Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    145
Şu önlüklerden aldım çok tatlış değil mi:)) ağız suyu çok akan bebelerde lazımm oluyormuş baya

Eklentiler

• IMG_8703.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 33
Hmm geçmiş olsun ben de bugün kan verdim de şüphelenip kaşıntım yok. Allah şifa versin bebişlerimize sağlık versin inşallah

canım cinsiyet ne oldu

Kizlar silikon gogus ucu koruyucu tavsiyesiyle geldim :) ablam ilk cocugunu zor emzirdi sonradan kesfetti bu ucu ve ikincide bununla alistirip memeyi ciplak alabilmesini sagladi ayrica daha uzun emdi ilkine gore 1.5 yasina kadar :) gogus yarasi vs olanlar icin de idealmis, ben lansinoh aldim. Ilk cocugum haliyle ilk kez emzirecegim heyrcanliyim bayagi :) suandwn zaten akmaya basladi goguslerim 21. Haftadan beri her gun akiyor azar azar

Ben de memnun kalmıştım. Ama unutmuşum kullandığımı. İyi ki hatırlattınız. Silikon göğüs ucunu da alınacaklara ekleyeyim.

Ateş ölçeri de koltuk altı şeklinde kullanıyorum. Temassız olanlar yanıltıcı olabiliyor. En güzeli eski tip bana göre

Kızlar az önce taharetlenirken vajinamın iç kısmında sert bi dokuya dokundum çok içerde falan değil öyle. Gpt birçok sebep verdi fikri olan yaşayan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…