Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    139
Erken daha 15+4 olması lazım ama çok merak ediyorum daha cinsiyet de belli değil ya
Hiç bir şeyini hissetmemek bilmemek çok canımı sıkıyor
Sadece rüyamda oluyor ne oluyorsa
Merhaba benimde bugün 15+4 oldu. Doktora gitmiştim öyle sakin sakin duruyor. Hocam sallıyor vs hiç oralı değil hep böyle sakin ise benim hissetmemem normal heralde bilemedim

Gebelik kıyafetlerine başladınız mı ? Ben kumaş pantolon vs 1-2 beden büyük aldım giyiyorum ama sizce böyle ki giyinmeliyim?

Kızlar bir buçuk ay sonra benim ayrıntılı ultrasonum olması gerekiyor. Doktorumun olduğu hastanede radyolog bakıyormuş. Ben sizlerin mesajlarınızda Perinatoloji uzmanı okudumuştum diye hatırlıyorum. Fetalde biraz araştırmadan hareket etmiştim ve pişman olmuştum. Bu sefer sizlerden yardım istiyorum

Canım ben de henüz araştırmadım. Ya perinatologlar ya da çok iyi olan kadın doğumcular da perinatolog olmasalar bile yapıyorlar diye biliyorum. Araştırınca sana da haber vereyim

Canım benimde ay sonunda detaylı ultroson var arkadaşım
Prof Dr Ali Gedikbaşı Perinatoloji ye gitti memnun kaldı bayagı detaylı bakmış
bende ona gitmeyi düşünüyorum istanbuldaysan eğer bi araştır bu doktoru

Merhaba benimde bugün 15+4 oldu. Doktora gitmiştim öyle sakin sakin duruyor. Hocam sallıyor vs hiç oralı değil hep böyle sakin ise benim hissetmemem normal heralde bilemedim
Benimki de öyleydi ya uyuyordu galiba yüzüstü yatıyordu
Kontrole gitmeden önce çikolata yiyip deneyeceğim bu sefer yine yatarsa artık çocuğu rahat bırakacağım
Kontrolden ne kadar süre önce yemek gerekiyor acaba
Hem belki yersem hareketlenr de cinsiyetini de gösterir

Perinatalog bakıyor ya da belgesi olan dr bakıyor. Bence detaylı önemli. İmkanınız varsa iyi bir doktora gidin. İstanbuldaysanız giden arkadaşlarımınkini önerebilirim. Ben direkt acıbadem doğum paketi içerisinde olduğu için orada yaptıracağım.

Ben Ankara’da yaşıyorum. Sizlere çok teşekkür ederim. Bende Acıbadem’e gidiyorum fakat paket almadım. Ondan araştırayım dedim. O zaman Ankara’da bilen arkadaşlar varsa yardımcı olabilir mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…