Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    139
Dün instagramda gördüm 30. Haftada olan bile var. Kahverengi lekeden korkmamak gerektiğini biliyoruz progestan kullanarak geçirdik bizler de. Tabi doktorun gelince mutlaka kontrole gidersin zaten bakar. Dert etme şimdilik kendine bence 2 gün kısa süre

H&m de pijamaları vardı lastiksiz fiyonk var ortada bilirsiniz bulamadım online da. 3-4 tane de ondan aldım gece üzerimde asla yok gibi.
Diğer aldıklarım da var ama dediğim gibi online da bulamadım.
En iyisi anneanne donu alacaksın şundan 3-5 tane giy rahat rahat uyu

Eklentiler

• 1000046411.webp
    58,7 KB · Görüntüleme: 41
Merhaba benim dönem dönem oluyor. En son 14+3 te olmuş. Üç aylık olmadan önce olduğunda doktorum direk yatış artı progestran verdi. Üç ayı geçtikten sorna olanlarda tekrar ederse kontrole çağırdı, tekrar etmediklerinde çağırmadı bol su iç dedi. Kontrole gittiğimde de vajinadan muayne etti rahim uzunluğuna bakmak istedi bir sorun görmedi. Sizin tek seferlik mi oldu yoksa devamı geldi mi? Anladığım kadarıyla 3 ayı geçtikten sonra özellikle kahve rengi ve tek seferlikse çok ciddiye almıyorlar. Ama siz yine de muayne olun sonuçta kontrollerin hiçbir zararı yok vajina uzunluğu 2. Trimesterda önemli sanırım ona baktırın

H&m de pijamaları vardı lastiksiz fiyonk var ortada bilirsiniz bulamadım online da. 3-4 tane de ondan aldım gece üzerimde asla yok gibi.
Diğer aldıklarım da var ama dediğim gibi online da bulamadım.
Bulursanız görsel atar mısınız? Benim penye pijamalarla bile göbekten iz yapmaya başladı

Benim de epey çıktı. Ben oysho indiriminden kış için sıcak tutacak bir hamilelik taytı almıştım bir de pentiden aldım çok uygundu 270₺ :)) belki hala vardır bakın. Ama alırken hep kışın çıkcak karnım diyerek kışa yönelik almıştım ama şimdi elbiseler bile sıkmaya başladı:)) bir an önce yaz bitsin diye dua ediyorum en azından yazlık masrafa girmiyeyim ama pijamalar bile belden sıkıyor mecbur alacağım özellikle rahat pijama arayışındayım

Kızlar selam ç. 16+2 deyim. Göbeğim çok şişti sanki zorluyor beni ve baskı yapıyor geriliyor gibi hissediyorum böyle olan varmı bu arada erkek bekliyoruz karnım sivri baya
Ben bugün 16+2 deyim benimde bikac gün önceler karnım cok gergindi ve nefes alırken hissettim gerginliği noluyo diye korktum ama gecti sürekli olmuyor sanırım rahim genişlediği icin baskı yapıyormuş benimde eski göbeğime bakarak çok şiş olmayan pantolonlarım oluyo zayıfım normalde göbeğim yoktu hic

Kızlar geceleri nefesiniz daralıyor mu ben uykuya dalarken zorlanıyorum bazen. Hamileliğin başından beri burnum tıkalı oluyor çoğu zaman, hamilelik nezlesi deniyormuş sanırım buna. Ama bu aralar nefesim daralmaya başladı var mı yaşayan?

Benimde en başından beri burun tıkanıklığı problemim var çok zor bir durum. Bazen nefesim yetmiyormuş yeterli nefes alamıyormuşum gibi hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…