Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    55
Yani farklı mı söyledi aynı tarihi mi benimde Salı gittiğimde aşırı bastırdı 2 dk keseyi aradı hatta net bir şekilde göremedik ama buldu kalp atışını da duyduk ama görüntü çok kötüydü benimde yaglarım var biraz göbişliyim ondan ozaman net değildi dimi? İşte normalde adete göre 6+3 olmam gerekirden üstten bakıp 5+5 haftalık dedi Oyüzden dedim alttan baksa farklı mı olurdu acaba kese de 8.95mm dedi alttan bakınca 10 mu olurdu diye merak ettim değişiyor mu alttan daha net görünüyor çünkü

Rahim ağrısı nasıl bir şey bilmiyorum ama doktora gidebilirsiniz
Ben de yarın 5+2 oluyorum. Dr. Kese gözükür dedi. Yani inşallah bir sorun yoksa görmeyi umuyoruz.
Siz de randevu alın bence
Bende yarın 5 haftalık tam olucam ve dr randevu aldım kese gözükür mü bilmiyorum çok korkuyorum profilime hamilelik günlüğü bile ekleyemedim Allahım korktuğuma uğratmasın banada dua edin lütfen

Kızlar reglime 2 gün var, perşembeden beri test yapıyorum hepsi pozitif. Bugün kan vericem ama dün aksam iki kere kahverengi akıntı geldi bugünde az tırnağım kadar kahvemsi pembemsi akıntı geldi. Yerleşme kanamasıdır diye umuyorum. Ekstra bi ağrım vs yok. Başına böyle bişey gelen var mı?

Hayırlı olsun inşallah yerleşme kanamasıdır yarın git bence doktora

Bakalım ilerleyen süreçte zaman ne gösterecek ona göre bakayım duruma

Kızlar selam, benim 5 haftalık falan midem bulanmıyor kusmuyorum ama midemde böyle bir his var gaz hissi mi desem bir şey. Hani canım bir şey istemiyor böyle olunca. Sizde de bu durum var mı?

Bende yarın 5 haftalık tam olucam ve dr randevu aldım kese gözükür mü bilmiyorum çok korkuyorum profilime hamilelik günlüğü bile ekleyemedim Allahım korktuğuma uğratmasın banada dua edin lütfen

Korkmayın. Bir bebek doğacaksa önünde engel olmuyor. Doğuyor. Ne olursa olsun. Olmazsa zaten sağlıklı değildir. Ama o ihtimali düşünmeyelim bile. Umut etmek lazım.

Sağlıkla kavuşursunuz inşallah yavrunuza.

Kızlar selam, benim 5 haftalık falan midem bulanmıyor kusmuyorum ama midemde böyle bir his var gaz hissi mi desem bir şey. Hani canım bir şey istemiyor böyle olunca. Sizde de bu durum var mı?
İlk hamileliğimde yaşadım bunu.
Kusmadım ama midem bi tuhaftı. Bulantı gibiydi bendeki gerçi. Kusmasız bulantı.
Neredeyse 9 ay boyunca da çok iştahsızdım. Zorla sadece sağlıklı şeyler yedim. Hamilelikte iştahsız olmak epeyce zor. Ama az kilo almak iyiydi.

Rahim ağrısı nasıl bir şey bilmiyorum ama doktora gidebilirsiniz
Ben de yarın 5+2 oluyorum. Dr. Kese gözükür dedi. Yani inşallah bir sorun yoksa görmeyi umuyoruz.
Siz de randevu alın bence
Ben de 5+1’im. Regl ağrısı gibi kaşık ağrım var. Onun dışında hiç belirtim yok. Göğüslerimde de ağrı yok.
Cuma günü (5+6) ilk kez kadın doğuma gideceğim. Umarım kese görünür. İlk gebeliğim. Sizce de görünür mü?
Bu arada devlet hastanesine gideceğim. Eşim de yanımda olabilir mi? Bunları biliyor musunuz hanımlar

Evet hiç yok malesef. Böyle sanki midem sindiremiyo gibi his var. Umarım benimde 9 ay sürmez :/

Bende 5 haftalıgım. Benim kese gözükmüştü, cuma günü embrıyo için gideceğim :)

5+6da kesin görünür diye düşünüyorum.
5+2 için bile doktorum net bir şekilde gözükür dedi ama istisnai bir durum oluşursa bilemem.

Evet benim de uykudan uyandırınca korktum. Vaşa ben yalan yok wcye gitmeye korktum kanama falan göreceğim diye. Yalnız olmamak içimi rahatlattı ama teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…