- 25 Mayıs 2025
- 439
- 464
- 18
- 24
- Konu Sahibi Mrs Dalloway
-
- #9.241
Kramplar başlayınca magnezyum başlanıyor direkt o rahatlatıyor bir dönem bana da olmuştu hatta doktorum bu kadar erken beklemiyordum ama sorun değil magnezyum başlarız rahatlarsın demişti direkt .gerçekten de öyle oldu magnezyum başlayınca rahatladımaklıma magnezyum geldi 1 haftaya doktora gidicem danışıcam bunu ama çok can acıtıydı umarım olmaz bir daha
ilk iş doktoruma bunu danışmak olacak. tavsiyeler için herkese teşekkür ediyorumKramplar başlayınca magnezyum başlanıyor direkt o rahatlatıyor bir dönem bana da olmuştu hatta doktorum bu kadar erken beklemiyordum ama sorun değil magnezyum başlarız rahatlarsın demişti direkt .gerçekten de öyle oldu magnezyum başlayınca rahatladım
Evet iki gecedir benim de alt bacağıma giriyor 17. Haftam bitiyor bir daha ki doktor randevumda soracağım. Genelde magnezyum öneriyorlar ama erken mi bilmiyorum.ben gece korkunç bi baldırda krampla çığlıkla uyandım. kendimi kasınca kasıklarımda ağrıdı kramplar son ayda olur diye biliyorum neden böyle erken oldu yıllardırda olmazdı hiç bunu yaşayan oldu mu aranızda ?
Benim ağrılardan kastımı tam olarak açıklamam mümkün değil çünkü her türlüsünü yaşıyorum. Kasık, bel, bacak, karın, vajina, gaz ağrısıYa bu ağrılardan kastınız nedir mesela ben özellikle uyandığımda inanılmaz sırr bel ve ayak altı ağrısı yaşıyorum bu tarz şeyler mi? Magnezyum sanırım kabızlığa da iyi geliyormuş doktorum 20. Haftadan sonra başlarsın devam ederse dedi
bir danışalım bakalım doktorlarımıza nasıl yönlendiecekler bu durumu sonra tekrar konuşuruz bunuEvet iki gecedir benim de alt bacağıma giriyor 17. Haftam bitiyor bir daha ki doktor randevumda soracağım. Genelde magnezyum öneriyorlar ama erken mi bilmiyorum.
Ay bende deneyeyim hiç aklıma gelmemiştiYa o basen üst bacak ağrısı beni mahvetti. Çözümünü buldum ama pofuduk bi battaniyeyi dörde katladım gece yatarken onun üstünde yatıyorrum baya minimize olduu
Ben magnezyum başından beri kullanıyorum çok şükür kram gibi bişey olmadı sanırım erken sayılmaz ama yinede doktora danış tabiEvet iki gecedir benim de alt bacağıma giriyor 17. Haftam bitiyor bir daha ki doktor randevumda soracağım. Genelde magnezyum öneriyorlar ama erken mi bilmiyorum.
Çok üzücü yaşadıklarımız böyle bir süreçte bunları yaşamayı haketmiyorum Evet bende eşim yüzünden ailesi yüzünden ailemin evine geldim boşanma kararı aldım ve elimde olmadan sürekli ağlıyorum Bu defa bebeğimi üzdüğümü düşünüp daha çok ağlıyorumBence hissediyordur ben ağlamaya başlayınca fark ediyorum artık birden Bebek kendini topluyor sertleşiyor niye ama ağlamayın sizi ağlatan birmi var mesela beni en çok eşim ağlatır ben desem geç gelme eve der sen benim babammısın ben babama hesap vermiyorum sana mı vericem dünyanın lafını hakaretini söyler sonrad a kendisi küser bende hep ağlarım bide banada der sen şeytanlık tan ağlıyorsun sırtını döner gider
Evet insan içinden geldiğine engel olamıyor ağlamaman gerekiyor mutlu olman gerekiyor diyorum ama olmuyor işteSen
doktorum her şeyi sana bağlı mutluluğu da beslenmesi de demişti kordono ilk gördüğünde çok duygulanıp ağlamıştım. Evet her şeyi bize bağlı ama bu hormonlarla baş etmek mümkün değil ki. Ben de özellikle son bir haftadır sinirli ve gerginim ama elimde değil iş hayatı ülke şartları türk aile yapısı:))) gel de olma yani. Hangi arkadasıma sölesem hepsi de böyle dönemlerden geçmiş. Sonra diyorum çok huzurlu çok mutlu olsam nolcak ki bu çocuğun anası belli doğduğunda anlamayacak mı onu kandırdığımıyani yapacak bir şey yok doğduğu dünya minnoş bir yer değil zaten olacak böyle şeyler bi de buna takılırsak daha da üzeriz kendimizi
Ben sabah sol tarafima uzanıp uyuyorken dönmeye çalıştım sağ bacağımi kaldirdigim gibi sağ kasığımda çok acı bir batma oldu çığlıkla uyandım geçti sonra şükürben gece korkunç bi baldırda krampla çığlıkla uyandım. kendimi kasınca kasıklarımda ağrıdı kramplar son ayda olur diye biliyorum neden böyle erken oldu yıllardırda olmazdı hiç bunu yaşayan oldu mu aranızda ?
Bende öyle yaa hiç acikmiyorum acaba evde yanlız kaldığım için mi iştahım yok.Sen bensin bende öyleyim hatta verdim bı iki gündür tok uyuyorum desem
Kaç çocuğunuz varÇok üzücü yaşadıklarımız böyle bir süreçte bunları yaşamayı haketmiyorum Evet bende eşim yüzünden ailesi yüzünden ailemin evine geldim boşanma kararı aldım ve elimde olmadan sürekli ağlıyorum Bu defa bebeğimi üzdüğümü düşünüp daha çok ağlıyorum
Çok güzel ve çok sağlam duruyor nerden almıştınızEki Görüntüle 3641548 Kızlar bebek arabası geldi. Biz çok beğendik özellikle sürüşü inanılmaz rahat yağ gibi kayıyor. Katlandığında baya küçülüyor. Bu markayı düşünen varsa fikir olsun
geçmiş olsun. artık yatarkende çok dikkat etmemiz gerekiyorBen sabah sol tarafima uzanıp uyuyorken dönmeye çalıştım sağ bacağımi kaldirdigim gibi sağ kasığımda çok acı bir batma oldu çığlıkla uyandım geçti sonra şükür
Aynı benBenim ağrılardan kastımı tam olarak açıklamam mümkün değil çünkü her türlüsünü yaşıyorum. Kasık, bel, bacak, karın, vajina, gaz ağrısıHepsi farklı günlerde ve farklı seviyelerde gidip geliyor. Bazen ağrı gibi alıyor bazen bıçak batması gibi.
İnşallah fayda eder size deAy bende deneyeyim hiç aklıma gelmemişti
1 buçuk yıldır evliyim ilk bebeğim inşallahKaç çocuğunuz var
Eğer ki sorun ailesi ise asla ayrılmayın ama eşinizse çok kötüyse eşiniz yine olabilir çünkü ilerledikçe ilerliyor ama o çocuk ta annesiz babasız büyümesin bence1 buçuk yıldır evliyim ilk bebeğim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?