Genelde bebek kilolu olunca çatlıyor diyorlar, bizim kilolar yakın Ya lierac kullanıyorsanız o çatlatıyor, ben yağda süreceğim artık.Onu kullanan arkadaşım hep çatladı
Kızlar bu arada arkadaş ziyareti yaptım. Bebeği daha 1 aylık. Ama bebek küçücüktü, öyle kucağa alınıp sevilmiyor Bir de emzirmek için uyanıyor sonra tekrar uyuyor. Yani öyle zor gelmezi bana Hani diyorlarya yok banyo yapamadım sac tarayamadım. Hiç öyle değildi Bebek uyurken işlerini hallediyormuş. Sadece memişler dışarda geziyor biraz djdj
Kızlar bu arada arkadaş ziyareti yaptım. Bebeği daha 1 aylık. Ama bebek küçücüktü, öyle kucağa alınıp sevilmiyor Bir de emzirmek için uyanıyor sonra tekrar uyuyor. Yani öyle zor gelmezi bana Hani diyorlarya yok banyo yapamadım sac tarayamadım. Hiç öyle değildi Bebek uyurken işlerini hallediyormuş. Sadece memişler dışarda geziyor biraz djdj
Hiç sorma ben de 2 sayfa liste halinde yazdım. Küçük küçük işleri bile yazdım çünkü bişey yapıp yoruluyorum bazılarını eşime yaptırcam hiç olmazsa annemden yardım isterim ama inşallah yaparız. Zihin yükü daha kötü sanki olsa bitse rahatlıycam. Bi de aklıma şey geliyo ben her yeri temizliycem mutfak dolaplarını vs her yeri püripak yaptım ben lohusayken eşim ya da kayınvalidem oraları kirletirse ben de temizleyemezsem napıcam şimdiden ona kafa yoruyorum gerçekten bu hormonlar çok fena bi hal aldı
Dogumdan sonrasını düşünme onlar düşünsün zihin yükü öyle gerçekten Allâh korusn erken gelme durumu olursa diyorum ev bu halde napıcam düşündügüm seye bak zamanında gelsinler inşallah o zamana kadar da yaparız herhlde benim tahmini 6 haftam kaldı şaka gibi
29 dan sonra baslamıstı sanki benim de oluyor herkese merak etme normal bence ya ama gitgide hareketleri fln ağrıtıyor, hrp aynı yerlere vuruyor sağolsun. Bu kasılmalar sıklastı ama takip edicem bakalım
29 dan sonra baslamıstı sanki benim de oluyor herkese merak etme normal bence ya ama gitgide hareketleri fln ağrıtıyor, hrp aynı yerlere vuruyor sağolsun. Bu kasılmalar sıklastı ama takip edicem bakalım
İki doktor takipliyim ben ikisi de sorun yok dedi ama tatmin olmuyorum sanki durumu tam aktaramıyorum gibi geliyor o yüzden eksik anladılar sanıyorum ikna olmam gerçekten çok zor benim saatte Bikaç sefer oluyor baya sık
Dogumdan sonrasını düşünme onlar düşünsün zihin yükü öyle gerçekten Allâh korusn erken gelme durumu olursa diyorum ev bu halde napıcam düşündügüm seye bak zamanında gelsinler inşallah o zamana kadar da yaparız herhlde benim tahmini 6 haftam kaldı şaka gibi
İnsanın da aklına binbir türlü şey geliyor hiç bilmediğimiz bi süreç bi de. 6 hafta çok az geliyor söyleyince benim doğum şekli henüz belirlenmediği için bilemiyorum hep 40. Haftaya göre geri sayıyorum ama bebiş hala ters
Sancım çıkmamıştı bebek hareketlerini hissediyorsun bu şekilde dedi doktorum. Magnezyum başladı magnezyumdan sonra kasılmalar çok azalmıştı ama son günlerde yine çok arttı hareketleri de çok sert bazen vurduğunda tüm vücudum hareket ediyor sanki çok şiddetli bir kalp çarpıntısı olur ya onun gibi
İnsanın da aklına binbir türlü şey geliyor hiç bilmediğimiz bi süreç bi de. 6 hafta çok az geliyor söyleyince benim doğum şekli henüz belirlenmediği için bilemiyorum hep 40. Haftaya göre geri sayıyorum ama bebiş hala ters
Normal istiyorum ben ama sezaryen de zamanı belirlemek çok cazip geliyor diğer türlü her an tetikte beklemek zor. Sancı işini hesaba katmıyorum bile benim basından beri baş geliş koca kafalı oğlum senin de döner son hafta bile dönebiliuormus dönmezse de sezaryen olur saglıkla gelsinler de
Benim baktığımda da puset var aslında ama bende çok yeniyim bu işlerde gerçekten çok zor gelmeye başladı sadece travel sistem yazıyordu baktığımda
Bu fotodakine baktım adı kanz okie dokie ymiş
Benimki de elele baby mido 2 travel sistem. Çift yönlü olsun istedim ben de özellikle. Benim de ilk bebek olduğu için acemiyim yorumlara baktım aldım. Geldi kurup baktık hoşumuza gitti
Yok bebek bir yerde toplanınca hemen yer degiştirip o serrtlik geçiyor ama kasılınca tüm karın kasıluyor yaklasık bir dk sürüyor taş gibi oluyor. Normal şeyler deniyor ama tabi bugün biraz panik oldum
Yaa kasışmalara ne demişlerdi canım. Benim de bugün çok kasılmam var. Bebek de on beş dakikadır aralıksız tekme atıyor hıçkırkk da olabilir hep aynı tempoda
Ay bunu da sordum. Sorunuz bana değil ama Dr un dediğini söyleyeyim bu haftalarda gebelerimden duyduğum birsey bu da dedi. Hıçkırığa benziyor diyorlarmış hep. Hersey gibi buna da normal dedi benim de en uzunu 10 dk civarı sürdü. Son 5 gündür günde 2 kez oluyor
Yaa gecmis olsunn, marka degistirsen duzeldigin zaman belki yapmaz. Bende sordum doktoruma. Magnesium diasporal granül kullanirken hic olmamisti ona geri don dedi.