- 16 Ekim 2016
- 3.059
- 2.433
- 133
- Konu Sahibi Mrs Dalloway
-
- #1.321
Kuzum korkma belki yerleşmedir veya kayıp olmayan kanamalar da olurmuş bazen ufak tefek. Hemen stres yapma devamı gelecek mi bakalım. Doktoruna söyle tabi
Acile gittim düşük riski var dedi ve progestan başladıCanım hiç panik yok çoğu arkadaşımız bunu yaşıyor belki yoruldun belki kasların hassaslaştı ondan oldu bi uzan su iç bol bol, nasıl şuan?
Acile gittim düşük riski var dedi ve progestan başladıperşembe ya da cuma kontrole gitmemi söyledi. Yolk sac görünmüş bu arada kese 16x9 mm dedi ne demek bilmiyorum normal mi değil mi.. 5+4 e i
Benim de hep düşük riskim vardı progestan kullandım yattım. Bebeği de baya geç gördük hatta. Çok şükür 2025 mart annesi oldum. İçini ferah tut Rabbim sağlıkla kavuştursun inşallahAcile gittim düşük riski var dedi ve progestan başladıperşembe ya da cuma kontrole gitmemi söyledi. Yolk sac görünmüş bu arada kese 16x9 mm dedi ne demek bilmiyorum normal mi değil mi.. 5+4 e girdim artık
Hayirli olsun canim bende ayni senin gibiyim 3 ay once yasadim kayip ve 19 haftalikti bebegim suan inan icimde sadece korku stres var kafamdan silemiyorum kimseye de soylemedim esim annem biliyor sadece kayiptan sonra insan kendinden bile sakiniyorBen de geldim.hayirli olsun herkese umarım çok sağlıklı bebislerimiz olur.hayirlisi ile bu süreci atlatırız. Benim de endişelerim var 6 . Haftadayim kalp atışını şükür duyduk ama bir önceki bebeğimi kaybetmiştim. O yüzden çok tedirginim sanki yine aynısı olacak gibi huzursuzum.
Kötü şeylerde düşünmek istemiyorum ama kötü bisey gelirse diye de mutlu olamıyorum
Bende aynı dertteyim almak bnm ki tek keseRabb'im hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsingeçen hafta gittim 2 kese gördü doktorum. Pazartesi kalp atışına çağırdı. Ama hala adet olacakmış gibi korkuyorum. Yada boş gebelik derse diye
Bnmde sadece göğüs agrsı hassasiyeti ama şuan sata göre 7 haftalığım ama 3 gün önce devlet hastanesine gittim 6+2 gibi görüyorum dedi ben ilk öğrendiğimde 10 Haziran'da 5+2 demişti doktor ilk bakan alttan ultrason baktı 5+2 idi 20 Haziran'da bakıldı 6+2 dedi devlet hastanesi doktoru karından baktı çelişkide kaldımBen 5+0ım.
Göğüs hassasiyeti dışında hiçbir şey yok.
Keşke böyle geçse. Tamamen sorunsuz.Hayırlısı
Birkaç haftaya anlarım ben de
İnan ki bende öyleydim sen bir bilsen kayıptan sonra verdiğimiz testler için bile öyle araştırmalar yaptım ki hep çıkabilecek en olumsuz şeyleri araştırdım hep, hamileyken herşeye dikkat ettim ama böyle bi durum yaşadım doktor kesinlikle benim hatam olmadığını söyledi ki gerçekten öyleymiş, sonra kendime dedim sen ne yaparsan yap olacak olan oluyor bak etrafına bilinçsiz ne çok insan var hamileyken deliler gibi şeker hamur yiyen mesela ben şekeri paketli ürünü ağzıma koymazdım o zaman, o yüzden şimdi diyorum ki Rabbim güzel günler görmeyi nasip etsin cümle kurarken bile olumsunu seçiyorum öyle dua etmek lazımmış, olumsuzları dillendirmek yokAmin inşallah
Ay ben hep her şeyin en kötüsünü düşünürüm.esim de çok kızar bu huyuma.boyle güzel cümleler duymak çok iyi geldi.
Canım günaydın ben tüp bebek sürecinde böyle kanamalar ile karşılaşılabileceğini duymuştum, hatta bir arkadaş test yapmadan kanalar yaşamış bu kez olmadı diye düşünmüş meğer hamileymiş ama tabiki sen yine doktorunla görüş stres yapmadan Allah hayırlı haber duyursunKızlar günaydın. Bu sabah peçeteyle pembe akıntım geldi ama baya 3-5 damla korkuyorum. Tüp bebek ve hergün prosestan fitil + iğne kullanıyorum niye böyle oldu sizce
Canım sen bol bol uzanıyorsun, bunları tüm hamileler yaşayabiliyor, hastaneye yatıp yinede hamileliği güzelce devam edende var, için rahat etmezse daha erken git hastaneye bi kendi doktorunla konuş için rahatlar, dualarım seninle bebeğinde seninle olacak inşallahAcile gittim düşük riski var dedi ve progestan başladıperşembe ya da cuma kontrole gitmemi söyledi. Yolk sac görünmüş bu arada kese 16x9 mm dedi ne demek bilmiyorum normal mi değil mi.. 5+4 e girdim artık
Aynen ben anneme de söylemedim. Eşim ve ben biliyoruz sadece . Sizin bebeğiniz daha büyükmüş Allah göstermesin bir daha sağlıkla alın kucaginizaHayirli olsun canim bende ayni senin gibiyim 3 ay once yasadim kayip ve 19 haftalikti bebegim suan inan icimde sadece korku stres var kafamdan silemiyorum kimseye de soylemedim esim annem biliyor sadece kayiptan sonra insan kendinden bile sakiniyor
Amin inşallahİnan ki bende öyleydim sen bir bilsen kayıptan sonra verdiğimiz testler için bile öyle araştırmalar yaptım ki hep çıkabilecek en olumsuz şeyleri araştırdım hep, hamileyken herşeye dikkat ettim ama böyle bi durum yaşadım doktor kesinlikle benim hatam olmadığını söyledi ki gerçekten öyleymiş, sonra kendime dedim sen ne yaparsan yap olacak olan oluyor bak etrafına bilinçsiz ne çok insan var hamileyken deliler gibi şeker hamur yiyen mesela ben şekeri paketli ürünü ağzıma koymazdım o zaman, o yüzden şimdi diyorum ki Rabbim güzel günler görmeyi nasip etsin cümle kurarken bile olumsunu seçiyorum öyle dua etmek lazımmış, olumsuzları dillendirmek yok
Aminn teşekkür ederim Allah razı olsunİçini ferah tut Allah’ın dediği olur Allahım sana hayırlı kılsın senle olsun bebeğin bol su iç dinlen Allah’ın en sevdiği zikri çek subhanallahivebihamdbu Allah’ı hoşnut eder seni çok rahatlatır
Aminn çok teşekkür ederimBenim de hep düşük riskim vardı progestan kullandım yattım. Bebeği de baya geç gördük hatta. Çok şükür 2025 mart annesi oldum. İçini ferah tut Rabbim sağlıkla kavuştursun inşallah
Kontrole git muhakkak ve olabildiğince yat dinlenKızlar günaydın. Bu sabah peçeteyle pembe akıntım geldi ama baya 3-5 damla korkuyorum. Tüp bebek ve hergün prosestan fitil + iğne kullanıyorum niye böyle oldu sizce
Canım sen bol bol uzanıyorsun, bunları tüm hamileler yaşayabiliyor, hastaneye yatıp yinede hamileliği güzelce devam edende var, için rahat etmezse daha erken git hastaneye bi kendi doktorunla konuş için rahatlar, dualarım seninle bebeğinde seninle olacak inşallah
Canım günaydın ben tüp bebek sürecinde böyle kanamalar ile karşılaşılabileceğini duymuştum, hatta bir arkadaş test yapmadan kanalar yaşamış bu kez olmadı diye düşünmüş meğer hamileymiş ama tabiki sen yine doktorunla görüş stres yapmadan Allah hayırlı haber duyursun
Allah razı olsun kızlar.Kontrole git muhakkak ve olabildiğince yat dinlenkendimle birlikte sana da dua edecegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?