Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Birkac ultrason sonrasi belli olur hep boyle mi gidecek gorucez :)

Merhaba kalp atış hızı neydi? Son durumunuz nedir
Şuan hatırlamıyorum valla uzun bir süredir telefonada giremiyorum zaten 3 aydirda doktora gitmemişim şuan sadece bildiğim tek şey Bebek Hareket ediyor iyidir diye umuyorum ama aşırı şekilde alttan baskı hissediyorum ve karnım çok inmiş aşağıya sürekli karnimda sertleşme var size zahmet doktora gidince bunları sorar mısınız riski var mıdır

Günaydın kızlar bı aradır yoktum telefonum yoktu zırt pırt bozuluyordu o yüzden ben şuan 24+6 oldum Allah'ın izniyle ama çok fazla sırt ve bel ağrılarım var karnimda çok inmiş aşağıya sürekli Bebek baskı yapıyor aşağıya özellikle lavaboya gidince ağrıdan küçük abdestimi bile yapamıyorum acaba biriniz doktora gittiğinizde sorabilirmi bunları ben doktora gidemiyorum zaten 3 aydirda doktora gitmemişim eşime diyorum diyor zaten az kaldı doğuma gerek yok bide bu iki defadır çok fazla akşam sanki kalps krizi geçiriyorum gibi oluyor göğsüm daralıyor ellerim ve ayaklarım uyuşuyor sırtım bile kirilicak gibi oluyor çok kötü oluyor nefes bile alamıyorum bilmiyorum ne yapcam eşime diyorum hiç kıpırdamıyor bile

Günaydın el ve ayaklarda uyuşma normal demişti doktorum benim. Eşine bebek hareket etmiyor artık falan mı desen bir sebepten korkutan mı bence bir doktora gitmenin yolunu bulamaz mısın. Bebeğinin cinsiyeti belli oldu mu?

Her hamilelik kendine ozel hepimiz farkli sekilde yasiyouz bedenlerimiz farkli, bence mutlaka gidin doktora esiniz neden gitmenizi istemiyor? Gizli gidin ondan gerekirse

Kızlar Selam,

Detaylı ultrason randevumuz dündü ve çok şükür herşey yolunda
Şükürler olsun Buda bitti, Allah herkese güzel haberlerle dönmeyi nasip etsin

21+5 haftalık kontrolümde kilomuz 440 gr, boyumuz 28 cm şükürler olsun

merhaba hamilelikte 3 ay çok uzun bir süre doktora gitmemek için asıl doğuma az kaldığı için gitmenizde fayda olabilir, bir şekilde doktora kontrole gitmeye çalışsanız yani bebeği aşağıda hissetmenin nedenini ancak doktor anlayabilir. Burdan bir şey demek çok zor çok geçmiş olsun kendinize dikkat edin

Eşiniz üzerinde lafı geçen birine söyleseniz o kendi fikriymis gibi eşinize söylese Dr a götür diye olmaz mi? madem siz ikna edemiyorsunuz

Bende hiç bir sorun yok gibi hissederken, plesenta aşağıda çıktı. Bence ciddi sorun da olabilir, olmayabilir de. Doktor kesin bir şey söyler. Ben yarın gidicem bir sormaya calısırım ama hastayı gormeden yorum yapmaz gibi. Baban ya da abin herhangi biri yok mu götürecek? Kocan şuan o çocuğun hakkına giriyor. O çocuk hasta doğsa onun yüzünden olacak belki, o bakmaz bile bebeğe. Yine senin sorumluluğunda olur. Ne yap et git lütfen doktora. Seni çok iyi anlıyorum, ama kendin ve bebek için bir çözüm bulmalısın. Detaylı ultrasonu var, tetanozu var her şey yolunda olsa bile. Ayrıca senin sağlığında önemli ya sana bir şey olsa? Diğer 3 meleğe kim bakacak? Allah o adamı ıslah etsin.

Ben bebek hareketlerini hep aşağıda hissediyorum Dr baktıgında evet bebek biraz asagıda demişti olabilir sıkıntı yok ama eğer baskı hissedersen ağrı vs hemen gel demişti yani sizin mutlaka bi görünmeniz gerekiyor. Dr a gidip gitmeme kararını siz verirsinis bu bebeği siz tasıyorsunuz eşinize ne kibiraz sinirlendim ya. Gerek yok diyormus gayet gerek var

Amin inşallah ama bırakmıyor ailem götürsün bırakmıyor bile kayın pederim götürsün

Allah razı olsun

bende genelde göbek çevresinde hissederdim, 2 haftadır sürekli alt tarafta hareketleri aklıma takılıyor biraz. detaylıya gittiğim doktora söyledim cuma günü rahim kalınlığın iyi sıkıntı yok dedi 2 hafta sonra normal takipli doktorumda muayenem var söyliycem ama çok aklıma takılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…