- 24 Haziran 2019
- 120
- 185
- 103
- 36
- Konu Sahibi Mrs Dalloway
-
- #1.441
Ben kese için gittim geçen hafta Salı kalp atışı duymayı beklemiyorduk Oyüzden bebeği ölçmedi kalp atışını kısa dinledik bir hafta sonra tekrar gel daha net görelim dedi çünkü keseyide çok aradı anlatmıştım sanırım aşırı bastırdı biraz göbişliyim sanırım ondan yani sebebi yok bir hafta sonra gel dedi kanama muayeneden sonra eve gelince olmuştu hatta kanama demeyeyim lekeydi ben biraz geç gideyim dedim perşembe yada cuma gidecem bir nevi sizin gibi iki defa gitmiş olacam canım siz bir kese bir kalp atışı için gittiniz ben daha bir defa gittimGeçen yaşadığın lekelenme yüzünden mi bu hafta tekrar randevu oluşturdular canım ?ben kalp atışı gördükten sonra 12. Haftada tekrar çağırdı doktorum da o yüzden merak ettim
Ben de öyle düşünüyorum hatta Bebek sahibi olmaya karar verdiğimde başlamıştım alışverişeÇok iyi yapmışsınız her şeye her gün zam geliyor. Bizde birçok şeyini almayı düşünüyoruz cinsiyeti bilmeye gerek yok
Anladım canım çok teşekkür ederimBen kese için gittim geçen hafta Salı kalp atışı duymayı beklemiyorduk Oyüzden bebeği ölçmedi kalp atışını kısa dinledik bir hafta sonra tekrar gel daha net görelim dedi çünkü keseyide çok aradı anlatmıştım sanırım aşırı bastırdı biraz göbişliyim sanırım ondan yani sebebi yok bir hafta sonra gel dedi kanama muayeneden sonra eve gelince olmuştu hatta kanama demeyeyim lekeydi ben biraz geç gideyim dedim perşembe yada cuma gidecem bir nevi sizin gibi iki defa gitmiş olacam canım siz bir kese bir kalp atışı için gittiniz ben daha bir defa gittim5+5 di perşembeye 7 haftalık oluyor Oyüzden canım sonra bende gitmem hatta şehir değiştirecem buranın doktorları çok iyi deil görev gereği doğuda yaşıyorum
Yaaa sende tek bir defa gittin canım genelde burda kızlar bir kese bir kalp atışı için gidiyor Oyüzden öyle söyledimAnladım canım çok teşekkür ederimben de yedi haftalıkken gitmiştim işte beş hafta sonraya gel diyince acaba çok mu uzun bu ara diye evhamlandım .umarım gönlüne göre bir doktor bulursun ya doktor seçimi çok şey değiştiriyor
Hahahah bu ne hızAlmaz olur muyuzzz.. biz cinsiyet partisi malzemelerinin hepsini aldık
Öyle çok hızlıyız. Her şeyi çok saçma bulurken birden her şeye heveslenmiş bulduk kendimizi eşimle birlikteHahahah bu ne hız
Ben bir kese görmeye bir de kalp atışı duymaya gitmiştim ama mesela burdaki arkadaşlar gibi beta takibi vs yapılmadı .zaten sağlık ocağında pozitifi görünce doktora gittiğimde keseyi görmüştük işte geçen de kalp atışına gittim.ilk hamileliğim olduğu için mi hormonlardan mi bilmiyorum çok evhamlı oldum bu aralar .beş hafta sonra gel diyince doktora çok değil mi demiştim direktYaaa sende tek bir defa gittin canım genelde burda kızlar bir kese bir kalp atışı için gidiyor Oyüzden öyle söyledimdoktor çok önemli burda doğru düzgün yok bir tane özel hastane var özel demeye bin şait ister o derece memleketim Mersin oraya gidip doktorumu ordan ayarlayıp doğuma orda düşünüyorum Allah nasip ederse inşallah
Hahahaha o da iyiymişÖyle çok hızlıyız. Her şeyi çok saçma bulurken birden her şeye heveslenmiş bulduk kendimizi eşimle birlikte
Ben kalp atışı için bu çarşamba gideceğim. Bir dahaki kontrole ağustos başlarında giderim diye düşündüm çok sık sık gitmeyi düşünmüyorum açıkçası radyasyon sonuçtaBen bir kese görmeye bir de kalp atışı duymaya gitmiştim ama mesela burdaki arkadaşlar gibi beta takibi vs yapılmadı .zaten sağlık ocağında pozitifi görünce doktora gittiğimde keseyi görmüştük işte geçen de kalp atışına gittim.ilk hamileliğim olduğu için mi hormonlardan mi bilmiyorum çok evhamlı oldum bu aralar .beş hafta sonra gel diyince doktora çok değil mi demiştim direktki doktorumu uzun süredir tanırım rutin kontrollerimde vs hep ona giderim aşırı güvenirim ona rağmen hep bir evham var üstümde bu aralar
Halsizlik var üzerimde kendimi sokağa atabilsem daha neler alırımHahahaha o da iyiymiş
Normal bunlar canım benimde düşüklerim olduğu için daha önceden oyüzden biraz tedirginim gel demese gitmezdim birde yolculuğa izin verecek mi falan görüşünü almak istedim kalp atışına çok bakmadı bir defa dinledik birde bebeği ölçmedim haftaya daha net görünür dedi ondan çağırdı beni de muhtemelen bende bu gidişimden sonra en az 2 3 hafta gitmemBen bir kese görmeye bir de kalp atışı duymaya gitmiştim ama mesela burdaki arkadaşlar gibi beta takibi vs yapılmadı .zaten sağlık ocağında pozitifi görünce doktora gittiğimde keseyi görmüştük işte geçen de kalp atışına gittim.ilk hamileliğim olduğu için mi hormonlardan mi bilmiyorum çok evhamlı oldum bu aralar .beş hafta sonra gel diyince doktora çok değil mi demiştim direktki doktorumu uzun süredir tanırım rutin kontrollerimde vs hep ona giderim aşırı güvenirim ona rağmen hep bir evham var üstümde bu aralar
Ben yaklaşık 3 haftadır evdeyim toplasan 2 defa cıkmısımdır biraz dikkat ediyorum hatırlarsın düşüklerim olduğu için biraz temkinli davranıyorum ful yatış evde yemek dahi yapmıyorumHalsizlik var üzerimde kendimi sokağa atabilsem daha neler alırım
Biz birkaç parça kıyafet aldık tulumlar falan zaten geçtiğimiz kış odasına dolabını falanda yaptırmıştık astım dolabına kıyafetlerini her gün gelip gidip bakıyorum. Bana çok iyi hissettiriyorBen yaklaşık 3 haftadır evdeyim toplasan 2 defa cıkmısımdır biraz dikkat ediyorum hatırlarsın düşüklerim olduğu için biraz temkinli davranıyorum ful yatış evde yemek dahi yapmıyorumişte bu hafta doktor izin verirse memlekete annemin yanına gidecem o bana iyi bakar Alışveriş için kendimce erken ben 3 4 ayı geçmeden bişey almak istemiyorum hayırlısı
Anladım canım güzel sonuclarini bekliyorumNormal bunlar canım benimde düşüklerim olduğu için daha önceden oyüzden biraz tedirginim gel demese gitmezdim birde yolculuğa izin verecek mi falan görüşünü almak istedim kalp atışına çok bakmadı bir defa dinledik birde bebeği ölçmedim haftaya daha net görünür dedi ondan çağırdı beni de muhtemelen bende bu gidişimden sonra en az 2 3 hafta gitmemdoktor fobim var zaten yaşadıklarımdan ötürü atamalarım hep geri geri gidiyor zor şeyler ya
Daha önce doğum yaptınız mj bence erkenden almaya gerek yok.belki çocuğunuz hemen aliscak ve emcek.Teşekkür ediyorumben giyilebilir olanlardan almayı düşünüyorum daha konforlu olurmuş gibime geliyor da emin olamadım
Maşallah kız oda dolap geçen seneden ben şokBiz birkaç parça kıyafet aldık tulumlar falan zaten geçtiğimiz kış odasına dolabını falanda yaptırmıştık astım dolabına kıyafetlerini her gün gelip gidip bakıyorum. Bana çok iyi hissettiriyor
Bende normal doğum istiyorum ama doktor ile hiç konuşmadım. Kabul etmez diye.Herkese merhaba. Bugün kontrole gittim ve 7+3 haftası ile uyumlu gidiyor. Kalp atışı uyumlu. Sadece bir şey soracağım. İlki sezeryan olmuştu ve kızım 20 aylık. Şimdi normal doğum istiyorum. Doktorum da ssvd yaptırıyor. Eğitim alman gerek dedi. Şimdi eğitimlere katılacam. Benim gibi olan var mı aranızda
Ben devlet hastanesine gidiyorum. Şansıma kendi doktorum ssvd yaptırıyor. Zaten 2 doktor yaptiriyormuş. İlki 2400 doğmuştu. Maşallah ne yediniz de bebiş böyle geldiBende normal doğum istiyorum ama doktor ile hiç konuşmadım. Kabul etmez diye.
Ssvd doktorları ayrı oluyor haliyle.biraz korkmuyor da değilim oğlum 4300 doğmuştu buda öyle olur mu bilemiyorum tabi
Gerci sezeryandan da korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?