Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    158
Öyle mi neden peki doktor verdi çünkü bana kullanmadım orası ayrı ama
Valla bana da vermişti ilk başta, ben d vitamınıne baktırdım normaldi eşim özellikle bıraktırdı. Fazlası zararmış onu, doktorda söyledi. Ayrıca bunların bebeğe direk etkisi olduğu kanıtlanmamıs. Multivitaminde dahil buna. Yemek içmekten almak en iyisi

Amin inşallah

Teşekkür ederim beden kalmamış sadece S varmış bi de kalıplar nasıl olur acaba bi mağazada falan bulursam bakayım daha buyur mu bedenimiz acaba ya
Rica ederimmm ben 85B sütyen takıyorum normalde L beden aldım bir tık bol oldu M alsam olurmuş ama doğuma kadar göğüslerim biraz daha büyür diye değiştirmedim

Ben tiroid ve demir ilacıma çok özen gösteriyorum onları muhakkak aksatmadan içiyorum onun dışındakileri zaten içmeyi unutuyorum. Doktorun bana verdiği D vitaminin prospektüsünde gebelikte kullanılmaz yazıyordu bende o yüzden kullanmadım ocean markasınınkini alırım diye düşünmüştüm

Burda alış veriş yapan annelere o kadar özeniyorum ki ama yaşadıklarım korkutuyor
Aminnnnnn ya alışveriş duygusal boyutu inanın sadece vaktiyle gelmesi takdiri ilahi hepinize tek tek teşekkür ederim

Evet artık kendimle anlaştım kötü düşünmek kötüyü çağırmak yok endişelerimi başımın üstüne koyup yola devam edicem güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim iyiki burdayım ve ihtiyacım olan duayı siz melek annelerinden alıyorum yani bu kadar özel anneyi bi arada bulamam Allah’ım hepinizden razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…