Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    159
Tiroid olmazsa olmazı zorunlu olan o, onu bende kullanıyorum. Demirde kullanıyorum. Ama diğerlerni abartmamak lazım bence

Tiroid olmazsa olmazı zorunlu olan o, onu bende kullanıyorum. Demirde kullanıyorum. Ama diğerlerni abartmamak lazım bence
Kesinlikle. Dr da öyle diyor zaten. Bebek için korktuğumdan sormustum o alacağını alır sen kafana takma senden sömürüp yine alır dedi sağlıklı ve düzenli beslenmeye çalışacağız

Bu süreçte doktor da olduk Bazen doktorum deli oluyor bana şeker yüklemesi istemiyorum o su beni kusturur dedim git o zaman şeker ölçüm cihazı al haftada 2-3 kez şekerini ölç artık ben sana ne diyeyim dedi

Ben de bugün yaptırdım. 75 gr ile. 3 kez kan verdim.
Sonuçlarım bu şekilde. Bir sıkıntı yok dedi doktorum. 140ın üzerindeki değerler dikkat etmeyi gerektiriyor.
İlk hamileliğimde ben de kan şekerimi ölçüyordum hep. Benim de sınırdaydı sanırım ama sonuçları hatırlamıyorum. Yediklerime dikkat edip yürüyüş yapıyordum. Bir sorun yaşamadım. Sonra çok kontrol etmeyi de bıraktım.
Beyaz ekmeği kesmek önemli. Salata ye demişti diyetisyen bana. Lorlu marul salatasi onermisti. Akşamları bir avuç kabak çekirdeği ye diyordu. Tatlı olarak meyve. Bunları hatırlıyorum. Diyetisyene de gittim birkaç kez ama sonra onu da bırakmıştım. Kendi kafama göre takıldım.

Bazı bebekler çok kusuyor ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…