- 19 Haziran 2024
- 575
- 594
- 23
- 32
- Konu Sahibi Mrs Dalloway
- #11.841
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canım bende baya arastırdım molfix e karar verdim. 100lü 1 paket alacağım pişik olmazsa devam ederiz molfixden. :)Canım bana arkadaşım molfix premium önerdi ama hala kararsızım. Ya prima ya da molfix alacağım ama
Hmm geçmiş olsun ben de bugün kan verdim de şüphelenip kaşıntım yok. Allah şifa versin bebişlerimize sağlık versin inşallahyoğun kaşıntı vardı ayak altında avuc ıcınde de olunca doktorum şüphelenip teste gönderdi. gastroenteroloji de bütün değerlere baktı kolestazdan başka seçenek göremedi ilaç tedavisine başlattı. 2 haftada bir test yapıcaklar değerlerimi kontrol altında tutmak için
Aynısı benim de favorilerimde var çok güzeller gerçektenŞu önlüklerden aldım çok tatlış değil mi:)) ağız suyu çok akan bebelerde lazımm oluyormuş baya
evet içim gitti görünce. ha gayret alabilirsin bir şeyler daha inanıyorum sanaAynısı benim de favorilerimde var çok güzeller gerçektenben sadece emzik aldım başka da bi şey yok
![]()
evet içim gitti görünce. ha gayret alabilirsin bir şeyler daha inanıyorum sana![]()
tmmdır aklıma geldikçe atmaya calısıyorum <3biraz daha bekleyeyim ben siz alın attıklarınızı da görmüş olurum
![]()
canım cinsiyet ne olduKalp atım hızına cok ınanıyorumBen de etten iğrenıyorum
Gerisi sizinle aynı zaten. İnstada hintli kocası var kızın, neyse benden sonra hamile kaldı. 7 aylık gibi karnı var. Acaba hint genleri hızlı mı büyüyor? Bende de karın çıkmadı cünkü
![]()
Kizlar silikon gogus ucu koruyucu tavsiyesiyle geldim :) ablam ilk cocugunu zor emzirdi sonradan kesfetti bu ucu ve ikincide bununla alistirip memeyi ciplak alabilmesini sagladi ayrica daha uzun emdi ilkine gore 1.5 yasina kadar :) gogus yarasi vs olanlar icin de idealmis, ben lansinoh aldim. Ilk cocugum haliyle ilk kez emzirecegim heyrcanliyim bayagi :) suandwn zaten akmaya basladi goguslerim 21. Haftadan beri her gun akiyor azar azar
Ben araba yolculuğu sormuştum gidebilirsin sıkıntı olmaz demişti ve gidip geldim ama uçağı bilmiyorumİnşallah canım benim de öyle olur. Senin adına da çok sevindimBu arada acaba uçağa binmek yasak mı?
Manuelden memnun olanlarda çok fazla ben onu kullanamam diye düşündüğüm için almadımmanuel alsak çok mu zor olur diğerinden almak elzem midir sizce
Dimi ya bir rahatlama geliyor insanaay al benden de bu kadar sanki yük kalkıyor üstümden aldıkca
Ben kızımda baby turco kullandım. Memnundum. Bunda da aynısını kullanmayı düşünüyorum.kızlar yenidoğan için bebek bezi ne almayı düşünüyorsunuz, molfix nasıl ya da prima
Kızcanım cinsiyet ne oldu
Kesinlikle Braun kulak içi (timpanik) ateş ölçer. Pahalı ama müthiş bir şeyselamlar
ateş ölçer ve burun aspiratörü(manuel olmayan)olarak aldığınız ve önerileriniz nelerdir ?
Varis olabilir mi acaba damar belirginleşmiş olabilirKızlar az önce taharetlenirken vajinamın iç kısmında sert bi dokuya dokundum çok içerde falan değil öyle. Gpt birçok sebep verdi fikri olan yaşayan var mı