Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    139
Bence etkiliyor, sadece bebek değil ki vücut bebek için kendini hazırlıyor

"Anne adayının 16 hafta hamilelikte rahim büyüklüğü 7-8 cm boyutlarına ulaşmaktadır."
Bugün bunu okudum, amniyon, bebek derken baskı yapar ki ben artık eğilemiyorum,
eğilebilirim de bebeğe yük biniyor artık hissediyorum bebek hakkında hissettiğim ilk şeydi
Bir de gerçekten karnımız bir anda çıkıyormuş daha dün böyle değildi

Sonraki 3 hafta içinde şimdikinin 2 katı haline gelecekmiş
3 haftada daha nerelerimiz ağrıyacak göreceğiz

Bu arada yorumunuz için teşekkür ederim beni mutlu ettiniz, Allah hepimize hayırlı güzel kapılar açsın inşallah

bende şu yorumları çok duydum karnın bir anda çok çıkacak bir anda çok belli olacak diye. ben 14. haftayı bitireceğim son 2 haftadır çok karnım çıktı 1 aya ne olacak bakalım eğilirken bacaklarımı kırarken dışa kırıyorum bi yerde bu doğru pozisyon diye okurken başka yerde riskli hareket diye görmüştüm kafalar karışık

Benim göbüş bir iki gün içerisinde şu hale geldi valla şoklar içerisindeyim.

Gerçekten günden güne daha hızlı büyümeye başladı. Sağlıkla gelsinler de ne yapalım katlanacagiz Ben de eğilebiliyorum ama baskı oluyor hissediyorum.
Aminnn

Ya bizim ailede erkek bebek yok en sonuncusu 25 sene önce doğdu o yüzden erkek olduğunu duyunca çok inanamadım. Cinsiyeti erkek belirliyor halbuki ama
Bizde karışık benim anne babamın ilk torunu, eşimin kardeşlerinin 2 kız çocuğu var toplamda. Onun tarafta ilk erkek torun oluyor. Ben de onlar eşimin kız kardeşlerinin çocukları olduğu halde nedense o taraf hep kız olmuş bizim de kız olur gibi gelmişti ne alakaysa erkek kardeşlerinin olsa neyse de

Çoğunluk cinsiyeti neyse o olur diye düşünüyoruz

Benim de aynen böyle. Gaz herhalde bu deyip duruyorum ama bebek göbeği galiba artık kabul etmem lazım
Vallahi bilmiyorumki ne göbeği. Ama dediğim gibi bir iki günde bu hale geldi. Demir ilacı bende kabızlık yaptı malesef büyük tuvaletime çıkamıyorum günlerce belki bu kadar büyük durmasının bir sebebi de o olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…