Ben de öğretmenim meslek lisesindeBen sağlıkçı olduğum için ayakta çalışıyorum. O ara ben de çok yorulmuştum. Yer değişikliği istedim, daha çok oturarak calisabilecegim bir yere alınma ihtimalim var 1 hafta sonra. Öyle olursa sağlığım elverdiği kadar ve Dr umun da uygun gördüğü haftaya kadar çalışıp doğum ertesine olabildiğince iznimi aktarmaya çalışacağım. Ama ağır gelirse mecbur ayrılırım 32 de. Eşim de benim gibi memur olsa direkt ayrılırdım ama
O zaman beni çok iyi anlarsınız. Eşim atanmak için ek bir faydası olur diye kurslara falan gitti işten ayrıldı. Yeni is arıyor şu anda. Ben doğum yapana kadar birşeyler bulup beni idare et dedim ben de gittiği yere kadar ücretsiz almak istiyorum doğum izni bitince. Ama olur da işler yolunda gitmezse diye 1 ay 1 aydır doğum ertesine aktarmaya çalışayım istiyorum bi taraftan. Ben de alışık değilim aslında ama yapacak birsey yok eşimiz onlar daBen de öğretmenim meslek lisesindeama eşim özelde. Ama daha fazla dayanamicam doğum sonrası için ücretsiz izin kullanırım dedim eşime de beni idare et dedim. En kötüsü de çalışmaya o kadar alışmışım ki birine beni bı kaç ay idare et demek bile ağır geliyor ama napim mecbur
Çok şiddetli hareket ediyorsa ondandır ağrıların bebek baskı yapıyordurKızlar ben bugün 29+1 oldum ve giderek bel ve karın sancılarım artıyor ve 5 gündür karnım taş gibi bebek çok şiddetli hareket ediyor bunun nedeni ne olabilir acaba biriniz bu belirtileri doktoruna sorabilirmi valla bizim odun beni götürmüyor doktora bebeğim için dua edin lütfen iyimi değil mi onu bile bilmiyorum
Gerçekten zor bir süreçmis inşallah tez vakitte rahatlarsıniz.O zaman beni çok iyi anlarsınız. Eşim atanmak için ek bir faydası olur diye kurslara falan gitti işten ayrıldı. Yeni is arıyor şu anda. Ben doğum yapana kadar birşeyler bulup beni idare et dedim ben de gittiği yere kadar ücretsiz almak istiyorum doğum izni bitince. Ama olur da işler yolunda gitmezse diye 1 ay 1 aydır doğum ertesine aktarmaya çalışayım istiyorum bi taraftan. Ben de alışık değilim aslında ama yapacak birsey yok eşimiz onlar da
Ama yine de hareket hissediyorsunuz değil mi biraz karanlık ortamda dinleyin hareketlerini uzanırken falan dinleyin. Benim dr un öyle sürekli belli bir düzende hareket etmez bazi gün az bazı gün çok olur demistiKızlar benim bu kız geçen hafta hiç durmuyordu şu iki gündür çok az hareket ediyor onu da derinden hissediyorum acaba sırtını dönmüş olabilir mi? 2 saatte 10 hareket falan hissetmem gerekiyormuş ama bende pek o kadar yok bu günlerde
Benimki de çok hareketli bu aralar ve sert vuruyor. Bı kac kere canimi bile acıttı hattaKızlar ben bugün 29+1 oldum ve giderek bel ve karın sancılarım artıyor ve 5 gündür karnım taş gibi bebek çok şiddetli hareket ediyor bunun nedeni ne olabilir acaba biriniz bu belirtileri doktoruna sorabilirmi valla bizim odun beni götürmüyor doktora bebeğim için dua edin lütfen iyimi değil mi onu bile bilmiyorum
Evet derinden de olsa hissediyorum geçen hafta aşırı hareketliydi karnım dalgalanıp duruyordu 2 gündür çok sakinAma yine de hareket hissediyorsunuz değil mi biraz karanlık ortamda dinleyin hareketlerini uzanırken falan dinleyin. Benim dr un öyle sürekli belli bir düzende hareket etmez bazi gün az bazı gün çok olur demisti
Merhaba 24. Haftamda benimde karnımda kasılmalar olmuştu hatta uykudan uyandıracak derecede şiddetliydi hemen doktoruma koştum Nst bağlandı sancı çıkmadı rahim ağzı uzunluğu 41 mm ve kapalıydı yani hiçbir sorun yoktu sizin gibi. Doktorum bazen bebek hareketlerininde kasılma toplanma şeklinde hissedilebileceğini söyledi ve magnezyum başladık o zamandan beri çok nadir ara ara oluyor bu kasılmalar. Size de çok geçmiş olsun panik olmayın birçok kişide olabiliyor böyle şeylerKızlar selam bu sabah akıntım var diye yazmıştım gruba. Sonrasında öğlene doğru İş yerindeyken 3-4kere 5er dk arayla kasılmam oldu hemen doktoruma gittim. Baktı rahim ağzı uzunluğu 41 mm ve kapalı iyi dedi. Gelen şey de su değil akıntı ama kasılma sevmeyiz bu haftalarda idrar yolu enfeksiyonu olabilir dedi ve yatış verdi . Ardından idrar yolu enfeksiyonu için serum iğne fitil bir şeyler verdi ve idrar tahlili istedi. Lökosit 2 eritrosit 3 yassı epitel 2 bakteri 47 çıktı. Nst bağladı ilk deneyimim olmuş oldu onda da sancı çıkmadı . Başka da bir sebep bulamadık idrar yolu enfeksiyonundan olmuştur yalancı sancı için erken dedi ve taburcu oldum. Sancı ya da idrar yolu enfeksiyonu deneyimi olan var mı? Sizce bu değerler enfeksiyon mu çünkü sınırlar içinde gibi gözüküyor. Sancı nedir onu da tanımıyorum başta bağırsaklarımı bozdum falan sandım tekrarlayınca panik oldum. Doktor da çok erken daha diyip panik oldu falan. 25+2 den bildiriyorum bugün en panikli günümdü
Bu markadan bende bir takım aldım çok beğendim tam fiyat performans çok kaliteliler. Bir takımda suwenden aldım ama çok kullanışlı gelmedi bana kumaşı viskon mudur nedir öyle bişey ama şık bişeylerde olsun diye iade etmedim. Şimdi de pierre cardinin lohusa takımlarına gözümü diktim çok güzel modeller var ama dediğiniz gibi fiyatlar baya yüksekBen şu sayfanın mağazası evime yakındı oradan görerek bazı takımlar aldım. Trendyolda diğerlerini göremedim ama şu sabahlığı aldım. İçine aldığım geceliği kendi deseninden olanı aldım.
Yorumlarda daha net görseli.
Fotoğraf çekimi için de evde beyaz sabahlığım vardı kullanmadığım içine beyaz gecelik aldım sadece.
Ekstra 2 çift pijamalı takım aldım. 4 çift yeter diye düşünüyorum.
Suwende beyaz bi pijamalı takım var kırmızı şeritli onunda kumaşı kalındı.
Onun haricinde bir markaya denk gelmiştim en asil takımlar ondaydı 4-5 bin civarıydı ben açılmak istemedim o kadar ama size uygunsa bakarım neydi diye
Catherines Yumuşak dokulu hamile sabahlık-2349 - Fiyatı, Yorumları
Catherines Yumuşak dokulu hamile sabahlık-2349 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Ya ben alt üst takım hiç almamışım nerdeyse hastane çıkış seti harici 2 tane alt üst takım var full tulum almışım acaba kullanışlı mıdır tulumlarKızlar selam, yenidoğan takımlarını kaç adet aldınız?
Evet evet benimde sürekli karşıma çıkıyor ama 4 çift oldu evde de şimdikiler var ekstra yeterli artık diyorum. Hem doğum sonrası kiloyu da kestiremiyorum. İnşallah incecik olurum da hepsi boşa giderBu markadan bende bir takım aldım çok beğendim tam fiyat performans çok kaliteliler. Bir takımda suwenden aldım ama çok kullanışlı gelmedi bana kumaşı viskon mudur nedir öyle bişey ama şık bişeylerde olsun diye iade etmedim. Şimdi de pierre cardinin lohusa takımlarına gözümü diktim çok güzel modeller var ama dediğiniz gibi fiyatlar baya yüksek
Ablam bana hep fermuarlı tulum almamı söyledi. Yenidoğan dönemde en çok tulum kullanışlı oluyormuş. Çıtçıt yerine fermuar sana zaman kazandırcak dedi :) düşününce mantıklı elimiz ayağımıza dolanacak bebiş ağlarken falan bi de onları birleştirmekle uğraşmayızYa ben alt üst takım hiç almamışım nerdeyse hastane çıkış seti harici 2 tane alt üst takım var full tulum almışım acaba kullanışlı mıdır tulumlar
Bebeğin artık güçlendi o yüzden hareketlerini daha çok hissediyorsundur. Bi de yediklerinde tatlıysa onunda etkisi vardır. İçimden erkek geçti bebek okurken nedense. Bel ve karın ağrısı hepimizde oluyor. Normalde doktora git en sağlıklısı bu derdim ama gidemediğini biliyorum. Canını sıkma az kaldı doğuma inşallah sağlıkla doğacak bebeğinKızlar ben bugün 29+1 oldum ve giderek bel ve karın sancılarım artıyor ve 5 gündür karnım taş gibi bebek çok şiddetli hareket ediyor bunun nedeni ne olabilir acaba biriniz bu belirtileri doktoruna sorabilirmi valla bizim odun beni götürmüyor doktora bebeğim için dua edin lütfen iyimi değil mi onu bile bilmiyorum
Ayy inşallah tığ gibi olalım hepimizEvet evet benimde sürekli karşıma çıkıyor ama 4 çift oldu evde de şimdikiler var ekstra yeterli artık diyorum. Hem doğum sonrası kiloyu da kestiremiyorum. İnşallah incecik olurum da hepsi boşa gider
Fermuarlı almışım birçoğunu hangisi daha kullanışlı olur bilemedim anksiyetem tuttu birdenAblam bana hep fermuarlı tulum almamı söyledi. Yenidoğan dönemde en çok tulum kullanışlı oluyormuş. Çıtçıt yerine fermuar sana zaman kazandırcak dedi :) düşününce mantıklı elimiz ayağımıza dolanacak bebiş ağlarken falan bi de onları birleştirmekle uğraşmayız
Ben de tam tersi yenidoganları full takım almışım, 3 aylık olanlar yarısı tulum yarısı takım ama bilerek yapmadım yani gorduklerim hep takımdı yenidogan olarakYa ben alt üst takım hiç almamışım nerdeyse hastane çıkış seti harici 2 tane alt üst takım var full tulum almışım acaba kullanışlı mıdır tulumlar
Aslında olabilen bir şeymiş yani sizlerden de böyle duyunca hiçte duymamıştım bu kadar erken tarihlerde olduğunu. Alışacağız yani. Ama herkesin olmuyor, biz olanların sebebi ne acaba bir şeyle mi tetikledik..Merhaba 24. Haftamda benimde karnımda kasılmalar olmuştu hatta uykudan uyandıracak derecede şiddetliydi hemen doktoruma koştum Nst bağlandı sancı çıkmadı rahim ağzı uzunluğu 41 mm ve kapalıydı yani hiçbir sorun yoktu sizin gibi. Doktorum bazen bebek hareketlerininde kasılma toplanma şeklinde hissedilebileceğini söyledi ve magnezyum başladık o zamandan beri çok nadir ara ara oluyor bu kasılmalar. Size de çok geçmiş olsun panik olmayın birçok kişide olabiliyor böyle şeyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?