- Konu Sahibi Mrs Dalloway
-
- #8.181
Dün instagramda gördüm 30. Haftada olan bile var. Kahverengi lekeden korkmamak gerektiğini biliyoruz progestan kullanarak geçirdik bizler de. Tabi doktorun gelince mutlaka kontrole gidersin zaten bakar. Dert etme şimdilik kendine bence 2 gün kısa süreKızlar 13+3 üm ilkkez kahverengi lekelenmem oldu.Kahverengi olunca sorun olmaz diyolar ama ister istemez bi tedirgin oluyo insan. Doktorumda 2 gün yurtdışında, görüştüm Progestana başla dedi pazartesi gidicem bakalım kontrole. 13.haftada bu durumu yaşayan oldumu acaba?
En iyisi anneanne donuH&m de pijamaları vardı lastiksiz fiyonk var ortada bilirsiniz bulamadım online da. 3-4 tane de ondan aldım gece üzerimde asla yok gibi.
Diğer aldıklarım da var ama dediğim gibi online da bulamadım.
Bizim gebelikte VictoriasSecret'ten evrildiğimiz noktaEn iyisi anneanne donualacaksın şundan 3-5 tane giy rahat rahat uyu
Merhaba benim dönem dönem oluyor. En son 14+3 te olmuş. Üç aylık olmadan önce olduğunda doktorum direk yatış artı progestran verdi. Üç ayı geçtikten sorna olanlarda tekrar ederse kontrole çağırdı, tekrar etmediklerinde çağırmadı bol su iç dedi. Kontrole gittiğimde de vajinadan muayne etti rahim uzunluğuna bakmak istedi bir sorun görmedi. Sizin tek seferlik mi oldu yoksa devamı geldi mi? Anladığım kadarıyla 3 ayı geçtikten sonra özellikle kahve rengi ve tek seferlikse çok ciddiye almıyorlar. Ama siz yine de muayne olun sonuçta kontrollerin hiçbir zararı yok vajina uzunluğu 2. Trimesterda önemli sanırım ona baktırınKızlar 13+3 üm ilkkez kahverengi lekelenmem oldu.Kahverengi olunca sorun olmaz diyolar ama ister istemez bi tedirgin oluyo insan. Doktorumda 2 gün yurtdışında, görüştüm Progestana başla dedi pazartesi gidicem bakalım kontrole. 13.haftada bu durumu yaşayan oldumu acaba?
Bulursanız görsel atar mısınız? Benim penye pijamalarla bile göbekten iz yapmaya başladıH&m de pijamaları vardı lastiksiz fiyonk var ortada bilirsiniz bulamadım online da. 3-4 tane de ondan aldım gece üzerimde asla yok gibi.
Diğer aldıklarım da var ama dediğim gibi online da bulamadım.
Benim de epey çıktı. Ben oysho indiriminden kış için sıcak tutacak bir hamilelik taytı almıştım bir de pentiden aldım çok uygundu 270₺ :)) belki hala vardır bakın. Ama alırken hep kışın çıkcak karnım diyerek kışa yönelik almıştım ama şimdi elbiseler bile sıkmaya başladı:)) bir an önce yaz bitsin diye dua ediyorum en azından yazlık masrafa girmiyeyimKızlar benim karnım çok büyüdü ya bebekten mi gazdan mı bilmiyorum. Kilo da almadım bacaklarım filan da ince ama karnımı görseniz 6 aylıklar daha küçük oluyor herhaldeBugün göbek kısmı bağlamalı iki pantolon aldım. Normalde m giyerdim xl aldım bacakları şalvar gibi ama ne yapalım. Siz nasıl idare ediyorsunuz? Alışveriş yaptınız mı hiç hamilelik için?
Olsun biz seksi olamadık ama biz de çok tontişizZayıf bacak hamile karnı çok sexi duran bir şeyBen hamile kalmadan kilo aldığım için malesef öyle olmuyo bende (Bu arada her hamiş kadın tabi ki güzeldir)
Ben bugün 16+2 deyim benimde bikac gün önceler karnım cok gergindi ve nefes alırken hissettim gerginliği noluyo diye korktum ama gecti sürekli olmuyor sanırım rahim genişlediği icin baskı yapıyormuş benimde eski göbeğime bakarak çok şiş olmayan pantolonlarım oluyoKızlar selam ç. 16+2 deyim. Göbeğim çok şişti sanki zorluyor beni ve baskı yapıyor geriliyor gibi hissediyorum böyle olan varmı bu arada erkek bekliyoruz karnım sivri baya
Annelerimiz boşuma bundan giymiyormuşEn iyisi anneanne donualacaksın şundan 3-5 tane giy rahat rahat uyu
Evet işte göbekteki o lastik izi ruhumu bile sıkıyor. Çok aradım bulamadım onlineda. Pazartesi evde olacağım çekeyim size mağazada bulursunuz kesinBulursanız görsel atar mısınız? Benim penye pijamalarla bile göbekten iz yapmaya başladı
Biz de böyle güzelizOlsun biz seksi olamadık ama biz de çok tontişiz
Kesinlikle öyle. Çok iyi olur valla teşekkür ederimEvet işte göbekteki o lastik izi ruhumu bile sıkıyor. Çok aradım bulamadım onlineda. Pazartesi evde olacağım çekeyim size mağazada bulursunuz kesin
Bu da dışarı kombiniEn iyisi anneanne donualacaksın şundan 3-5 tane giy rahat rahat uyu
Benim rüyalar artık iyice saçmalamaya başladı anlam çıkarmayı da bıraktımRüyamda evime muz getiriyolardı tabirine baktım erkek cocugu diyorbakalım dogru cıkacak mı
Benimde en başından beri burun tıkanıklığı problemim var çok zor bir durum. Bazen nefesim yetmiyormuş yeterli nefes alamıyormuşum gibi hissediyorumKızlar geceleri nefesiniz daralıyor mu ben uykuya dalarken zorlanıyorum bazen. Hamileliğin başından beri burnum tıkalı oluyor çoğu zaman, hamilelik nezlesi deniyormuş sanırım buna. Ama bu aralar nefesim daralmaya başladı var mı yaşayan?
Evet ben de öyle yatakta bunalıyorum hattaBenimde en başından beri burun tıkanıklığı problemim var çok zor bir durum. Bazen nefesim yetmiyormuş yeterli nefes alamıyormuşum gibi hissediyorum
Bir çözüm bulamadımEvet ben de öyle yatakta bunalıyorum hatta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?