- 3 Kasım 2022
- 317
- 302
- 33
- Konu Sahibi Mrs Dalloway
-
- #8.761
Ah ne güzel şanslısınAhahaha çok tatlısın 3.5 u bana versen farketmem :) ben 45 kilo ile evlenenlerdenim :) evlilik içerisinde 3. Yılımızda 52-53 ü gördüm hemen zayıflamalıyım derken hamile kaldım. 58 i gördüm 2 haftadır da tartıya çıkmıyorumbana doktor yat demişti ilk kanama olunca o hareketsizlik ve çok serum kullanımından olduğunu düşünüyorum. Bu kadar kusmayla zayıflamış olmalıydım çünkü
Evet evet daha iyiyim. Ben de böyle düşünüyorum. Yiyemediğim günlerde serum takıyorlardı. Bu sebeple yiyebilmekte sağlık diyorum. Emzirirken koştururken veririz. Önemsediğimiz için yapışıp kalmaz bence onu o zaman hallederizAh ne güzel şanslısınbu arada çol geçmiş olsun umarım daha iyisindir. Ben 52 gibi evlenmiştim seneler içinde 62 ye çıktım. 62 ile hamile kaldım aslında ideal kilom 58-59 civarı ama artık çok geç : ) hamileliğimiz sağlıkla geçsinde minikler gelince yavaş yavaş veririz kiloları emzirirkende çok hızlı kilo veriliyormuş umarım doğrudur : ))
Evet bizimkilerde öyle demişti. Kahverengiye takılma, Kırmızı olursa ağrılı sancılı olursa hemen gel demişlerdi.Doktorum kahverengiyi çok önemseme dese de ben her şeyi önemsiyorum açıkçası öncesinde 3 düşüğüm olduğu için aklıma sürekli acaba su mu geldi acaba bebeğin suyu mu azaldı acaba kalbişim atıyo mu sorun var mı diye diye 15 haftamızı devirdik tüp bebeğimizle
Çıkar çıkar canım sen dediklerime dikkat et özellikle ben önde olduğu için hani aşağı kaymaması tehlikeli bi durum olmaması adına napabilirim diye sordum bana bunları söylemişti, tüm bebişlerimizi Allaha emanet olsun sağ Salim alalım kucağımızaCnm doktor asagida diyor 20.haftada.cikar insallah diyo
Çok teşekkür ederim hepimiz sağlıkla alırız inşallah kucağımızaEvet bizimkilerde öyle demişti. Kahverengiye takılma, Kırmızı olursa ağrılı sancılı olursa hemen gel demişlerdi.
Endişelenmekte haklısın seni çok iyi anlıyorum fakat stres olmanda bebeğe iyi gelmez ben böyle rahatlatıyordum kendimi. Arada bebeği görmeye git iyi olduğunu gördükçe endişelerin azalır. Sağlıkla alırsın kucağına inşallah
Haklısın canım kolaylığını da verir elbetBence farklari guzel arkadas olurlar ama sadece en basta seni biraz yorabilir
Rabbim kimseye kaldiramayacagi yuk vermez
Anneler her zaman gucludur
Evet bende 15+3 deyim hareketlense de hissetsem rahatlasam sürekli diyorum :)Çok teşekkür ederim hepimiz sağlıkla alırız inşallah kucağımızagiderim hareketlenince de iyice rahatlarım sanırım
O kadar iyi anladımkiiiEvet haklısın bende de hamilelik sürecimdeyken yatar pozisyondaykem genelde kalbim tekler gibi aniden 2-3 kere peşpeşe atıyor gibi oluyor tam anlatamadım ama anlamışsındır muhtemelen :)
Bana doktor o zaman yaşlanınca bakılır kalbine şimdilik yapcak bi şey yok dalış yapma cardio yapma vs demişti. Kahve içiyor musun ben mesela şans eseri kahveden tiksindim. O da etkiliyordu
Insallah canim benim aminÇıkar çıkar canım sen dediklerime dikkat et özellikle ben önde olduğu için hani aşağı kaymaması tehlikeli bi durum olmaması adına napabilirim diye sordum bana bunları söylemişti, tüm bebişlerimizi Allaha emanet olsun sağ Salim alalım kucağımıza
Benimde düşüklerim oldu 6 senemde gebe olduğumu öğrendim için rahat olsun stres yapmamaya çalış bebeğin seni hissediyor Allah sağsalim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsinDoktorum kahverengiyi çok önemseme dese de ben her şeyi önemsiyorum açıkçası öncesinde 3 düşüğüm olduğu için aklıma sürekli acaba su mu geldi acaba bebeğin suyu mu azaldı acaba kalbişim atıyo mu sorun var mı diye diye 15 haftamızı devirdik tüp bebeğimizle
Bende bugün gidicem bakalimBenim ilk günden çıkmıştı şimdi daha da şiş ama kilodan mı bebekten mi bilmiyorum. Karnım dik gibi ama yapıyla alakalıymış o daPerş gidicem bakalım. Sizin ne zaman randevu
Arkadaşlar söylemiş ama gebelikte kalbimize daha çok iş yükü bindiği için Demir veya diğer bazı vitaminlerin eksikliği, susuzluk gibi durumlarda nabız artabilir normal gebede de, bunu kontrol ettirmeniz iyi olur. Beloc zorunda kalırsanız verebilirler, sizin durumunuza bağlı. Kanınız normal hale geldikten sonra ihtiyacınız olup olmadığına karar vermeleri daha sağlıklı olur. Ben de endokrin ve kadın doğumcu yaklaşımlarının farklı olduğunu her ay görüyorum. Beloc kullanan gebeler var ancak gebenin durumuna göre değerlendirmek gerekiyor. İlk trimesterı belocsuz atlatmış olmanız çok iyiBenimde kalp kapakçığında birinci dereceden kaçak var aynı zamanda wolf parkinson teşhisi var yani kalbim olması gerekenden fazla atım yapıyor kalp ritmini bozan damar bulunuyor kalbimde. Son zamanlarda hiç şikayetim yoktu hatta en son Haziran ayı başlarında kontrollerim yapılmıştı hamile olduğumu bilmiyordum o zaman. Ama şimdi tüm şikayetlerim fazlasıyla geri geldi. Beloc konusunda da yine doktor görüşleri ikiye ayrılmış kimisi hamilelikte kullanılmamalı derken kimi ilk üç aydan sonra kullanılabileceğini söylüyor. Bir süre daha mücadele edeceğim ama şikayetlerim daha fazla artarsa dayanamayabilirim dediğim gibi şuan bile aşırı zorlanıyorum
Çok teşekkür ederim yorumunuz için. Evet ilk trimesterda böyle bir sorunum olmadı son günlerde olmaya başladı ama öyle bir olmaya başladıki beni canımdan bezdirdi. Susuzlukta etkiler demişsiniz malesef gün içinde çok fazla su içmiyorum bugün ona dikkat edeceğimArkadaşlar söylemiş ama gebelikte kalbimize daha çok iş yükü bindiği için Demir veya diğer bazı vitaminlerin eksikliği, susuzluk gibi durumlarda nabız artabilir normal gebede de, bunu kontrol ettirmeniz iyi olur. Beloc zorunda kalırsanız verebilirler, sizin durumunuza bağlı. Kanınız normal hale geldikten sonra ihtiyacınız olup olmadığına karar vermeleri daha sağlıklı olur. Ben de endokrin ve kadın doğumcu yaklaşımlarının farklı olduğunu her ay görüyorum. Beloc kullanan gebeler var ancak gebenin durumuna göre değerlendirmek gerekiyor. İlk trimesterı belocsuz atlatmış olmanız çok iyi
Bende prilam ve zofer kullandım 6. haftadan 13. haftaya kadar çok işe yaramadı ,Şuan onzyd ve prifemyn kullanıyorum .Prilam i 6. Haftada vermişti. Zofer e çok karşıydı ama mecburen onu da geçen hafta verdi ama onu da sadece çok kötü olduğumda alıyorum. Her gün alma dedi eczacı dayanmaya çalışıyorum. Ama vicdan azabı çekiyorum zavallı bebeğim beslenemiyor diye. Bı de Eylül de ise başlamam gerekiyor ne yapacağımı hiç bilmiyorum. Normalde o kadar güzel yemek yerdim o kadar istahliydim ki bu halime şaşırıyorum. Ben de gidip bebeğime biseyler bakmak almak istiyorum ama hiçbirini yapamıyorum hamileden daha çok hasta gibi hissediyorum.
Evet cnm normalde her kontrolde doktor bakar nedenkiselam kızlar rahim agzı uzunlugunu olcturen varmı ?
16+4 te 36mm olarak olctu vajınal takip edelim dedi. normal mı uzunluk merak ettım tedirgin oldumdaEvet cnm normalde her kontrolde doktor bakar nedenki
Canım normal merak etme, 25 mm den kısa olmaması iyiymiş16+4 te 36mm olarak olctu vajınal takip edelim dedi. normal mı uzunluk merak ettım tedirgin oldumda
evet bende öyle okudum aslında ama haftam daha erken yaa o yüzden acaba kısalma falan olur mu dıye merak ettimCanım normal merak etme, 25 mm den kısa olmaması iyiymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?