Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    171
Peki her ölçüm değerini size söylüyorlar mı ? Kafası şu kadar cm vs. Yoksa kendisi bakıp tamam her şey yolunda diyip geçiyor mu ?
Muayene esnasında haftasıyla uyumlu ya da değil gibi konuşuyoruz verdiği ultrason kağıdın da her ölçümün mm ölçüsü kaç haftaya denk geldiği yazıyor arada farklar varsa onu zaten kendi söylüyor mesela benim 1 ay önce 1 hafta geri çıktı o zaman öyle dedim bugün tam haftasıyla uyumlu çıktı

Yorumluyor olcumleri, bir de ultrason ciktisini veriyor orda yaziyor
Bana ultrason çıktısı vermiyorlar yorumlamıyorlar da sadece her şey yolunda tamam diyip gönderiyorlar iyi mi kötü mü anlamadım siz burda kafası ilerde bacağı şöyle vs diyince ben merak ediyorum benimki nasıl diye ama doktora sorunca tek söylediği her şey yolunda oluyor

Peki her ölçüm değerini size söylüyorlar mı ? Kafası şu kadar cm vs. Yoksa kendisi bakıp tamam her şey yolunda diyip geçiyor mu ?
Ben takipli olduğum doktoruma gittiğimde nasılsın diyor ben iyiyim diyorum bi şikayetin var mı diyor olabildiğince iyiyim diyorum sonra yanında öğrencileri oluyor başlıyor onlara değerleri saymaya .
(küçük bir şehrin tıp fakültesi hastanesine gidiyorum doktorum hoca olduğu için çok az hoca parası veriyoruz ucuz yollu özel gibi bişey yani)
Ben anlamıyorum tabi o değerleri. Tansiyonuma ve kiloma başka bi oda var nst odası diye oradaki hemşire bakıyor kağıda yazıp bana veriyor muayeneye girmeden önce. Tansiyon kilomu öğrenciler not ediyor. Hocanın söylediklerini de not ediyorlar. Bebişin eli kolu falan diye de bakarken bize söylüyo. Sonra yüzünün fotoğrafını çekiyor bize veriyor bitti. Ama bu süreçler baya hızlı ilerliyor içerde 20 dk kaldığımızı sanmıyorum sedyeye yattığım andan kalktığım an en en fazla 10 dk sürüyordur bence.
Bi de takipli olmadığım bir şehir hastanesine gitmiştim şak şak şak baktı fotoğrafını bile vermedi tamam iyi sağlıklı dedi 3.5 dk da falan çıkmışımdır yani hiçbişeyin standardı yok bi keresinde kanamam olmuştu başka şehirde yine devlet hastanesine gitmiştim burda takipli misin dedi hayır dedim. Açtı baktı tamam kalbi atıyor dedi bitti

Devlet hastanesine gitmistim gecen aynisini yapti doktor hicbisey soylemedii iyi dedi yolladi. Ama daha once devlette de ozelde de hic bilgi vermeeyn olmamisti, sasirmistim.
Siz sorun kilosunu boyunu vs :)

Devlet hastanesine gitmistim gecen aynisini yapti doktor hicbisey soylemedii iyi dedi yolladi. Ama daha once devlette de ozelde de hic bilgi vermeeyn olmamisti, sasirmistim.
Bu gebelik sürecinde 2 tane devlet hastanesine gittim takipli olmadığım için mi bilmiyorum sadece iyi dediler fotoğraf vermediler ben de çekindim istemeye sonradan algıladım öyle çıktım

Bana ikincideki gibi davranıyorlar işte
Kilosunu söylüyor şükür ama işte mesela kafası boyu nasıl diyorum güzel gayet diyor değer vermiyor kötü bir şey olsa söyler herhalde ya

Bebek arabası aldınız mı kızlar aldıysanız link atabilir misiniz ya da tam adını söyleseniz. Şu tam kapananlardan istiyorum travel sistem diyolar sanırım . Yalnız pusetli olan almıycam puset var çok kısa süre kullanılıyor diye hem de .

Son durumun nedir canım, daha iyisindir umarim.
Benimde kac gündür yolunu yapiyordu sanirim bagirsaklarim, bugun basladi magnezyumu tek almaya baslamistim aslinda ama anlamadim.
Bıraktığım için düzelmeye başladim sanırım ama o çığlık attıran bacak kramplari geri geldi hemen. Ben de artık bu kullandığımı almayıp başka birsey deneyecegim çünkü almam da lazım kabus gibi o kramplar

Benimki pusetli size uymuyor sanırım

Ne var ne yok kızlar beni bi panik aldı 10 gün sonra ilk nst ye gireceğim. Yalancı kasılmalar sıklastı bu ara. Ve hiç bir seyim hazır degil hissi geliyor. daha temizlik işleri duruyor tamamen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…