- 10 Nisan 2020
- 1.541
- 1.564
- 133
- Konu Sahibi Mrs Dalloway
-
- #8.501
Valla inatçı gerçekten eliyle ittirdi 15 dk yürüttü ve biraz pozisyon değiştirmişti yüzde 70 kız diyebilirim ama sakın şuan için pembw kıyafetler almaya baslama dediTüh ya. Tahmini yok mu hiç?
Merhaba! Doktorum 21. Haftada yapmamıs gerektiğini söyledi. 1 hafta sonra randevumuz var o zaman yine detaylı öğreneceğim. Ama kendisi yapmayacakKızlar detaylı ultrosonu kaçıncı hafta yaptırmayı düşünüyorsunuz
Doktorunuz durumunuza göre yönlendiriyor genelde 20/24 haftalar arasında diye biliyorum benim hipertansiyon sorunum oldugu için 16. Haftada yönlendirdi doktor .20. haftada tekrarlanacak dediKızlar detaylı ultrosonu kaçıncı hafta yaptırmayı düşünüyorsunuz
Yazın kullanılıyor diye biliyorum ama kışın kullanmada da bir sorun olacağını sanmıyorum çocuk ısının yeterli olduğu alanlarda duracak dışarda pek olmayacak sonuçta. Ben de isminin nakışla işkendiği pamuklu takımlardan yaptıracağım daha doğrusu kuzenim hediye yaptıracak. Bir de hastane veriyor takım olarak yeterli olur gibime geldi zaten yanıma yeni doğan kıyafeti alacağım yedekArkadaşlar günaydın, yeni doğan hastane çıkışlarına bakacağım çok indirimler varmış, dün çok konuştuk biraz baktım sabah : ) 2 set almayı düşünüyorum ama müslin setler var birde %100 pamuklu penye olanlar siz hangisini tercih ettiniz? şubat ayı için müslin olanlar kıllanılır mı üşür mü acaba bebek yoksa o kumaş mevsimsiz her mevsim mi kullanılıyor
Bana da gecelik daha iyi olur dediler o yüzden ben hiç pijama bakmadım. Ama tecrübeli annelerden fikir almak isterim yine deÇok güzelmiş ikiside güle güle kullanınBen alt üst pijama şeklinde düşünüyorum gecelikle üşüyebilirim
Evet haklısınız zaten çok fazla dışarda olmayacak minikler ilk zamanlardaYazın kullanılıyor diye biliyorum ama kışın kullanmada da bir sorun olacağını sanmıyorum çocuk ısının yeterli olduğu alanlarda duracak dışarda pek olmayacak sonuçta. Ben de isminin nakışla işkendiği pamuklu takımlardan yaptıracağım daha doğrusu kuzenim hediye yaptıracak. Bir de hastane veriyor takım olarak yeterli olur gibime geldi zaten yanıma yeni doğan kıyafeti alacağım yedek
Evet ben de hatıra olsun istedim hem de hastanede çekim yaparken çok güzel duruyor bence. Benim acıbadem hastanesi direk kendilerininkini giydiriyorlarEvet haklısınız zaten çok fazla dışarda olmayacak minikler ilk zamanlardaçok şık bir takım bulmuştum müslin yakası falan fırfırlı gibi belki alırım yine onu da ama ağırlıklı %100 pamuk olanlara bakacağım. Hastanenin verdiğini hiç duymamıştım bir sorarım hastaneme bende. O isim işlemeli olanlarda çok güzel hatıra saklarsınız daha sonrasında
Benim doktorum 20-22. Haftalar arası gelmemi söyledi. O tarihler arasında gideceğim bir aksilik olmazsaDoktorunuz durumunuza göre yönlendiriyor genelde 20/24 haftalar arasında diye biliyorum benim hipertansiyon sorunum oldugu için 16. Haftada yönlendirdi doktor .20. haftada tekrarlanacak dedi
Evett bende fotoğraflar için süslü birşey istiyorumEvet ben de hatıra olsun istedim hem de hastanede çekim yaparken çok güzel duruyor bence. Benim acıbadem hastanesi direk kendilerininkini giydiriyorlar
Selam canım mesajları yeni okuyabiliyorum da görünce yazmak istedim. benim de idrarımda lökosit yüksek cıkmıstı. Doktor tek başına yüksek olması idrarı verirken hijyenik ortam olmayışından dolayı bile olabileceğini söylemişti. Yani eğer kaba elin değdiyse o bile yükseltiyormuş. Konuşabildin mi acaba doktorunla?Ay kafayi yicem lokositim 84 olmus ben 0 yapiyorum kendi kendine bakteri uruyor surekli
Yok cnm ama elim degmediSelam canım mesajları yeni okuyabiliyorum da görünce yazmak istedim. benim de idrarımda lökosit yüksek cıkmıstı. Doktor tek başına yüksek olması idrarı verirken hijyenik ortam olmayışından dolayı bile olabileceğini söylemişti. Yani eğer kaba elin değdiyse o bile yükseltiyormuş. Konuşabildin mi acaba doktorunla?
sorun bence de lohusa şerbeti de veriyormuş mesela bizimki ama arkadaşım yetmez dedi mecbur biz de yapacağız evde. böyle şeyleri düşünmek planlamak vs beni çok mutlu ediyor ya sanki yeniden düğünüm olacakEvett bende fotoğraflar için süslü birşey istiyorumBende memorial a gidiyorum belki aynı veya benzer bir uygulama vardır soracağım hiç söylemediler ama
Benim de geçen hafta göremem dedi. Küçük falan dedi. Bu hafta tekrar gidicem ama kız hissediyorumValla inatçı gerçekten eliyle ittirdi 15 dk yürüttü ve biraz pozisyon değiştirmişti yüzde 70 kız diyebilirim ama sakın şuan için pembw kıyafetler almaya baslama dedi
Anladım canım cok gecmis olsunYok cnm ama elim degmedi
Bi daha tekrar edicem ama tahlili simdilik tek sase monurol alcam
Ama bende baktrri yuksek cnm lokosit yazmisim hatali olmis
Acıbadem in o yönleri güzel. Anne baba yemeği ve fön hizmeti de işimize yarayacak.sorun bence de lohusa şerbeti de veriyormuş mesela bizimki ama arkadaşım yetmez dedi mecbur biz de yapacağız evde. böyle şeyleri düşünmek planlamak vs beni çok mutlu ediyor ya sanki yeniden düğünüm olacak
Saol cnmAnladım canım cok gecmis olsun
Sizin galiba oglunuz olucakEki Görüntüle 3638137
Benim göbüş bir iki gün içerisinde şu hale geldi valla şoklar içerisindeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?