• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    137
Yani herkeste aynı mı bilmiyorum ama geçmeyecekse ne yaparsam yapayım geçmiyor. Aşırı dikkat ediyorum yine enfeksiyon kapıyorum anlamadım. Şu sıralar rahatım çok şükür ama bi şey de yapmadım özel olarak. Benim gittiğim doktor sırtına yanlarına ağrısı vurmadığı sürece sıkıntı yok dedi aile hekimi de aynı şekilde hamilelik böyle böyle gidecek stres yapma dedi beni rahatlattı
Ben de rahatladım şimdi teşekkür ederim. 😔 bende hiç bir belirti yok ne koku ne kasıntı ne yanma, sadece bazen yeşilimsi akıntı oluyor. Daha da antibiyotik kullanmam zaten iki kere kullandım onunla geçmiyor daha da ilerlemez inşallah insan korkuyor yine de 😔

• Beğen
Reactions: hku
Ben de rahatladım şimdi teşekkür ederim. 😔 bende hiç bir belirti yok ne koku ne kasıntı ne yanma, sadece bazen yeşilimsi akıntı oluyor. Daha da antibiyotik kullanmam zaten iki kere kullandım onunla geçmiyor daha da ilerlemez inşallah insan korkuyor yine de 😔
Antibiyotik kullandıkça tekrarlıyor gibime geldi. Bu benim fikrim bu arada 4. 5 tane kullandım en son bıraktım artık

Kızlar benim de göbek çıktı ama bol giyince hafif göbek var gibi yani hamile gibi durmuyor. Ama son günlerde mideme doğru benim de şişkinlik arttı. Geceleri uyutmuyor çok zorluyor sanci yapıyor. Aksam yürüyüş yapıyorum nöbetçi değilsem. Yine de gaz sancısı ve şişkinlik çok var. Bi de 2. Trimester enerji gelir derler benim aşırı düştü son günlerde. Demir ferritin d vitamini baktırdım da yerlerde resmen. O kadar ki hemoglobinim bile bayağı düşmüş. Dahiliye Dr u serum takalım dedi kan ilacını. Demir hapı içemiyorum çünkü mideme oldum olası dokunuyor ama kadın dogumcuma sormadan yapmayayım dedim salı günü kontrole gidince soracağım kadin dogum dr uma. Aşırı halsizlik uyku hali falan varsa vitaminlere baktırın derim. Gerekli takviyeyi önerir kadın dogumcunuz.
Bi de idrar yolu enfeksiyonu çekenler eğer günlük ped kullanıyorsanız asla kullanmayın, tamamen pamuklu ic çamaşırı giyinin sık sık değiştirin, bol su için ve idrarinizi ertelemeyin hemen gidin hissedince. Çalışan kişilerde extra dikkat gerekiyor toplu tuvalet kullanıldığı için 🥲

Kızlar o zaman ben de az zıpırlık yapıyım😂😂 Abur cubur noodle vs yiyor musunuz yoksa hayatınızdan tamamen çıkarabildiniz mii?? İnşallah az da olsa tüketen vardır da vicdanım rahat eder 😂😂
Canım çekiyor bazen çikolatalı birtakım abur cuburları😅 arada da hamburger perileri geliyor 🥲 onun dışında zaten pek tüketen biri değilim gastritim olduğundan uzak duruyordum. Ama bazen aşerme gibi böyle engel olmak istesem de aklımdan çıkmıyorsa az birsey yiyorum abur cubur nefsimi körletecek kadar 🥲 başka öyle zararlı olabilecek birsey yemiyorum zaten

• Beğen
Reactions: hku
Canım çekiyor bazen çikolatalı birtakım abur cuburları😅 arada da hamburger perileri geliyor 🥲 onun dışında zaten pek tüketen biri değilim gastritim olduğundan uzak duruyordum. Ama bazen aşerme gibi böyle engel olmak istesem de aklımdan çıkmıyorsa az birsey yiyorum abur cubur nefsimi körletecek kadar 🥲 başka öyle zararlı olabilecek birsey yemiyorum zaten
Ben de çikolatalı bi şey yediğim an ağzımın tadı bozuluyor. Sadece tuzlu ve baharatlılar cazip geliyor😂😂

Kızlar benim de göbek çıktı ama bol giyince hafif göbek var gibi yani hamile gibi durmuyor. Ama son günlerde mideme doğru benim de şişkinlik arttı. Geceleri uyutmuyor çok zorluyor sanci yapıyor. Aksam yürüyüş yapıyorum nöbetçi değilsem. Yine de gaz sancısı ve şişkinlik çok var. Bi de 2. Trimester enerji gelir derler benim aşırı düştü son günlerde. Demir ferritin d vitamini baktırdım da yerlerde resmen. O kadar ki hemoglobinim bile bayağı düşmüş. Dahiliye Dr u serum takalım dedi kan ilacını. Demir hapı içemiyorum çünkü mideme oldum olası dokunuyor ama kadın dogumcuma sormadan yapmayayım dedim salı günü kontrole gidince soracağım kadin dogum dr uma. Aşırı halsizlik uyku hali falan varsa vitaminlere baktırın derim. Gerekli takviyeyi önerir kadın dogumcunuz.
Bi de idrar yolu enfeksiyonu çekenler eğer günlük ped kullanıyorsanız asla kullanmayın, tamamen pamuklu ic çamaşırı giyinin sık sık değiştirin, bol su için ve idrarinizi ertelemeyin hemen gidin hissedince. Çalışan kişilerde extra dikkat gerekiyor toplu tuvalet kullanıldığı için 🥲
Maden suyu midenin şişliğini alır belki doktoruna danışıp dene istersen

Kendimi okudum resmen.. Halsizlik saç dökülmesi cilt kuruluğu olduğu için ekstra demir istedim dr dan. Multivitaminin içinde vardı ama yetmedi kesinlikle. 🥺

Gunde 15 kere degistiriom ic camasiri cnm
Bol su iciom
Ev harici tuvalete gitmiom😀
Bunlara ragmen oluyoruum..

Ya ben bir şey olacagını sanmıyorum 😋 Cidden çok takınca sorun çok çıkıyor 😅 Bazıları mide bulantısına bir şey yemıyo kilo veriyor, çocuk çıkıyor 3 kilo🤣
Çocuğun kilosuyla bence de alakası yok ya annem aşırı yermiş ben 2.400 doğdum. Yengem domates zeytinle 9 ay geçirdi min3.500 çocukları maşallah. Yine de sağlıkları için sağlıklı beslenelim kamu spotudur 😂

Geçmiş olsun, üzüntüyle çok alakası var ne kadar mutlu olursak o kadar iyi bizim için benim EKG de böyle çıktı, normalde rahatsız olmuyorum ama ne zaman üzülsem hemen hissediyorum, kardiyolojiye görünmek en doğrusu olur
Tesekkurler.benim ekg doktor Bi sıkıntı yok dedi böyle ben pek anlamiyorumda zaten elimde sonuç yok rabbim herkese şifa versin çok önemli saglik

Back
X