Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    137
ben gece korkunç bi baldırda krampla çığlıkla uyandım. kendimi kasınca kasıklarımda ağrıdı kramplar son ayda olur diye biliyorum neden böyle erken oldu yıllardırda olmazdı hiç bunu yaşayan oldu mu aranızda ?

Kendimi okudum resmen.. Halsizlik saç dökülmesi cilt kuruluğu olduğu için ekstra demir istedim dr dan. Multivitaminin içinde vardı ama yetmedi kesinlikle.
Benim de içinde vardı ama bebek sömürmüş resmen vücudumda ne varsa bakalım ne diyecek. Demir hapı asla içemiyorum mide kramlari mahvediyor beni. Hep serum takılırdım o yüzden. Şimdi serum da riskli olabilir bilmiyorum napcam artık kontrolde soracağım ama Bi çözüm bulmamız lazım daha yolu anca yarıladık coook var doğuma

Ayy bunu yaşadım geçen yıl çok fena oluyor biliyorum bol su için Bi de magnezyum falan düşmüş olabilir mi Dr unuzla bi konuşun. İnşallah tekrar olmaz

Canim d vitamini eksiktir illaki son 1 ay diye bisey yok
Kendini oyle sartlama

Ya o basen üst bacak ağrısı beni mahvetti. Çözümünü buldum ama pofuduk bi battaniyeyi dörde katladım gece yatarken onun üstünde yatıyorrum baya minimize olduu

AY deme oyle su gibi gecsonbence oyle gecicek neden biliomusun artik hazirliga kanalize olcaz
Eskiden hep bi teteneklik
Yaz sicagi
1.trimester derken
En gec 2 ay sonra biz zaten hazorliklara kanalize olcaz
bi bakcaz zaman akti

Ben 2 haftadır falan öyleyim aşko. Henüz doktora gitmedim ama normaldir inşallah

Kızlar bu perinatoloji konusu açılmışken sorayım şimdi aile hekimleri de devlet hastanelerinden bizim adımıza randevu alabiliyor ya acaba perinatolojiden de alabiliyor mu? Biz doğrudan mhrs den alamıyoruz diye biliyorum. Yani illa kadın doğumcuyla görüşcez o mu yönlendirecek ?

Ben 17 haftalık oldum bu gün, eğer ileri tarihlere verecekse bu hafta falan kadın doğumdan randevu bulmam lazım o yüzden sordum bu arada kızlar . Baktım 1 doktor var çünkü perinatolojide o da birkaç hafta ileriye veriyordur mutlaka

Perinatoloji için bildiğim kadarıyla önce kadın doğuma gidip yeşil alan açtırmak gerekiyor ,çünkü geçenlerde bana bir perinatoloji de görsün ben burdan yeşil alanını açıyorum randevu alabilirsin dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…