Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    159
Merhaba çok geçmiş olsun. D vitamini asla çok kullanılmamalıymış.

Benim de 22. haftada söyledi. Çıkması umudu ile doktora gidicem yine İnternetten okudum yorumlar doğru değildir inşallah.Doktor sezeryan olursun ne olcak dedi.
İnternetteki yorumlara hiç aldırmayın, son zamanlarda bile çıkan oluyormuş nasip diyelim bebişlerimiz sağlıklı sıhhatli olsun sezeryan ya da normal hiç fark etmez inşallah hayırlı bir şekilde yukarıya çıkarlar bu sürece kolaylıkla tamamlarız

Selam birebir aynı sorunu yaşadım. Herkes aynı tepkiyi vermese de bazı kişilerin karaciğerine ciddi bir yük. Ben de sürecimi şöyle kayıt altına almıştım incelemenizi öneririm

Eklentiler

• Screenshot_20251108-112320_Drive.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 34
Emzirme sütyeni bakınca içime fenalık bastı atletini aldım ben sadece sütyen o kadar rahatsız ediyor ki artık beni ondan mi nedir
Aynıııı şekildeee buhrannn basıyorrrr işten geldiğim an fıydırıp atıyorum. İndirimden şu H&M emzirme sütyenlerinden aldım yemin ederim üzerimde yok gibiiii. Geçen gece denedikten sonra üstümde unutmuşum sabah kalkınca fark ettim uyumuşum bide fark etmemişim o kadar diyorum

Selam birebir aynı sorunu yaşadım. Herkes aynı tepkiyi vermese de bazı kişilerin karaciğerine ciddi bir yük. Ben de sürecimi şöyle kayıt altına almıştım incelemenizi öneririm
Teşekkürler, evet kesinlikle fayda sağlamaya çalışırken daha büyük sorunlara yol açmayalım çok az kaldı umarım sonuna kadar sağlıklı şekilde tamamlarız

Merhaba çok geçmiş olsun. D vitamini asla çok kullanılmamalıymış.
Aynen benim Dr um toksisite yapabilir diye vermedi düşük olmasına rağmen değerim. Kar zarar hesabı yapmak gerekiyor. Sadece demir ek kullanıyorum ben multivitaminle. Fazla vitamine hep olumsuz baktı kramplarıma magnezyumu bile gerek yok falan dedi multivitamin aldığım için o yeter diyor hep o derece

Evet evet evde hic kullanmiyorum zaten kışın avantajından faydalanıyorum yelek falan giyiyorum belli olmuyor birsey hastanede de göğüs ucunun belli olma kaygısı olmasa sadece emzirme atletiyle geçirmek isterdim hastaneyi ama almak lazım işte bakayım dediginize teşekkür ederim

Hiç üzülmeyin sağlıkla gelsin de karnınızda değil de yanınızda gelir alışverişe sonra internette mağazalardan daha fazla seçenek var ve daha uygun fiyatlar zaten ilk etapta acil gerekenleri öyle alın ya da guvendiginiz biri doğum zamanı gerekli şeyleri alıp dogum çantasi yapsın, herseyin başı sağlık gerçekten Rabbim sağlıkla giydirmeyi de nasip etsin hepimize

Emzirme sütyeni bakınca içime fenalık bastı atletini aldım ben sadece sütyen o kadar rahatsız ediyor ki artık beni ondan mi nedir
H&M den aldım ben çok beğendim çok rahat diğer sütyenlerim biraz sıkmaya başladı bunları şimdiden kullanmayı düşünüyorum

Kesinlikle katılıyorum. Kullandığım multivitamin bende inanılmaz bir çarpıntı yapmıştı şuan multivitamin kullanmıyorum ve çarpıntı sorunu yaşamıyorum o günden beri çarpıntıdan uyuyamaz hale gelmiştim o şekilde devam etsem kalbim inanılmaz yorulurdu. Güzelce beslenip besinlerden almaya çalışacağız her şeyi yapacak bir şey yok

Aşağıya inmez bence bundan sonra o plasentalar yukarı çıkacak başka yolu yok

Alışveriş fotolarını bekliyoruz o zaman

Teşekkürler, evet kesinlikle fayda sağlamaya çalışırken daha büyük sorunlara yol açmayalım çok az kaldı umarım sonuna kadar sağlıklı şekilde tamamlarız
Ah inşallah sağlıkla kavuşalım miniklere vitaminleri bırakmamla birlikte haftada 2 kez balık ve gün aşırı protein özellikle et dedi doktorum aklınız bulunsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…