Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    148
İnşallah sonuçlarda güzel gelir benimde bacaklarıma kramplar girmeye başladı bağırarak uyanıyorum uykudan çok kötü bir şey

22+6 da boy 28 cm kilo 625 gr di bizim doktor normal haftasiyla uyumlu dedi.
Daha once devlette gittigim bir doktor boyu uzun olacak belli falan demisti ama bilemiyorum :) esim 1.95

Bende ayni sekilde sürekli kaygilarlw yasiyorum hic keyif alamiyorum halbuki cok istiyoruz en guzel zamanlarimiz ama rahst edemiyoruz cok mutsuz hissediyorum bazen bebek de strese giriyor diye

Canım geçmiş olsun. Ben de 2. Düşünmüyorum. Hayırlısıyla bebişimi kucağıma alsam yeter diyorum. Anksiyete oldu bu gebelikte bende. Çok endişeliyim sürekli. Böyle değildim
Ayni durumdayim burayi okumak rahatlatiyor yalniz degilmisim ayni seyi hissedenler varmis Allah hepimize psikolojik de fiziyolojik de sagkik guc versin hayirlisi ile alalim bebisleri kucagimiza

Bende ayni sekilde sürekli kaygilarlw yasiyorum hic keyif alamiyorum halbuki cok istiyoruz en guzel zamanlarimiz ama rahst edemiyoruz cok mutsuz hissediyorum bazen bebek de strese giriyor diye
1.5 senede oldu çocuğumuz o yüzden her şeyine çok hevesliyiz ama böyle olunca psikolojim çok yoruluyor. Yine hevesimi kaybetmeden hazırlığını vs yapıyorum ama bir yanım hep huzursuz. Bugün hastane hediyelikleri geldi mesela onları süsleyeceğim ya diyorum bunları kullanamazsak ya bebeğim erken doğarsa ve bunları gözüm bile görmezse sürekli endişe hali

Nasıl geçti canım sonuçlar nasıl geçmiş olsyn bende pazartesi yaptırıcam inşallah

Daha once devlette gittigim bir doktor boyu uzun olacak belli falan demisti ama bilemiyorum :) esim 1.95

22+0’da 455 gr için dr haftasıyla uyumlu dedi bana ki verdikleri kağıtta da uyumlu olduğu gözüküyordu.
Sizinki önde bence
Kağıtta yazar
Arkadaşımın da bu değerlerdeydi oğlu
Önden gidiyordu 1 hafta
Zaten 1.95 babası varsa çok normal

Nasıl geçti canım sonuçlar nasıl geçmiş olsyn bende pazartesi yaptırıcam inşallah
Çok şükür açlık 73, ilk bir saat sonu 161, iki saat sonu 116 çıktı. Karaciğer değerlerim de baya düşmüş, ilac tedavisi fayda etmiş multivitamin kullanamadığım içim bu süreçte bazı değerlerim düşmüş ama karaciğerde düzelme olduğu için yeniden vitamin desteğine başlayacağız çok şükür zaten hissediyordum, halsizlik, baş ağrısı, solgunluk artmıştı. Bebekte iyiymiş çok şükür yine yüzünü kapadı göstermedi olsun çok şükür yine de darısı başına canım benim senden de güzel haberler alalım inşallah

Yalnız değilsin benim de kafamın içinde eciş bücüş bir şey sürekli karamsar karamsar konuşuyor ve çok daha beterlerini söylüyor bana sus diyorum hemen sen gerçek değilsin deliriyor muyum sizce tatlı kıslar

Kagitta onde yaziyor evet 22+6 iken 23+5 cikti fark azdi 1 hafta hem3n hemen dediginiz gibi doktor da bisey demedi normal dedi 2 hafta sonra kontrolu iple cekiyorum nasil diye :) kefir ve cevizi her gun tuketmistim ondan mi kilo aldi anlamadim :)

Size de maşallah
22+ kaç sizinki şu an hafta olarak
Tam 22+6 son regle göre bugün. Tekrar baktım 617 gram +-90gram boyu da 28 cm yanlış yazmışım
Chat gpt de normal diyor doktor bi coştu o an anlamadım. Boyu 2 hafta önde görünüyor. Biz de genel olarak aileler hep uzun boylu nispeten

Eklentiler

• Screenshot_20251024-191547_ChatGPT.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 22
Benim de şeker yükleme sonucum normal geldi şükür. Bebeğim başından beri birkaç gün önde, aynı devam ediyor. Demiri aksatıyordum hgb aynı değerde kalmış ona dikkat edeceğim biraz yükselsin diye. İlk kritik eşik olan 28in dolmasına 3 hafta kaldı.

Bu yalancı kasılmalar regl gibi mi oluyro kızlar ya bir iki gündür günde üç kere fln on saniyelik geliyo gidiyo. Regl gibi hafiften ama.. Bunlar yalancı kasılma mı oluyor

Ruh hali değişimleri de cabası o kadar degişik hissediyorum ki herkesten tiksiniyorum herkesin ağzına çarpasım geliyo

Bu haftalarda endise hepimize yuklenmis sanirim.. Bebegi surekli hissetmeye basladikca ve bag kurdukca bisey olur mu dusuncesi de otomatik yuklendi bence. Annelik ic gudusu kaygisi ile birlikte geliyor :) doktoruma soyledigimde bu harika bir Anne olacaginin belirtisi demisti ve cok hosuma gitmisti :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…