Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    136
Akinti normal doktoruma ben sordum cnm takma
evet ya ben takmıyordum az öncede onu yazdım. ama böyle üst üste bende yoktu az oldu falan diyince bir alla alla e ama bende hep vardı doktorda olabilir demişti ama şimdi öyle konuşunca bir aklıma takıldı

evet ya ben takmıyordum az öncede onu yazdım. ama böyle üst üste bende yoktu az oldu falan diyince bir alla alla e ama bende hep vardı doktorda olabilir demişti ama şimdi öyle konuşunca bir aklıma takıldı
Doktorun olabilir demisse asla takma
Bende sordum olur gokce dedi zerre takmiyorum
Bosver zaten bi suru derdimiz vaf

ama ben arkadaşlarıma ablama vs sorduğumda gebelikte akıntısı çok olan duydum
ama sizlere önerim her kontrolde özellikle suyunuzun durumunu sormanız çözümü olan birşey tabikide ama okuduğum araştırdığım önemli bir noktaymış akıntı konusundan bağımsız olarak

Sabah gittim birkaç nedeni olabilir dedi
Akıntı durmaksızın gelirse sıkıntıymış benim öyle değil dedim
AZ ve sık gelmiyorsa östrojene bağlıdır diyor
peki akıntı olduğuna nasıl emin oldunuz benim uykudan uyandığımda su gibi bir ıslaklık vardı da.. Randevum 16.30da zor duruyorum valla. Arkadaşım bir tanıdığını aradı 15. haftadan sonra amniyon sıvısı kaçağı riski olabilir dedi resmen başıma ağrı girdi valla.

Bence sakin olun havalar cok sıcak terlemiş olma ihtimaliniz çok yüksek. Ben cogu gün eve bir geliyorum iç çamaşırım sırılsıklam terden. Gece sıcak bir yerde uyuyorsanız sizin de öyle olmuştur havalar serinliyor rahatlarsınız

çalışırken ya da disardayken hemen tuvalete gidemediysem yani biraz olsa ertelediysem garip bi ağrı ve baskı hissi oluyor bende. Acı verici bi his. Ama bariz bir idrar yolu enfeksiyonu çıkmadı tahlilde. Daha Dr a göstermedim gerçi ama bu benim yorumum

Tabiki söylerim. Folik asiti kesecek miydi sizin? Benim Multivitaminin içinde folik asit de var ona devam dedi mesela. Demiri ek verecek muhtemelen yetersiz geldiğinden
Vinalac multivitamin aliyorum yanında velevit v iron c vitamini iceren demir ve magnezyum diasporal granül takviye alıyorum. Folik asit multivitaminde var kesmedi bende de
Ama vinalac icinde probiyotik var mesela kabiz olmadim demie takviyesi alirken

Ara ara öyle az miktarda bende de oluyor. Bazen sadece ıslaklık bazen daha uzayan yapıda bi akıntı. Bu kadar az şeyin su olacağını hiç sanmıyorum

Bende de bazen ic camasirinda islaklik oluyor, su oldugunda sizinti seklinde oluyormus idrar kaciriyo givi his veriyormua ve baski oluyormuş oyle okumuştum internetten

dışarıda bazen sürekli çamaşır değiştiremediğim için bazen kullanıyorum ama kullanımımı çok azalttım
Pamuklu bir bez parçası koysanız günlük ped yerine daha iyi olabilir bence. Günlük ped hava almayı engelleyip enfeksiyon yapabilir. Peçetelere de agartici işlem yapıldığı için koymak sağlıklı değilmiş. Bi videoda izlemiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…