Merhaba çok geçmiş olsun. D vitamini asla çok kullanılmamalıymış.Selamlar bu hafta yaşadığım bir sıkıntıdan bahsetmek istedim buradan sizlerden okuyarak pek çok konuda yeni bilgiler öğrendim belki size de faydası olurgebelikte karaciger enzimlerim yükseldi. ALT VE AST degerlerim 10 gün içinde 2 katına çıkmıştı. Tesadüfen bakıldı ve farkedildi hiç bir belirtisi yoktu. Hemen endişelendik, çünkü erken doğum vs. olabiliyor ciddi takip gerektiren bir süreçmiş. Doktorum ve gastroenterelog kullandığım tüm vitaminleri bırakmamı istedi. Vitaminler karaciğeri inanılmaz yorup harap ediyormuş ben mıltivitamin, demir, magnezyum, d vitamini alıyordum. Doktor normal beslenme ile hepsini alabilirsiniz bu çok daha ciddi sonuçları olan bir durum dedi. Ve değerlerim anında düştü. Çok şükür. Bilinçsizce her şeyi kullandığıma üzüldüm ama hepsini zaten dr lar yazmıştı. Sizlere önerim bu değerlerinizi kontrol ettirin ve çok fazla gereksiz olabilecek vitaminleri kullanmayalım, nedense bende dahil tüm vitaminler çocuğa bana çok faydalı diye düşünüyordum meğerse diğer organlarımıza zararlı olabilirmiş. Bilinçli ve gerektiği kadar tüketmek en iyisi sanıyorum
İnternetteki yorumlara hiç aldırmayın, son zamanlarda bile çıkan oluyormuş nasip diyelim bebişlerimiz sağlıklı sıhhatli olsun sezeryan ya da normal hiç fark etmezBenim de 22. haftada söyledi. Çıkması umudu ile doktora gidicem yineİnternetten okudum yorumlar doğru değildir inşallah.Doktor sezeryan olursun ne olcak dedi.
Selam birebir aynı sorunu yaşadım. Herkes aynı tepkiyi vermese de bazı kişilerin karaciğerine ciddi bir yük. Ben de sürecimi şöyle kayıt altına almıştım incelemenizi öneririmSelamlar bu hafta yaşadığım bir sıkıntıdan bahsetmek istedim buradan sizlerden okuyarak pek çok konuda yeni bilgiler öğrendim belki size de faydası olurgebelikte karaciger enzimlerim yükseldi. ALT VE AST degerlerim 10 gün içinde 2 katına çıkmıştı. Tesadüfen bakıldı ve farkedildi hiç bir belirtisi yoktu. Hemen endişelendik, çünkü erken doğum vs. olabiliyor ciddi takip gerektiren bir süreçmiş. Doktorum ve gastroenterelog kullandığım tüm vitaminleri bırakmamı istedi. Vitaminler karaciğeri inanılmaz yorup harap ediyormuş ben mıltivitamin, demir, magnezyum, d vitamini alıyordum. Doktor normal beslenme ile hepsini alabilirsiniz bu çok daha ciddi sonuçları olan bir durum dedi. Ve değerlerim anında düştü. Çok şükür. Bilinçsizce her şeyi kullandığıma üzüldüm ama hepsini zaten dr lar yazmıştı. Sizlere önerim bu değerlerinizi kontrol ettirin ve çok fazla gereksiz olabilecek vitaminleri kullanmayalım, nedense bende dahil tüm vitaminler çocuğa bana çok faydalı diye düşünüyordum meğerse diğer organlarımıza zararlı olabilirmiş. Bilinçli ve gerektiği kadar tüketmek en iyisi sanıyorum
Aynıııı şekildeee buhrannn basıyorrrr işten geldiğim an fıydırıp atıyorum. İndirimden şu H&M emzirme sütyenlerinden aldım yemin ederim üzerimde yok gibiiii. Geçen gece denedikten sonra üstümde unutmuşum sabah kalkınca fark ettim uyumuşum bide fark etmemişim o kadar diyorumEmzirme sütyeni bakınca içime fenalık bastı atletini aldım ben sadecesütyen o kadar rahatsız ediyor ki artık beni ondan mi nedir
Teşekkürler, evet kesinlikle fayda sağlamaya çalışırken daha büyük sorunlara yol açmayalım çok az kaldı umarım sonuna kadar sağlıklı şekilde tamamlarızSelam birebir aynı sorunu yaşadım. Herkes aynı tepkiyi vermese de bazı kişilerin karaciğerine ciddi bir yük. Ben de sürecimi şöyle kayıt altına almıştım incelemenizi öneririm
Aynen benim Dr um toksisite yapabilir diye vermedi düşük olmasına rağmen değerim. Kar zarar hesabı yapmak gerekiyor. Sadece demir ek kullanıyorum ben multivitaminle. Fazla vitamine hep olumsuz baktı kramplarıma magnezyumu bile gerek yok falan dedi multivitamin aldığım için o yeter diyor hep o dereceMerhaba çok geçmiş olsun. D vitamini asla çok kullanılmamalıymış.
Evet evet evde hic kullanmiyorum zaten kışın avantajından faydalanıyorum yelek falan giyiyorum belli olmuyor birseyAynıııı şekildeee buhrannn basıyorrrr işten geldiğim an fıydırıp atıyorum. İndirimden şu H&M emzirme sütyenlerinden aldım yemin ederim üzerimde yok gibiiii. Geçen gece denedikten sonra üstümde unutmuşum sabah kalkınca fark ettim uyumuşum bide fark etmemişim o kadar diyorum
Hiç üzülmeyin sağlıkla gelsin de karnınızda değil de yanınızda gelir alışverişe sonraBugün hastanede yatan bi hamile bayan söyledi belli bir ayda kulağımın biri kapandı ve koku almamaya başladım herkesin hamileliği değişik ama olsun bana bu günlerin kıymetini bil diyorlar çok güzel günler diye ama isyan etmiyorum benim hep sıkıntı önce dış gebelik sonra kalp sonra düşük şimdide erken doğum karnımı sıvazlayıp gönlümce alışveriş yapamıyorum o kadar şey varki gözümde en güzelinden alacağım ama korkumdan bişey alamıyorum çünkü Allah korusun bişe olsa çok kötü olurum
Evet doktorum da normal diyor ama dediğiniz gibi rahatsanız oluyor insanBende de var akıntı sorunu maalesefkokusuz kasintisiz şu gibi bazen bazen de beyaz bir akıntı. Hiç sevmiyorum bu durumu ama gebelikte oluyormuş diye okumuştum
Sormayın benimde aynı şekilde valla sürekli fitil verip gönderiyor bende kullanmak istemiyorum artık katlanmak zorundayız 3 ay dahaPazartesi kontrolüm var sorarım ama Dr um çok rahat yani birsey olmaz modunda bu tarz konularda sikayetlerime hep normal diyor
H&M den aldım ben çok beğendim çok rahat diğer sütyenlerim biraz sıkmaya başladı bunları şimdiden kullanmayı düşünüyorumEmzirme sütyeni bakınca içime fenalık bastı atletini aldım ben sadecesütyen o kadar rahatsız ediyor ki artık beni ondan mi nedir
Kesinlikle katılıyorum. Kullandığım multivitamin bende inanılmaz bir çarpıntı yapmıştı şuan multivitamin kullanmıyorum ve çarpıntı sorunu yaşamıyorum o günden beri çarpıntıdan uyuyamaz hale gelmiştim o şekilde devam etsem kalbim inanılmaz yorulurdu. Güzelce beslenip besinlerden almaya çalışacağız her şeyi yapacak bir şey yokSelamlar bu hafta yaşadığım bir sıkıntıdan bahsetmek istedim buradan sizlerden okuyarak pek çok konuda yeni bilgiler öğrendim belki size de faydası olurgebelikte karaciger enzimlerim yükseldi. ALT VE AST degerlerim 10 gün içinde 2 katına çıkmıştı. Tesadüfen bakıldı ve farkedildi hiç bir belirtisi yoktu. Hemen endişelendik, çünkü erken doğum vs. olabiliyor ciddi takip gerektiren bir süreçmiş. Doktorum ve gastroenterelog kullandığım tüm vitaminleri bırakmamı istedi. Vitaminler karaciğeri inanılmaz yorup harap ediyormuş ben mıltivitamin, demir, magnezyum, d vitamini alıyordum. Doktor normal beslenme ile hepsini alabilirsiniz bu çok daha ciddi sonuçları olan bir durum dedi. Ve değerlerim anında düştü. Çok şükür. Bilinçsizce her şeyi kullandığıma üzüldüm ama hepsini zaten dr lar yazmıştı. Sizlere önerim bu değerlerinizi kontrol ettirin ve çok fazla gereksiz olabilecek vitaminleri kullanmayalım, nedense bende dahil tüm vitaminler çocuğa bana çok faydalı diye düşünüyordum meğerse diğer organlarımıza zararlı olabilirmiş. Bilinçli ve gerektiği kadar tüketmek en iyisi sanıyorum
Öyle mi neden peki doktor verdi çünkü bana kullanmadım orası ayrı amaMerhaba çok geçmiş olsun. D vitamini asla çok kullanılmamalıymış.
Aşağıya inmez bence bundan sonra o plasentalar yukarı çıkacak başka yolu yokBenim de ayni sekilde plesenta anterior denildi. 22. Haftada Rahim agzina 1.8 cm uzakliktaydi. Doktor endise edici konusmadi ya da birseyi yasaklamadi bana yukari cikar normal doguma Engel degil dedi. Ben yine de tedirginim ya cikmazsa veya daha da asagiya inerse diye...
Alışveriş fotolarını bekliyoruz o zamanAyy okurken bile fenalık geldi bugün gideyim alışverişe
Bakalım bende 28-30 haftalarda gitmeyi düşünüyorum bebişle konuşuyorum plesentana söyle yukarı çıksın diyetüm tuşlara basıyorum elimi plesentanın olduğu yere koyup besmele okuyorum yukarı çık diyorum ben ben değilim bu aralar
Ah inşallah sağlıkla kavuşalım miniklereTeşekkürler, evet kesinlikle fayda sağlamaya çalışırken daha büyük sorunlara yol açmayalım çok az kaldı umarım sonuna kadar sağlıklı şekilde tamamlarız
Sanırım bundan sonra bende bunu kullanıcamH&M den aldım ben çok beğendim çok rahat diğer sütyenlerim biraz sıkmaya başladı bunları şimdiden kullanmayı düşünüyorum
Bence de. Mantiken yukari cikmasi lazim ama illa vesvese yapacagiz ya kontrole kadarAşağıya inmez bence bundan sonra o plasentalar yukarı çıkacak başka yolu yok
Ama çok rahatlar ne yapalım üzerimde yok gibiSanırım bundan sonra bende bunu kullanıcamFazla reklam gibi oldu ama
Enfeksiyon olup bebegi etkilemesin de ben kendi rahatsizligimi önemsemiyorum artık tek endişem buSormayın benimde aynı şekilde valla sürekli fitil verip gönderiyor bende kullanmak istemiyorum artık katlanmak zorundayız 3 ay daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?