Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    34
Kızlar ben bugün takvime göre 5 haftalık oldum pazar gecesi kan vermiştim Alttan ultrason istemiyorum sabırla bekleyeyim diyorum sizce akşam kan verip değeri kendimmi kontrol etsem yoksa yarın doktor muayenesi mi olsam

Kızlar ben bugün takvime göre 5 haftalık oldum pazar gecesi kan vermiştim Alttan ultrason istemiyorum sabırla bekleyeyim diyorum sizce akşam kan verip değeri kendimmi kontrol etsem yoksa yarın doktor muayenesi mi olsam
Birkaç gün içinde gözükür bence karından da ,ben 5+3 ye gitmiştim karından gayet rahat bir şekilde görünmüştü

Ben de pazar günü kan vermiştim doktoru ertelemek istiyordum ama bir arkadaşım ve eşim ve bi de chat gpt doktora gidilmesi gerektiğini söylüyor hatta arkadaşlarıma bile hiç söylemeyecektim ama bi tanesine söyledim o da bekleme sakın dedi.
Bugün randevum var.

İlk hamileliğimde de erken gitmiştim. Karnımdan bakıp kese görmüştü doktor.
O zaman 598 beta ile öğrenmiştim
Pazar günü 694.5 ile öğrendim.
Bence sizinki de gözükür 5 haftalıksa.
Benimki de uygulamaya göre 4+4 gözüküyor

Benim 4 haftalıktı, karından sadece kese gözüktü.

Ocağı tutturamadım ama şubati tutturabiljrim insalah ama benim en son 7 nisanda adet oldum sonra 36 gün gecikti sonra gecen hafta perşembe cuma hafif leke oldu ve bitti yani şimdi gebe olmuş olsam adet gününe göre kocaman oluyo ama normalde ufak olcak buraya nasıl gireceğiz dün ve bugün test yaptım sonradan beliren hayalet çizgi çıktı ama bugünkü biraz daha belirginlesti durabilirim cuma sabahı tekrar bi test yapmayı düşünüyorum insallah

Hayırlısı olsun bence direkt kan verin 1 saate çıkıyor sonuç özel hastanede. İdrar testi ile beklemeyin her daim doğru sonuç vermiyorlar.

Hayırlısı olsun bence direkt kan verin 1 saate çıkıyor sonuç özel hastanede. İdrar testi ile beklemeyin her daim doğru sonuç vermiyorlar.
Sürekli kan vermekten çok yoruldum gidipte sonuç 0 gorucem diye korktuğum icin teste biraz daha koyuasirsa kesin inanırım diyorum hep bu gölgeyi çok görüp heves etmiştim dün innovitia gebelikte bugünde days comfortra yaptım inşallah bu sefer dogrudur

Bence de kan ver umarım bebişin seninledir .adet tarihi ile uyumlu olmadığı zaman doktor ultrason ölçümlerine göre duzeltilmis adet tarihi belirliyor ve ona göre belirleniyor dogum zamanı ,tarama zamanları vs

Bence de kan ver umarım bebişin seninledir .adet tarihi ile uyumlu olmadığı zaman doktor ultrason ölçümlerine göre duzeltilmis adet tarihi belirliyor ve ona göre belirleniyor dogum zamanı ,tarama zamanları vs
Yarın sabah ozaman gidip vereyim sağlık ocağına inşallah güzel olur bu sefer

Yumurtlama testi yapmış mıydın ne kadar zaman geçti yumurtlamanın üstünden

Böyle bir yazıya çok ihtiyacımız varmış, çok çok teşekkür ederiz tüm güzellikler iyilikler sizinle olsun inşallah

Yumurtlama testi yapmış mıydın ne kadar zaman geçti yumurtlamanın üstünden
Normalde nisanda yaptım 25 nisanda pik gördüm birde 4mayista pik gördüm sonra kan verdim 0 çıkınca adette olcam diye bıraktım adette olmayınca doktora gittim bütün hormonların normal dedi persembe cuma leke oldu dünde rüya gördüm bi test yapiyim dedjm hayalet çıktı ama umutlanmak istemiyorum bi çok kez başıma geldi cunku

Canım yaşadıkların için çok üzüldüm buradaki tüm güzel annelerin duaları seninle Allah sonunu güzel eylesin sağlıkla en güzel haberler ile kolaylıkla al mucizeni kucağına inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…