- 29 Haziran 2024
- 2.236
- 2.899
- 53
- Konu Sahibi Mrs Dalloway
-
- #8.161
Biraz baktım zararlı değildir diyor. İnşallah bir şey çıkmaz.Benim de bugün 4lü için muayenem vardı. USG de koroid pleksus kisti gördü, tek başına anlamı yok sıradaki muayene detaylı USG, orada daha net konuşulur dedi. Başka bir sorun yoktu.
Eşiniz sizin gibi sağlıkçı değil sanırım dimi ondanBenim de daha önce okuduğum bir şeydi forumdaki başka gebeliklerde o yüzden doktor söylediğinde endişelenmedim ama eşime anlayacağı dilden konuşmak için beyninde kist varmış deyince o biraz kendine gelemedi. İnşallah sağlıklıdır, haftasıyla uyumlu, kalpte bir sorun görülmedi diye ben paniklemedim. İyi dilekleriniz için teşekkür ederim hepimizin yavruları sağlıkla güzellikle gelsin inşallah
Link atmak yasak değillll. Lütfen birbirimizi linkleyelimBen asla beli lastikli şeyler giyemiyorum. Hamile kıyafetleri de bana olmuyor mesela karın bölümü var okey ama yukarda lastik oluyor ya o lastik beni aşırı rahatsız ediyor. Ben çok erken alışveriş yaptım bu sebeple. Link atabiliyorsak atayım
AynenEşiniz sizin gibi sağlıkçı değil sanırım dimi ondanbenim de eşim sağlıkçı olmadığı icin birsey açıklarken nasıl anlatsam diye çok düşünüyorum gözümde canlandı o anki durumunuz
Benim de bugün 4lü için muayenem vardı. USG de koroid pleksus kisti gördü, tek başına anlamı yok sıradaki muayene detaylı USG, orada daha net konuşulur dedi. Başka bir sorun yoktu.
Evet yaygın görülmeyen, çoğunlukla kendiliğinden gebelik içinde geçen bir kist olmakla beraber bazı trizomilerin bulguları arasında yer aldığı için endişe verebiliyor. İkilide riskim yüksek çıkmamıştı, başka bulgu da yok, inşallah sizin oğlunuz gibi benim kuzumda da önemsizdir ve kaybolurOğlumda da vardı. 2 aylıkken farkedildi. Küçüktü. Tekrar kontrolde çıkmadı. Allah ın izniyle korkulacak bir şey değil. Gebelikte çoğu bebekte oluyor. Doğuma yakın geçmesi gerekiyor. Doğumdan sonra geçmezse yine takip edilmesi gerekiyo tabi ki. Ama genel olarak zararsız kabul ediliyor
Canım bende ikili testten sonra acele detaylıya girdim. Test sonucum temizdi ama değerlerim çok düşüktü doktor şüphe etmişti. Detaylıda fetal dna önerdiler ama sonuç kesin değil risk çıkarsa amniyosentez dedikleri için aynı strese girmek istemedim. Değerleri bir sürü şey etkiliyormuş. Gebelik şekeri, tansiyonu riskin varda o bile etkiliyormuş. Korkup kendine doğuma kadar stres yapacağına amniyosentez yaptır netleştir. Turner sendromu sadece kız çocuklarında görülüyor ve çok nadir. Detaylı da anlaşılmayacak bir rahatsızlık o yüzden amniyosentez yaptırmanda fayda var. İnşallah yoktur test yanılıyordur. Üzme kendiniYorumlarınız için çok teşekkür ederim sayenizde daha iyiyim bebeğimin sağlıklı olduğuna inanıyorum doktorumla görüşeceğim detaylı ultrason isteyeceğim bu süreçte dualarınıza talibim
Ben çok erken hissetmeye başladım. Doktor mümkün değil dediğinde tam şuralarda daha çok hareket hissediyorum dedim. Ayakları o taraftaymışBen şimdiden çocuğu yaşıtlarıyla kıyaslamaya başladım
Millet tekmeliyo sen de tekmele, dokun, zıpla bir şey yap diye
Şaka bir yana çok istiyorum artık hissetmeyi bazen bir şeyler oluyor gibi ama acaba gaz hareketleri falan mı dyorum nasıl ayırt ediliyor
Bu mango grinin bejini da aldım xl ilerleyen aylarda da sonbahara uygun olur diye. İçteki lastiği gözükmüyor kestim çok rahat oldu.Link atmak yasak değillll. Lütfen birbirimizi linkleyelim
Ya ben bu en sondaki lastik varya gögüs altına gelen ondan rahatsız oluyorum orayı dar yapıyorlar benceİlk link benden gelsin öyleyse. Bu markanın hamile taytları çok öneriliyor. Beli ayarlanabiliyormuş.
Artış Ayarlanabilir Yüksek Bel Esnek Toparlayıcı Hamile Tayt - Fiyatı, Yorumları
Artış Ayarlanabilir Yüksek Bel Esnek Toparlayıcı Hamile Tayt yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Ben hep elbise giyiyorum. O yüzden çok fark etmedim. Elbiselerim de bol olduğu için şimdilik rahatımKızlar benim karnım çok büyüdü ya bebekten mi gazdan mı bilmiyorum. Kilo da almadım bacaklarım filan da ince ama karnımı görseniz 6 aylıklar daha küçük oluyor herhaldeBugün göbek kısmı bağlamalı iki pantolon aldım. Normalde m giyerdim xl aldım bacakları şalvar gibi ama ne yapalım. Siz nasıl idare ediyorsunuz? Alışveriş yaptınız mı hiç hamilelik için?
Teşekkür ederizzzBu mango grinin bejini da aldım xl ilerleyen aylarda da sonbahara uygun olur diye. İçteki lastiği gözükmüyor kestim çok rahat oldu.
Bu h&m tayt xl aldım yine aşırıııı rahat bel bölgesi yok gibi oldu üstümde sık sık giyerim gibi gözüküyor :)MANGO İnce triko wideleg pantolon - Fiyatı, Yorumları
MANGO İnce triko wideleg pantolon yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Oyshodan da şunları almıştım 990 tl ye indirimden
fakat şimdi baktım 2290 a çıkmış
Comfortlux high rise beli büzgülü flare
pantolon https://www.oysho.com/tr/l33205332
Comfortlux katlanan belli flare pantolon https://www.oysho.com/tr/l33238332
Ben önerenlerin yalancısıyım alıp denemedim henüz göbeğim bir iki gündür kendini belli etmeye başladı zatenYa ben bu en sondaki lastik varya gögüs altına gelen ondan rahatsız oluyorum orayı dar yapıyorlar bence58 kiloyum şu an ama lastik olayı beni çok rahatsız ediyor xl alıyorum o yüzden
Canım benim zor bi süreç Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin eskiler Allah emeğini boşa vermesin der bu kelimeyi çektiğim mide bulantılar uykusuzluklar ilk 3 aylık zor süreçte anlıyor insan Rabbim korktuğuna uğratmasın sana naçizane fikrimi söylemek istiyorum benim kızıma ayağı yok denmişti o 1 hafta ölüm gibiydi ama en son ben kendimi her şey allahtan o ne dikerse o olur bu bir nazar yada imtihan olabileceğine şartlandırdım ve bunun güzel sonucu varması için bol bol sadaka verdim elhamdülillah 2 hafta sonra hersey normale döndü ve ben bu sınavı atlattım sende korkularını anlıyorum ama sesini duyan rabbine sığın ve sadakanın yüz çeşidi var onlardan uygula maddi manevi Allah ümitsizliği sevmezKızlar nasılsınız benim fetal sonucum da monosmy x testim sonuçlanmamıştı bizde perinatolojiye gittik tekrar fetal verdik bu sefer devlete,bugün sonuçları aldım yüksek turner sendromu olabilir dedi doktor ben hala inanmak istemiyorum yanılma olabilir mi kafam çok karışık ne yapacağımı bilmiyorum
H&m de pijamaları vardı lastiksiz fiyonk var ortada bilirsiniz bulamadım online da. 3-4 tane de ondan aldım gece üzerimde asla yok gibi.Teşekkür ederizzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?