- 16 Ekim 2016
- 3.419
- 2.799
- 133
- Konu Sahibi Mrs Dalloway
-
- #9.401
Merhabalar, benimde doktorum bu hafta magnezyum yazdı. bel ve sırt ağrım olduğundan söz etmiştim gebeliğin sonuna kadar Magnezyum içelim dedi. Ancak magnezyumunda çeşitleri varmış hepsi hamilelere uygun olmayabilir dedi benim evde vardı ancak ben size farklı yazacağım dedi bilginiz olsun. Suda eritilen Magnesium Diasporal Granül Şase şuanda içiyorumMagnezyumu öneren yok gördüm hangi magnrzyumu kullanıyorsunuz devletin verdiğini mi yoksa özel mi marka mı
canım üşenmedim buldum izlemelisin çok güldüm buna benSen iyisin cidosbaza itiyormussun
Biz garibanlar.supurge elleyemioz ahahahahahahah
Merhaba bende çok ayakta kalınca değil ama sabahları uyandığımda karnım çok sert oluyor ve çok dolu gibi. Ama sonra kalkıp su içip tuvalete vs. Gittiğimde hemen yumuşuyor yine ayağa kalkınca azalıyor anında. Bence endişelenecek bir durum yoktur sıkmayın canınızıKızlar günaydın bende de şöyle bi durum var biraz fazla ayakta kalınca karnım semsert oluyor sanki ruhumu daraltıyoe nefes alamıyorum gibi oluyorum sizde de oluyor mu? Bu sancı değil sancı daha değişik biliyorum ama yine de endişeleniyorum
Cnm keske sorun bulsamcanım üşenmedim buldum izlemelisin çok güldüm buna ben
aa bilmiyordum canım, neden riskli grupta gebeliğin? gerçi ben de riskli grupta geçiyorum daCnm keske sorun bulsamriskli gebelik yasayan anneyim
Plesenta konumu nedeni ile canimaa bilmiyordum canım, neden riskli grupta gebeliğin? gerçi ben de riskli grupta geçiyorum da
Teşekkürler canım ile yaradımı etkisini gördün müMerhabalar, benimde doktorum bu hafta magnezyum yazdı. bel ve sırt ağrım olduğundan söz etmiştim gebeliğin sonuna kadar Magnezyum içelim dedi. Ancak magnezyumunda çeşitleri varmış hepsi hamilelere uygun olmayabilir dedi benim evde vardı ancak ben size farklı yazacağım dedi bilginiz olsun. Suda eritilen Magnesium Diasporal Granül Şase şuanda içiyorum
Ne demekTeşekkürler canım ile yaradımı etkisini gördün mü
Benim de karnım bazen çok sertleşiyor ve nefesim kesiliyor ama ayakta dyrduğumda mı oluyor ona dikkat etmedim tam. Bir de ayakta çok durduğumda genelde sırtıma ağrı giriyor ondan eminim amaKızlar günaydın bende de şöyle bi durum var biraz fazla ayakta kalınca karnım semsert oluyor sanki ruhumu daraltıyoe nefes alamıyorum gibi oluyorum sizde de oluyor mu? Bu sancı değil sancı daha değişik biliyorum ama yine de endişeleniyorum
Ayy evet çok iyi olur hadi güzel haberlerle bekliyoruzzzGünaydın kızlar. Birisi bacağında kasılma ile uyanıp çığlık attigini yazmisti. Aynısını bu gece yaşadımbaldırımda bi anda bi yerde topladı bi kas lifi taş kesildi açamadım bıçak saplandı gibi felaket bi ağrıyla beraber. Çığlık attım resmen ben de eşim uyandi ovduk açmaya çalıştık. Zar zor uyudum tekrar uyandım ve hala o bacağıma basarken zorlanıyorum demir d vit yanına magnezyum da soracağım Dr a anlaşılan 2 saat sonra randevum var inşallah hersey yolundadır guzel haberler getiririm
ben yazmıştım birkaç gün önce. o kramp giren yer 2 gün sertti 3 gündür bişey yok ama arada korkuyorum. haftaya kontrolüm var magnezyumu soeacağım bende doktora geçmiş olsunGünaydın kızlar. Birisi bacağında kasılma ile uyanıp çığlık attigini yazmisti. Aynısını bu gece yaşadımbaldırımda bi anda bi yerde topladı bi kas lifi taş kesildi açamadım bıçak saplandı gibi felaket bi ağrıyla beraber. Çığlık attım resmen ben de eşim uyandi ovduk açmaya çalıştık. Zar zor uyudum tekrar uyandım ve hala o bacağıma basarken zorlanıyorum demir d vit yanına magnezyum da soracağım Dr a anlaşılan 2 saat sonra randevum var inşallah hersey yolundadır guzel haberler getiririm
Bende öyle oluyorum bazende merdiven çıkarken çok zorlanıyorum sanki bütün vücudumu çekiyorlar gibiKızlar günaydın bende de şöyle bi durum var biraz fazla ayakta kalınca karnım semsert oluyor sanki ruhumu daraltıyoe nefes alamıyorum gibi oluyorum sizde de oluyor mu? Bu sancı değil sancı daha değişik biliyorum ama yine de endişeleniyorum
Geçmiş olsun bende yazmıştım ama biri daha demişti yanlış hatırlamıyorsam.Günaydın kızlar. Birisi bacağında kasılma ile uyanıp çığlık attigini yazmisti. Aynısını bu gece yaşadımbaldırımda bi anda bi yerde topladı bi kas lifi taş kesildi açamadım bıçak saplandı gibi felaket bi ağrıyla beraber. Çığlık attım resmen ben de eşim uyandi ovduk açmaya çalıştık. Zar zor uyudum tekrar uyandım ve hala o bacağıma basarken zorlanıyorum demir d vit yanına magnezyum da soracağım Dr a anlaşılan 2 saat sonra randevum var inşallah hersey yolundadır guzel haberler getiririm
Merhaba teşekkür ederim.Vifolic kullanıyorum sadece, ek birsey vermemişti. Bu vitamini de kendim almıştım uygun devam et demişti. İçinde d vit ve demir de var aslında ama yetmiyor demek ki. Yarın kontrole tahlil sonuçlarımı da götürüp önerdiği şeyi size de soylerim
Bende L şeklinde olanı kullanıyorum. Arkama da yastık koyuyorum. Sizin bu dediğinizi alma zamanım geldi sanırım. Yastık kayıp gidiyorGünaydınlar bir önerim olacakyatarken şu 2 parçalı destek yastıklarından aldım buradan bir arkadaşımız önermişti. Gerçekten çok memnun kaldım çok daha rahat uyuyorum ağrılarım azaldı. Geceleri daha az uyanıyorum ilk günler garip geldi ama 2 haftadır çok sevdim ve alıştım sizlerde alabilirsiniz
benim de ikiz gebelik olduğundan canım sağlıkla geçsin süreçlerimiz inşallahPlesenta konumu nedeni ile canim
RAhme yakin
Seninki
Insallah canim benimbenim de ikiz gebelik olduğundan canım sağlıkla geçsin süreçlerimiz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?