- 29 Haziran 2024
- 2.224
- 2.884
- 53
- Konu Sahibi Mrs Dalloway
-
- #8.521
Ben ciddi olmayan bir ameliyat geçirmiştim memorial'de otel gibiydi yemeklerine kadar. Hiç çıkmak istememiştim. Acıbadem memorial çok iyi o konulardaAcıbadem in o yönleri güzel. Anne baba yemeği ve fön hizmeti de işimize yarayacak.
aa isim işlemeli nerede var acaba link paylaşabilir misiniz
anne baba yemeği gerçekten mük yakın zamanda kuzenim doğum yaptı ve vouuv dedik yanı :) hizmetleri gerçekten çok iyi bir kere bile altını almadı hemşirelerin biri geldi öteki gitti. annesinin bile kalmasına gerek kalmadı o akşam eşiyle başbaşa kaldılar hastanedeAcıbadem in o yönleri güzel. Anne baba yemeği ve fön hizmeti de işimize yarayacak.
anne baba yemeği gerçekten mük yakın zamanda kuzenim doğum yaptı ve vouuv dedik yanı :) hizmetleri gerçekten çok iyi bir kere bile altını almadı hemşirelerin biri geldi öteki gitti. annesinin bile kalmasına gerek kalmadı o akşam eşiyle başbaşa kaldılar hastanedeAcıbadem in o yönleri güzel. Anne baba yemeği ve fön hizmeti de işimize yarayacak.
çok güzelmiş. ben de ordan veya beyza çeyizden yaptırmayı düşünüyordum sonra kuzenim ben hediye etmek istiyorum dedi tmm dedim bilmiyorum nerden yaptırıcak inş güzel bir yerdir :)Ben burdan yaptırdım bi takım dayanamadım , ama tam takım olanı instagramda nakış sepeti diye bi sayfa var ordan alıcam :) size de fikir olsun . Ece Umay yazan benim kızıma yaptırdığım :)Mini Ropa İsimli Hastane Çıkışı Güpürlü Tulum Seti Ekru İsme Özel Dantelli Tulum Seti Bonet Şapka - Fiyatı, Yorumları
Mini Ropa İsimli Hastane Çıkışı Güpürlü Tulum Seti Ekru İsme Özel Dantelli Tulum Seti Bonet Şapka yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Çok tatlı heyecanlar hepsi , sağlıkla gelsin inşallah bebeklerimiz de :)çok güzelmiş. ben de ordan veya beyza çeyizden yaptırmayı düşünüyordum sonra kuzenim ben hediye etmek istiyorum dedi tmm dedim bilmiyorum nerden yaptırıcak inş güzel bir yerdir :)
amin inşallah çok güzel duygularÇok tatlı heyecanlar hepsi , sağlıkla gelsin inşallah bebeklerimiz de :)
Nasıl tahmin ettiniz 13. Haftada erkek olduğunu öğrendikSizin galiba oglunuz olucak
Gobeginizden:))Nasıl tahmin ettiniz 13. Haftada erkek olduğunu öğrendik
Aaa bilmiyordumGobeginizden:))
Erken haftalarda buyuk olunca erkek oluyor cunki:) kiza hamile kalanlarin gobegi gec belirgin oluyor sanki
Dualarınızla daha iyiyim çok teşekkür ederim,elbette içimdeki endişe geçmiyor ama bebeğimin sağlıklı olduğuna inanıyorumAsyabirce sabırsızlıkla güzel haberlerini bekliyoruz
Bizleri de haberdar et lütfen, en azından senin durumun nasıl?
Ben de yeni ogrendimAaa bilmiyordum
Çok sevindim, iyi olman, sağlıklı olduğunu düşünmen çok güzel.Dualarınızla daha iyiyim çok teşekkür ederim,elbette içimdeki endişe geçmiyor ama bebeğimin sağlıklı olduğuna inanıyorum
Dün başka bir doktora gittim detaylı ultrason değildi ama detaylıca organlara vs herşeye baktı bi sıkıntı görünmüyor bebeğin gayet sağlıklı perinatolojiden randevu al daha detaylı bakılsın için rahat eder dedi ama eğer aldırma gibi bir düşüncen varsa yada test sonuçlarından emin olmak istiyorsan amniyosentez yaptır dedi
Ben de eşimi istiyorum yanımda. İkimiz kalacağız. Ben de aynısını düşündüm zaten orada yardımcı olacaklar. Eşim de iyi bakabilecek biri zaten. Orda en önemli şey huzurlu olmam en çok onun yanında olurumanne baba yemeği gerçekten mük yakın zamanda kuzenim doğum yaptı ve vouuv dedik yanı :) hizmetleri gerçekten çok iyi bir kere bile altını almadı hemşirelerin biri geldi öteki gitti. annesinin bile kalmasına gerek kalmadı o akşam eşiyle başbaşa kaldılar hastanede
merhaba 21-24. haftaKızlar detaylı ultrosonu kaçıncı hafta yaptırmayı düşünüyorsunuz
Amin teşekkür ederim. İnşallah gönlünüzden geçen nasip olurBen de yeni ogrendim
Allah saglikli sekilde kucaginiza almayi nasip etsin
Bakalim benim ne olacak:) sabirsizlikla bekliyorum nipt test sonucumu. Doktor cikana kadar gelme dedi
Ben bebeğinizin çok sağlıklı olduğunu düşünüyorum ya içime öyle doğuyor. Umarımda öyledir. Allah hiçbirimizi evladıyla sınamasınDualarınızla daha iyiyim çok teşekkür ederim,elbette içimdeki endişe geçmiyor ama bebeğimin sağlıklı olduğuna inanıyorum
Dün başka bir doktora gittim detaylı ultrason değildi ama detaylıca organlara vs herşeye baktı bi sıkıntı görünmüyor bebeğin gayet sağlıklı perinatolojiden randevu al daha detaylı bakılsın için rahat eder dedi ama eğer aldırma gibi bir düşüncen varsa yada test sonuçlarından emin olmak istiyorsan amniyosentez yaptır dedi
Ankara da aynı mı acaba, ankara dan kimse var mı burada acabaanne baba yemeği gerçekten mük yakın zamanda kuzenim doğum yaptı ve vouuv dedik yanı :) hizmetleri gerçekten çok iyi bir kere bile altını almadı hemşirelerin biri geldi öteki gitti. annesinin bile kalmasına gerek kalmadı o akşam eşiyle başbaşa kaldılar hastanede
ben bursadayım ama bence aynıdır yıllar önce arkadaşım istanbuldakınde görev yapıyordu o anlatırdı o zamanlar aynı şeyleri şehirden şehire değişeceğini sanmamAnkara da aynı mı acaba, ankara dan kimse var mı burada acaba
Ben kefir içmeye korkuyorum nedense oysaki çok sağlıklı ve gebelik öncesi de içerdim. Şimdi dışarıda yemek yedim diyelim yada sabahları simit direk bağırsaklarım fazla çalışıyor. Kefirde de olacak diye korkuyorum.Dün kefir içmeye başladım sevmesemde. Bugün göbeğim baya küçülmüş sanırım şişkinlikte oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?