Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    136
Teşekkür ederim aynen öyle ama uyku halindede dikkat edemiyoruz hicmi hareket etmeyelimBide korku düşüyor birşey mi oldu diye
korku sanırım hiç geçmeyecek kaygılar hep var birşey oldu mu diye. bende yatarken dön dön zaten gece 5 kez uyanıyorum hep soluma yattığım falanda yok sadece bacak arama yastık koyuyordum ama artık hamile yastığı almam lazım sanırım

Takviyelerin çok çeşidi var illaki biri size uyar. Belki sıvı formda bi ilaç daha iyi olur mesela sorun mutlaka. Kene gibi emiyorlar valla bizi iyi olsunlar da

Bu da bir süreç bebeğiniz duygularınızı hisseder diye biliyorum bol bol tesbih çekin dua edin bebeğinizle konuşun her üzüldüğünüzde inşirah süresini açıp okuyun yürüyüş yapın sizi rahatlatacak şeyler dinleyin videolar izleyin umarım herşey yoluna girer sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız

Ben ki uykuyu o kadar seven insan aynı şekilde sabah kadar dönüp duruyorum .bebek herhalde karnimda semazen oldu

Ay hayırlı olsun çok beğendim gerçekten tam olarak model adı yada kodu nedir güle güle güzel günlerde kullanın inşallah

iyi güldüm. bende sevdiğim bişey yerken sofrada falan şey diyorum içeri gönderdim al diyorum eşim gülüyor
Bende onu yapıyorum. Özellikle başka yerlerde yemek yiyince bebeğimle konuşuyorum"çok ye bugün var yarın yok"diyorum. Çünkü evde genelde yanlızım yanlizken canım yemek istemiyor.

Eğer ki sorun ailesi ise asla ayrılmayın ama eşinizse çok kötüyse eşiniz yine olabilir çünkü ilerledikçe ilerliyor ama o çocuk ta annesiz babasız büyümesin bence
Eşimle çok iyiz ama ailesinden vazgeç diyemem ki ona Aileside maddi manevi hep zarar veriyorlar katlanabileceğim gibi değil artık

Çok teşekkür ederim inşallah bu süreçte ona zarar gelmez

Hanımlar selam hastanede doğum zamanı kullanmak için pijama takımı + sabahlık mı, yoksa gecelik + sabahlık mı alacaksınız? Sezeryan olucam kısmetse, dikişler acır pijamayla diye düşündüm. Her iki şekilde mi alsam acaba?

Sezeryan için gecelik takımı daha kullanışlı olurmuş gibi geliyor .Ben henüz nasıl doğacağını bilmiyorum kısmetse normal doğum çok istiyorum o yüzden pijama takımı alacağım ama yine de sezeryan ihtimaline karşı bir takım gecelik de alacağım

Ben ilk doğumumda pijama takımı almıştım. Hamileler için olandan. Onun karın kısmı geniş ve rahat olduğu için gayet rahattım sezaryen olduğum için. Zaten göbek tak dige inmiyor. Yine karnı rahat lastiksiz biseyler daha kullanışlı bana göre. Ben yine öyle yapmayı düşünüyorum. Doğum sonrası vücut sıcaklığını korumak çok önemli. Gecelik giyemem açıkçası üşürüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…