- 7 Ocak 2025
- 181
- 88
- 13
- 24
evet canım dün gece sipariş verdim bir an önce gelsin de kullanayım :)Bende kullanıyorum cırtcırtlı iki parçalı olandan gece daha rahat oluyor tavsiye ederim,hamile korsesi de alacağım bu gidişle ben![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canım dün gece sipariş verdim bir an önce gelsin de kullanayım :)Bende kullanıyorum cırtcırtlı iki parçalı olandan gece daha rahat oluyor tavsiye ederim,hamile korsesi de alacağım bu gidişle ben![]()
Kasılma mı bilmiyorum ama Benimkinin kafası orda eminim ki tam hissettiğim yere doktor ultrasonu koyduğu anda bak kafası tam olarak burada dedi, hatta rahim ağzına ve rahim uzunluğuna da baktı doktor, riskli gebelik geçirdiğim için, rahim kapalı uzunlukta iyi şu anda kasılmayı ya da sancıyı düşündürecek bir durum yok dedi.Ben de kafası diye düşünüyorum ama kasılma böyle bir şeymiş sanırım ne işi var ki kafalarının orada
Bende Çarşamba gidecegim benimde oluyor bayaHareketli bir işte çalışıyorum ben kaç kere oluyor hiç bilemedim o yüzden yarına randevu aldım artık neye bakıcaksa baksın bakalım doktorum aklımda kalacağına![]()
EvetE nabiz 30+4 u yuvarlayip 31 sayiyor, biz kendi günümüzü baz alicaz dimi
Yarın doktora gittiğinde buraya da yazar mısın doktor ne diyecek çok merak ettim.Ben de kafası diye düşünüyorum ama kasılma böyle bir şeymiş sanırım ne işi var ki kafalarının orada
Tabii ki sizi de bilgilendiririm bu şey neymiş tam anlamak istiyorum her seferinde korkamamYarın doktora gittiğinde buraya da yazar mısın doktor ne diyecek çok merak ettim.
Bence de giderek en iyisini yapıyorsun, insan ne olduğunu bilmek istiyor tabii ki. Ben endişe etmeyin diye yazdım ama açıkçası benimde aklım karıştı acaba kasılma olabilir mi diye. Ki perinatolog Prof. kontrollüyüm. Ona rağmen ister istemez bazen evham yapıyorumTabii ki sizi de bilgilendiririm bu şey neymiş tam anlamak istiyorum her seferinde korkamam
Açıkçası sağdan soldan okuduklarımdan çıkardığım derse göre şüpheye düştüğüm an doktora giderim çevremdekiler ve doktorun ne düşündüğü şu son dönemlerde hiç umrumda değil iş arkadaşlarım da biraz evhamlı olduğumu düşünüyor ama onlar da bu durumlarda olsun ama evde yatsın gitmesin doktora ne diyimBence de giderek en iyisini yapıyorsun, insan ne olduğunu bilmek istiyor tabii ki. Ben endişe etmeyin diye yazdım ama açıkçası benimde aklım karıştı acaba kasılma olabilir mi diye. Ki perinatolog Prof. kontrollüyüm. Ona rağmen ister istemez bazen evham yapıyorum![]()
Sağlıkla gelsin bu bebişler yoksa bizi kalpten götürecekler.Açıkçası sağdan soldan okuduklarımdan çıkardığım derse göre şüpheye düştüğüm an doktora giderim çevremdekiler ve doktorun ne düşündüğü şu son dönemlerde hiç umrumda değil iş arkadaşlarım da biraz evhamlı olduğumu düşünüyor ama onlar da bu durumlarda olsun ama evde yatsın gitmesin doktora ne diyim![]()
Panik atak oldukSağlıkla gelsin bu bebişler yoksa bizi kalpten götürecekler.![]()
O kadar kafama takıldıki chatgbt ye sordum bu şekilde cevap verdi. Ben öyle olduğunda karnımı yokluyorum bütün karnım sert olmuyor sadece kafasını çıkardığı yer sert oluyor.Ben de kafası diye düşünüyorum ama kasılma böyle bir şeymiş sanırım ne işi var ki kafalarının orada
Benim bugün 2 kez sol tarafımda ritmik sekilde atım oldu. İlki 2-3 dk sürdü öbürü belki bi 10 dk ya yakın. Sonra o taraf geriliyor sertleşiyor, sonrasında da yükselmeye başlıyor yamuluyor karnımyaa ikinci gebeliğinse o zaman bir şey sorsam. Gece mesela soluma yatıyorum karnım gayet normal ve rahat oluyor. Sonra bir anda sağ tarafımda yumruk gibi bir çıkıntı ve sertlik hissediyorum cildim geriliyor rahatsız edici bir his hissediyorum sanırım poposu ya da kafası gibi ya kendi gidiyor ya da ben ovalıyorum gidiyor. Bu bebişlerin yaslanması gibi bir şey mi yoksa kasılma mı acaba mesela acile mi gitmeliydim kışalayıp uyudum gibi bir durum oldu ve bunu ilk defa yaşamıyorum her gün bikaç kez oluyo bikaç haftadır. Acaba ikizler sığamıyor muya da cildimi mi inceltiyorlar bu bir kaçış planı mı
![]()
O kadar kafama takıldıki chatgbt ye sordum bu şekilde cevap verdi. Ben öyle olduğunda karnımı yokluyorum bütün karnım sert olmuyor sadece kafasını çıkardığı yer sert oluyor.
Birebir bunu yaşıyorum evet Google’da ben de böyle okuyorum bikaç web sitesinde de erken doğum belirtisi diye okudum o yüzden neye inansam bilemedim yarın tam bi öğreneyim netleştireyim şu konuyu size de haber vereyimBenim bugün 2 kez sol tarafımda ritmik sekilde atım oldu. İlki 2-3 dk sürdü öbürü belki bi 10 dk ya yakın. Sonra o taraf geriliyor sertleşiyor, sonrasında da yükselmeye başlıyor yamuluyor karnımbirkac dk içinde orasi rahatlıyor
karnımın diğer tarafı sertlesmiyor bu sırada agrim da yok. Chatgbt sordum bebek hıçkırıyor ve sonra toplaniyor sertlik şişlik ondan oluyor ve arkasindan yer değiştiriyor dedi
tüm karnim sertlesmedigi için kasılma olmadığını soyledi
Eki Görüntüle 3683629
Bu benim değil ama Google’dan şöyle bir örnek buldum kızlar benim böyle oluyor ama bunun bebeği 2 kiloyu geçiktir benim top gibi şey daha küçük oluyor sizin de böyle mi ? Kendi karnımı yakalayamadım yarın doktora tarif ederken örnek göstermek için bunu buldum
Aynen benim de gorseldeki gibi oluyor. Olur sevinirim haber verirsenizBirebir bunu yaşıyorum evet Google’da ben de böyle okuyorum bikaç web sitesinde de erken doğum belirtisi diye okudum o yüzden neye inansam bilemedim yarın tam bi öğreneyim netleştireyim şu konuyu size de haber vereyim
Benimkide aynı bu şekilde oluyor ben kafası poposu diye düşünüyorum öyle değil mi kiEki Görüntüle 3683629
Bu benim değil ama Google’dan şöyle bir örnek buldum kızlar benim böyle oluyor ama bunun bebeği 2 kiloyu geçiktir benim top gibi şey daha küçük oluyor sizin de böyle mi ? Kendi karnımı yakalayamadım yarın doktora tarif ederken örnek göstermek için bunu buldum
Az önce karşıma şöyle bir şey çıktıBenimkide aynı bu şekilde oluyor ben kafası poposu diye düşünüyorum öyle değil mi ki