Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    139
Arkadaşlar günaydın, yeni doğan hastane çıkışlarına bakacağım çok indirimler varmış, dün çok konuştuk biraz baktım sabah : ) 2 set almayı düşünüyorum ama müslin setler var birde %100 pamuklu penye olanlar siz hangisini tercih ettiniz? şubat ayı için müslin olanlar kıllanılır mı üşür mü acaba bebek yoksa o kumaş mevsimsiz her mevsim mi kullanılıyor

Muhtişem şeyler olcak

Günaydınnben penye pamuklu olanlardan aldım hep müslin olanlarla üşür gibi geldi .örtü olarak müslin de aldım ama kıyafette üşürmüş gibi geliyor

Günaydınnben penye pamuklu olanlardan aldım hep müslin olanlarla üşür gibi geldi .örtü olarak müslin de aldım ama kıyafette üşürmüş gibi geliyor
Bende öyle düşündüm müslin ince gibi geldi çok güzel setler var ama yine de emin olamamıştım teşekkürler penye tercih edeceğim bende

mağazaların organik pamuk yazan setleriyle bir kaç takım alacağım müslin sanırım daha bahara uygundur pamuklu tercih edeceğim ben

Sanki gündüz bebem oynamaya çıkmış akşam eve geliyor gibi hissediyorum. Gun içinde ağrım da yok bide şu hareketlerini hissetsek artık ben burdayım desin istiyorum
bende çok sabırsızlanıyorum bir an önce hareketleri hissetmek için çok heyecanlıyım nasıl bir his diye düşünmeden edemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…