Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    56

Bazen uygulamada görünenden önde veya geride çıkabiliyor haftası.
Dr sorun yok diyorsa hiç sıkıntı değil.
Sabit bir doktorunuz olsa hep onunla ilerleseniz daha iyi olabilir. Tek doktorla kafa karışmamış oluyor.
İçinize sinen bir dr bulursunuz umarım.

Kızlar ben 5+2 oldum ama henüz doktora gitmedim çarşamba günü randevu aldım rahim ağrısı sizde oluyor mu

Rahim ağrısı nasıl bir şey bilmiyorum ama doktora gidebilirsiniz
Ben de yarın 5+2 oluyorum. Dr. Kese gözükür dedi. Yani inşallah bir sorun yoksa görmeyi umuyoruz.
Siz de randevu alın bence

Doktorun hepsine normal demesine sevindim bende senin gibiyim çünkü. Patates hasla tuzlayıp ye canım o iyi geldi bana
Teşekkür ederim tavsiye için, kızılcık kirazı ve muz yedim ben de, onlar da çok iyi geldi. Mide bulantısı için de ceviz ve tahin öneririm. Rahat bir hamilelik geçiririz inşallah

Kızlar ya benim hafif pembemsi Bi akintim oldu ama bariz Bi pembe değil. İlk gebeliğimde 2 kez pembe akintim oldu ve kaybettim çok korkuyorum şu an
Canım benim geçen Salı muayeneden sonra oldu 3 4 damla pembe akıntı sonra az daha geldi gecesinde bişey yoktu sonra gelen giden olmadı benimde daha önce düşüklerim olduğu için çok korkmuştum doktoru aradım artarsa gel yatışını yapalım dedi hatta hocam kese etrafında kanama alanımı vardı dedim hayır yoktu dedi neden olmuş olabilir dedim düşük tehlikesi olabilir dedi ve hep yattım canım normalde çalışan biriyim ama kaç haftadır rapor alıyorum lavaboya kalkıyorum sadece ama azalıp bitti hemen çok şükür progestanı bir içiyordum ikiye çıkarttı birde benim akıntı olurken ağrım falan hiç yoktu senin ağrı falan var mı ?

Benimde en çok merak ettiğim bu alttan bakmayla karından bakma arasında hafta yada ölçmede fark oluyor mu?

Evet senin için de korkmuştum dillendirmedim ve geçmesine inan kendim kadar sevindim Allah biliyor ben önceki kaybımda 1 kez pembe akıntı gördüm Dr a gittim. Ağrının şekli de igne batmasına dönmüştü normal regl ağrısından farklilasmisti. Kesede birsey yok dedi ve dikkate almadi. Ertesi hafta yine oldu pembe akıntı 1 kez sadece yine. Bariz Bi ağrım da yoktu fakat bu kez bebek görülmesine rağmen kalbi yavaş ve kese bozulmaya başlamış denildi. Akabinde kalbi durdu ve kürtaj oldum. Şu anki korkularımı anlatmaya kelimelerim yetmez inan. Yine pembe akıntı ve gece progestan aldim Dr yazınca acilde. Devamı gelmedi yeni uyandım zaten bin kere uyu uyan şeklinde Bi gece geçirdim. 3 e kadar ayaktaydim. Ama korkuyorum.. vajinama vuran Bi ağrı da oldu çünkü akşam. Şu anda da hafif yine var. Birşeyler yiyip ilaç alacağım. Yapabileceğim hiçbirsey yok Allah in takdiri neyse o olacak biliyorum ama içim içimi yiyor işte

Hiç korkma canım evet biliyorum çok zor ben hala tedirginim acaba ordamı acaba kalbi atıyor mu kontrol günü gelmesin istiyorum resmen kötü bişey olacak diye işte bu tedirginliğimizin sebebi kayıp yaşamış olmamız yakın bir arkadaşımızda kayıpları vardı sonra hamile kalınca hep derdi doktora giderken ayaklarım geri geri gidiyor ağlayarak gidiyorum acaba kötü bişey mi var diye ama sağlıkla kucağına aldı böyle olmamızın sebebi bu ne yazıkki herkes gibi rahat olmayı çok isterdim ama işte bizi en iyi anlayan bizim gibi yaşanmışlığı olanlar kanama için bende korkmuştum ama 5 aylık olana kadar hep kanama göre arkadaşlarım da oldu ama sağlıkla doğum yaptılar inşallah bizim de öyle olur bende perşembe günü yada cuma günü doktora gidecem ama o kadar korkuyorum ki anlatamam

Is yerimde Bi abla ile dertleştik 2. Kez hamile olduğumu öğrendiğimde. İşim riskli olduğu için söyledim arkadaşlarıma destek olmaları için iş konusunda. O da 19 haftalık kayıp yasamis ve arkasından 2 sağlıkli evlat doğurmuş. Aynı şeyleri yaşadığı için senin gebelik sürecin psikolojik olarak asla normal geçmeyecek hep Bi korku hep Bi acaba olacak içinde biliyorum ama bu çok normal dedi kayıp yaşayan her anne bu süreci evhamli geçirir ama tadını çıkarmaya çalış dedi. Gerçekten yaşayan kişiler empati kurabiliyor. Benim cuma randevum vardı fakat çarşamba ya da perşembe gidip sıra alacağım sabahtan. Geçen sefer özelde yaşadığım şeylerden sonra özele gitmeye bile korktum araştırıyordum farklı Bi Dr bakayim diye ama henüz karar veremedim o yüzden devlette devam edeceğim sanırım. Zaten prosedür aynı her yerde onu da anladım. Ama ağrı Gerçekten belirleyici Bi faktör onu biliyorum. Agrimin şekli değişmese bu kadar evhamli olmayabilirdim. Senin ağrın olmayınca yorum yapmamıştım sadece dua ettim. İnşallah güzel haberlerle geliriz hepimiz. Rabbim kimseyi evlat acısı ile sınamasın. Evlat aratmasın

Amin inşallah canım Allah kimseye yaşadıklarımızı yaşatmasın çok zor inan hamileyim moduna hiç giremiyorum korkudan acaba bişey mi var diye bu hep olacak onunda farkındayım ama elden bir şey gelmiyor senin işinde çok zormuş canım bende öğretmenim ama idarecilik yapıyordum müdür yardımcısı olarak ordan iznim vardı 20 gün kadar hamile olduğumu ögreninde direk onu kullanmaya başladım Allahtan okulun son günleriydi cuma günü iznim bitti hemen sağlık ocağına gidip bi 8 gün daha aldım rapor olarak bu hafta seminer haftamız bizim gitmemek için birde okulum bir saat uzaklıkta yolu berbat hep virajlı Oyüzden izin aldım çok şükür tatile girdik biz sende elinden geldiğince izin rapor al bak ne diyecem benim arkadaşımda öğretmendi gebeliği boyunca gelmedi heyet raporu aldı o şekilde yapabilirsin birde zaten hastane çalışanısın bende eylülde alacam doğuma kadar düşünmüyorum çalışmayı çok riskliyiz biz yani

Bende dün muayeneye gittim ama betam muayene için çok erkendi kese görünmedi doğal olarak kese sanırım 1500 lerde görünüyormuş, sabahta açık kahverengi akıntım geldi artık yerleşmemi başka birşey mi bilemiyorum ya korkamıyorum bile artık olumsuz şeyler yaşamaktan bugün yine beta verip yarın sabah tekrar muayeneye gidicem herşey Allah’dan diyorum bende inşallah güzel olur herşey

İyi denk gelmiş Allah'tan seninki. Ben izin rapor yapabilir miyim bilmiyorum eleman sıkıntısı var zaten. Bir de kadın dogum yok bizim hastanede. Ve ben bu konularda bilgisizim ondan da cok tedirginim. Saglikciya bu konuda yardımcı olunuyor zannetme aksine eleman sıkıntısı olduğu için bu konularda daha çok sorun oluyor hele ki yazın izin dönemi şu an. Dr gerekli görüp rapor verirse verir yani benim extra Bi etkim yok. Ki geçen gebeligimde vermediler riskli olduğu halde çalıştım. Düşecekse zaten düşer bu haftalarda normal diyorlar o kadar canım sıkılıyor ki bu duruma. Dr rapor vermeyince mecbur çalışıyorsun

Kahverengi olunca korkma canım. Pembe ve kırmızı olunca riskli. Bunlar da sonradan kahveye dönerse yine sıkıntı yok demek genel olarak. Kanama olmussa da durmuş ve beklemis eski kan demek o kahverengi. O eski kanı atiyor vucut. Yani aktif devam etmiyor demek. Yaşadıklarımdan ve duyduklarımdan bunu tecrübe ettim ben de ama yine de Drla iletişimde olmak lazım her ihtimale karşı. Her gebelik birbirinden farklı ve herkesin kendine göre özel durumu olabiliyor, Dr farklı değerlendirebiliyor o zaman

Beta kaç gelmişti canım? Benim 3500 lerde geldi onun ertesi günü muayene oldum kese karından öyle göründü anca o da belli belirsiz dedi yani zor gördü 6mm dedi o gun

Beta kaç gelmişti canım? Benim 3500 lerde geldi onun ertesi günü muayene oldum kese karından öyle göründü anca o da belli belirsiz dedi yani zor gördü 6mm dedi o gun
Kuşum benim çarşamba 330 falandı cumartesi de hadi olsun en yüksen ihtimalle 1300 falandır anca ilk gebeliğimde keseyi 1500 ken falan görmüştük zaten

Sağlık ocağından al canım yada çalıştığın hastane değilde başka yerden dediğim arkadaş heyet raporunu memleketinden üniversite araştırma hastanesinden almıştı insanlar öyle acımazlar ben durumu daha önce milli eğitime anlatmıştım genelde herkes bildiği için bişey demiyorlar yoksa bizde de rapor almak sıkıntılı hemen soruşturma açılıyor

Benimde en çok merak ettiğim bu alttan bakmayla karından bakma arasında hafta yada ölçmede fark oluyor mu?
Çoğu kişi fark ettiğini söylüyor Benimkide özel alttan bakınca net kesemi görmüştü 10 Haziran'da 20 hazıranda tekrar doktora gittim devlette alttan ultrason bakmıyormuş bebeği karından bakarken o kadar bastırıyorduki yağ dokusu yüzünden kese hakkında detaylara bakmaya çalkşıyoruö dedi kesen orda ama net bebeği göremiyorum yağ dokusundan bende alttan ultrason yok dedi ama sorunda görünmüyor bnm ultrason da 6+2 gibi görüyorum dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…