Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    137
Ah ne güzel şanslısın bu arada çol geçmiş olsun umarım daha iyisindir. Ben 52 gibi evlenmiştim seneler içinde 62 ye çıktım. 62 ile hamile kaldım aslında ideal kilom 58-59 civarı ama artık çok geç : ) hamileliğimiz sağlıkla geçsinde minikler gelince yavaş yavaş veririz kiloları emzirirkende çok hızlı kilo veriliyormuş umarım doğrudur : ))

Evet evet daha iyiyim. Ben de böyle düşünüyorum. Yiyemediğim günlerde serum takıyorlardı. Bu sebeple yiyebilmekte sağlık diyorum. Emzirirken koştururken veririz. Önemsediğimiz için yapışıp kalmaz bence onu o zaman hallederiz

Evet bizimkilerde öyle demişti. Kahverengiye takılma, Kırmızı olursa ağrılı sancılı olursa hemen gel demişlerdi.
Endişelenmekte haklısın seni çok iyi anlıyorum fakat stres olmanda bebeğe iyi gelmez ben böyle rahatlatıyordum kendimi. Arada bebeği görmeye git iyi olduğunu gördükçe endişelerin azalır. Sağlıkla alırsın kucağına inşallah

Cnm doktor asagida diyor 20.haftada.cikar insallah diyo
Çıkar çıkar canım sen dediklerime dikkat et özellikle ben önde olduğu için hani aşağı kaymaması tehlikeli bi durum olmaması adına napabilirim diye sordum bana bunları söylemişti, tüm bebişlerimizi Allaha emanet olsun sağ Salim alalım kucağımıza

Çok teşekkür ederim hepimiz sağlıkla alırız inşallah kucağımıza giderim hareketlenince de iyice rahatlarım sanırım

O kadar iyi anladımkiii ritim bozukluğu işte ve uzun sürünce insanın hayat kalitesini düşüren bir şey. Yok ben kahve ve çay hiç sevmiyorum tüketmiyorum

Insallah canim benim amin

Benimde düşüklerim oldu 6 senemde gebe olduğumu öğrendim için rahat olsun stres yapmamaya çalış bebeğin seni hissediyor Allah sağsalim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin

Arkadaşlar söylemiş ama gebelikte kalbimize daha çok iş yükü bindiği için Demir veya diğer bazı vitaminlerin eksikliği, susuzluk gibi durumlarda nabız artabilir normal gebede de, bunu kontrol ettirmeniz iyi olur. Beloc zorunda kalırsanız verebilirler, sizin durumunuza bağlı. Kanınız normal hale geldikten sonra ihtiyacınız olup olmadığına karar vermeleri daha sağlıklı olur. Ben de endokrin ve kadın doğumcu yaklaşımlarının farklı olduğunu her ay görüyorum. Beloc kullanan gebeler var ancak gebenin durumuna göre değerlendirmek gerekiyor. İlk trimesterı belocsuz atlatmış olmanız çok iyi

Çok teşekkür ederim yorumunuz için. Evet ilk trimesterda böyle bir sorunum olmadı son günlerde olmaya başladı ama öyle bir olmaya başladıki beni canımdan bezdirdi. Susuzlukta etkiler demişsiniz malesef gün içinde çok fazla su içmiyorum bugün ona dikkat edeceğim

Bende prilam ve zofer kullandım 6. haftadan 13. haftaya kadar çok işe yaramadı ,Şuan onzyd ve prifemyn kullanıyorum .
Onzyd emilerek kullanılıyor sabahları bunu kullanıyorum tadı bebe asprini gibi ağızda kötü tad bırakmıyor . Diğer hapları sabah içer içmez kusuyordum .
Doktorunuza bu ilaçlarıda danışabilirsiniz , 14+4 deyim bu ilaçlarla biraz azaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…