Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    137
18+3 haftalık hamileyim ikinci gebeliğim ama dünden beri sancilaniyorum ya kalçamın üst tarafları fln agriyo normal mi ya ikinci gebelik olduğu için mi böyle ilki böyle değildi hamilelik zor geçince doğum da mi zor olur acaba

Aynı şeyleri yaşamak beni rahatlatıyor anormal bir durum olması ihtimalini düşünerek sorma ihtiyacı hissediyorum en azından erken tedbir alıp doktora gorunurum. İyiki bu grup var ve haftalarjmizin yakın olması her belirti için normal yada olmadığı konusunda birbirimize bilgi aktarma konusunda yardımcı oluyor

Benim bi fikrim yok ama engeksiyon kaynaklı olduğunda daha alt kısımlarda ağrı sancı oluyor. Bence rahim yukarı çıktığı içindir. Yine de daha iyi bilenler yorumlasın kızlarr
Evet bende enfeksiyon ihtimali veremedim dediğiniz gibi öyle olsa alt karın bölgesinde ağrı olur aynı zamanda yanma kaşıntı ve kokulu akıntı eşlik eder. Enfeksiyon vardı daha önce ama geçti diye düşünüyorum çünkü yanma ve kasintim veya enfeksiyon akıntısına rastlamadım. Sadece tuvalete otururken bağırsak bölgesi yukarı çıktığı için o bölgede baskı hissediyorum

Günaydın annişler birazdan bebişi görmeye gideceğiz 3 hafta 2 gündür görmüyorum. Her kontrolden önce bir yürek çarpıntım oluyor ya orda değilse ya hareket etmezse diye çok korkuyorum. Görünce de dünyanın en mutlu insanı ben oluyorum ama sadece iki gün sürüyo siz de böyle oluyor musunuz yoksa normal bir insan mısınız

Günaydın Musmutlu oradan çıkman dileğiyle bebise bizden de öpücük yolla.
Bizde normal degiliz hatta ben hiç normal değilim özlemim 3 gün bile sürmüyor

Günaydın, aç gitmeyin Kıpırdamıyorlar öyle olunca Bebişe çok selamsss

Kızlar o zaman ben de az zıpırlık yapıyım Abur cubur noodle vs yiyor musunuz yoksa hayatınızdan tamamen çıkarabildiniz mii?? İnşallah az da olsa tüketen vardır da vicdanım rahat eder
bende hamburger ve meyveli gazlı içecekleri canım aşırı çektiğinden azda olsa yiyip içiyorum yalan yok
yalnız değilsin, ama azar azar abartmadan yemek lazım, dikkatli gitmekte fayda var

Reactions: hku
Kalçanın üst tarafındaki ağrı bazılarımızda var ve sanırım normal kontrole gittiğimde ben de sorcam onu

Bu da oluyor evet gidip soran olursa bilgilendirebilir mi ?

benim akıntım hep var doktor 2 kontroldede suyun iyi demişti genelde sarı akıntım, kaşıntı koku idrar yapmada yanma yoksa bişey olmaz demişti. yani açıkcası ben gebeliğimin başımdan beri altım hep bir akıntılı 2 doktorda bişey yok dedi enfeksiyon içinde bi tahlil istemediler bende dışarda günlük ped takıp evdeki zamanlsrımda sürekli çamaşır değiştiriyorum o şekilde ilerliyorum

Gunluk ped takma cnm enfeksiyon yapiyoe

Bende o akıntı hep vardı, hamile kalmadan öncede. Enfeksıyon testi yaptırmıştım hamile kalmadan temiz çıkmıştı. Ama şuan enfeksıyon var ilaç kullandım. Akıntı derken aşırı ıslaklık mı acaba?

yani çok büyük ıslaklık değil ama bir akıntım var bunu iletince doktor özellikle suyuma bakmıştı iyi demişti bazı gebelikler böyle akıntılı geçebiliyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…