- 6 Ağustos 2025
- 147
- 84
- 13
- 32
- Konu Sahibi Mrs Dalloway
-
- #8.201
Merhaba benimde bugün 15+4 oldu. Doktora gitmiştim öyle sakin sakin duruyor. Hocam sallıyor vs hiç oralı değilErken daha 15+4 olması lazım ama çok merak ediyorum daha cinsiyet de belli değil ya
Hiç bir şeyini hissetmemek bilmemek çok canımı sıkıyor
Sadece rüyamda oluyor ne oluyorsa
Gebelik kıyafetlerine başladınız mı ? Ben kumaş pantolon vs 1-2 beden büyük aldım giyiyorum ama sizce böyle ki giyinmeliyim?İlk link benden gelsin öyleyse. Bu markanın hamile taytları çok öneriliyor. Beli ayarlanabiliyormuş.
Artış Ayarlanabilir Yüksek Bel Esnek Toparlayıcı Hamile Tayt - Fiyatı, Yorumları
Artış Ayarlanabilir Yüksek Bel Esnek Toparlayıcı Hamile Tayt yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Ben de birkac beden büyük şeyler almıştım onları giyiyorum henüz çok rahatsızlık duymuyorumGebelik kıyafetlerine başladınız mı ? Ben kumaş pantolon vs 1-2 beden büyük aldım giyiyorum ama sizce böyle ki giyinmeliyim?
Teşekkür ederimBen de birkac beden büyük şeyler almıştım onları giyiyorum henüz çok rahatsızlık duymuyorum
Ben başlamadım henüz göbeğim bir iki gündür kendini belli etmeye başladı zaten yaz olduğu için beli lastikli keten pantolon vs tercih ediyorumGebelik kıyafetlerine başladınız mı ? Ben kumaş pantolon vs 1-2 beden büyük aldım giyiyorum ama sizce böyle ki giyinmeliyim?
Teşekkür ederimBen başlamadım henüz göbeğim bir iki gündür kendini belli etmeye başladı zaten yaz olduğu için beli lastikli keten pantolon vs tercih ediyorum
Canım ben de henüz araştırmadım. Ya perinatologlar ya da çok iyi olan kadın doğumcular da perinatolog olmasalar bile yapıyorlar diye biliyorum. Araştırınca sana da haber vereyimKızlar bir buçuk ay sonra benim ayrıntılı ultrasonum olması gerekiyor. Doktorumun olduğu hastanede radyolog bakıyormuş. Ben sizlerin mesajlarınızda Perinatoloji uzmanı okudumuştum diye hatırlıyorum. Fetalde biraz araştırmadan hareket etmiştim ve pişman olmuştum. Bu sefer sizlerden yardım istiyorum
Cinsiyetiniz neydi sizinMerhaba benimde bugün 15+4 oldu. Doktora gitmiştim öyle sakin sakin duruyor. Hocam sallıyor vs hiç oralı değilhep böyle sakin ise benim hissetmemem normal heralde bilemedim
Teşekkür ederim canımCanım ben de henüz araştırmadım. Ya perinatologlar ya da çok iyi olan kadın doğumcular da perinatolog olmasalar bile yapıyorlar diye biliyorum. Araştırınca sana da haber vereyim
Geçmiş olsun. Neyden kaynaklı oluyor acaba taş kum vs olabilir miAy kafayi yicem lokositim 84 olmus ben 0 yapiyorum kendi kendine bakteri uruyor surekli
KızCinsiyetiniz neydi sizin
Canım benimde ay sonunda detaylı ultroson var arkadaşımKızlar bir buçuk ay sonra benim ayrıntılı ultrasonum olması gerekiyor. Doktorumun olduğu hastanede radyolog bakıyormuş. Ben sizlerin mesajlarınızda Perinatoloji uzmanı okudumuştum diye hatırlıyorum. Fetalde biraz araştırmadan hareket etmiştim ve pişman olmuştum. Bu sefer sizlerden yardım istiyorum
Benimki de öyleydi ya uyuyordu galiba yüzüstü yatıyorduMerhaba benimde bugün 15+4 oldu. Doktora gitmiştim öyle sakin sakin duruyor. Hocam sallıyor vs hiç oralı değilhep böyle sakin ise benim hissetmemem normal heralde bilemedim
Perinatalog bakıyor ya da belgesi olan dr bakıyor. Bence detaylı önemli. İmkanınız varsa iyi bir doktora gidin. İstanbuldaysanız giden arkadaşlarımınkini önerebilirim. Ben direkt acıbadem doğum paketi içerisinde olduğu için orada yaptıracağım.Kızlar bir buçuk ay sonra benim ayrıntılı ultrasonum olması gerekiyor. Doktorumun olduğu hastanede radyolog bakıyormuş. Ben sizlerin mesajlarınızda Perinatoloji uzmanı okudumuştum diye hatırlıyorum. Fetalde biraz araştırmadan hareket etmiştim ve pişman olmuştum. Bu sefer sizlerden yardım istiyorum
Kızlar çok hareketli oluyor diye biliyorum zıp zıptı bizimki
TEsekkur ederimGeçmiş olsun. Neyden kaynaklı oluyor acaba taş kum vs olabilir mi
Canım benimde ay sonunda detaylı ultroson var arkadaşım
Prof Dr Ali Gedikbaşı Perinatoloji ye gitti memnun kaldı bayagı detaylı bakmış
bende ona gitmeyi düşünüyorum istanbuldaysan eğer bi araştır bu doktoru
Ben Ankara’da yaşıyorum. Sizlere çok teşekkür ederim. Bende Acıbadem’e gidiyorum fakat paket almadım. Ondan araştırayım dedim. O zaman Ankara’da bilen arkadaşlar varsa yardımcı olabilir mi ?Perinatalog bakıyor ya da belgesi olan dr bakıyor. Bence detaylı önemli. İmkanınız varsa iyi bir doktora gidin. İstanbuldaysanız giden arkadaşlarımınkini önerebilirim. Ben direkt acıbadem doğum paketi içerisinde olduğu için orada yaptıracağım.
Kızlar çok hareketli oluyor diye biliyorum zıp zıptı bizimkiuysal bir bebiş olacak bence de. Böyle yazılar okumuştum. anne karnında belli oluyormuş bebişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?