Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    55
Merhaba kızlar tüpbebek doktorumda son kontrolümü yaptım kese kalp atışı duyduk çok şükür gebe takibi yapacak doktor arayışındayım istanbul avrupa yakası özel hastane önerisi olan varmı

Geçen yaşadığın lekelenme yüzünden mi bu hafta tekrar randevu oluşturdular canım ?ben kalp atışı gördükten sonra 12. Haftada tekrar çağırdı doktorum da o yüzden merak ettim
Ben kese için gittim geçen hafta Salı kalp atışı duymayı beklemiyorduk Oyüzden bebeği ölçmedi kalp atışını kısa dinledik bir hafta sonra tekrar gel daha net görelim dedi çünkü keseyide çok aradı anlatmıştım sanırım aşırı bastırdı biraz göbişliyim sanırım ondan yani sebebi yok bir hafta sonra gel dedi kanama muayeneden sonra eve gelince olmuştu hatta kanama demeyeyim lekeydi ben biraz geç gideyim dedim perşembe yada cuma gidecem bir nevi sizin gibi iki defa gitmiş olacam canım siz bir kese bir kalp atışı için gittiniz ben daha bir defa gittim 5+5 di perşembeye 7 haftalık oluyor Oyüzden canım sonra bende gitmem hatta şehir değiştirecem buranın doktorları çok iyi deil görev gereği doğuda yaşıyorum

Herkese merhaba. Bugün kontrole gittim ve 7+3 haftası ile uyumlu gidiyor. Kalp atışı uyumlu. Sadece bir şey soracağım. İlki sezeryan olmuştu ve kızım 20 aylık. Şimdi normal doğum istiyorum. Doktorum da ssvd yaptırıyor. Eğitim alman gerek dedi. Şimdi eğitimlere katılacam. Benim gibi olan var mı aranızda

Çok iyi yapmışsınız her şeye her gün zam geliyor. Bizde birçok şeyini almayı düşünüyoruz cinsiyeti bilmeye gerek yok
Ben de öyle düşünüyorum hatta Bebek sahibi olmaya karar verdiğimde başlamıştım alışverişe hesapliyordum işte tahmini şu kadar ayda hamile kalsam çocuk tahminen şu zamanlarda doğar diye ve etrafımda bilen insanlar acele etme vaktin olacak bir sürü falan diyordu ama öyle ucuza öyle güzel şeyler aldım ki görenler inanmıyor .benimle benzer durumda olanlar çok pişman oldu keşke senin gibi yapsaydım diyor

Anladım canım çok teşekkür ederim ben de yedi haftalıkken gitmiştim işte beş hafta sonraya gel diyince acaba çok mu uzun bu ara diye evhamlandım .umarım gönlüne göre bir doktor bulursun ya doktor seçimi çok şey değiştiriyor

Yaaa sende tek bir defa gittin canım genelde burda kızlar bir kese bir kalp atışı için gidiyor Oyüzden öyle söyledim doktor çok önemli burda doğru düzgün yok bir tane özel hastane var özel demeye bin şait ister o derece memleketim Mersin oraya gidip doktorumu ordan ayarlayıp doğuma orda düşünüyorum Allah nasip ederse inşallah

Ben bir kese görmeye bir de kalp atışı duymaya gitmiştim ama mesela burdaki arkadaşlar gibi beta takibi vs yapılmadı .zaten sağlık ocağında pozitifi görünce doktora gittiğimde keseyi görmüştük işte geçen de kalp atışına gittim.ilk hamileliğim olduğu için mi hormonlardan mi bilmiyorum çok evhamlı oldum bu aralar .beş hafta sonra gel diyince doktora çok değil mi demiştim direktki doktorumu uzun süredir tanırım rutin kontrollerimde vs hep ona giderim aşırı güvenirim ona rağmen hep bir evham var üstümde bu aralar

Ben kalp atışı için bu çarşamba gideceğim. Bir dahaki kontrole ağustos başlarında giderim diye düşündüm çok sık sık gitmeyi düşünmüyorum açıkçası radyasyon sonuçta

Normal bunlar canım benimde düşüklerim olduğu için daha önceden oyüzden biraz tedirginim gel demese gitmezdim birde yolculuğa izin verecek mi falan görüşünü almak istedim kalp atışına çok bakmadı bir defa dinledik birde bebeği ölçmedim haftaya daha net görünür dedi ondan çağırdı beni de muhtemelen bende bu gidişimden sonra en az 2 3 hafta gitmem doktor fobim var zaten yaşadıklarımdan ötürü atamalarım hep geri geri gidiyor zor şeyler ya

Halsizlik var üzerimde kendimi sokağa atabilsem daha neler alırım
Ben yaklaşık 3 haftadır evdeyim toplasan 2 defa cıkmısımdır biraz dikkat ediyorum hatırlarsın düşüklerim olduğu için biraz temkinli davranıyorum ful yatış evde yemek dahi yapmıyorum işte bu hafta doktor izin verirse memlekete annemin yanına gidecem o bana iyi bakar Alışveriş için kendimce erken ben 3 4 ayı geçmeden bişey almak istemiyorum hayırlısı

Biz birkaç parça kıyafet aldık tulumlar falan zaten geçtiğimiz kış odasına dolabını falanda yaptırmıştık astım dolabına kıyafetlerini her gün gelip gidip bakıyorum. Bana çok iyi hissettiriyor

Anladım canım güzel sonuclarini bekliyorum umarım izin verir de gidersin ya daha konforlu hissedersin güvendiğin bir doktorla iken

Teşekkür ediyorumben giyilebilir olanlardan almayı düşünüyorum daha konforlu olurmuş gibime geliyor da emin olamadım
Daha önce doğum yaptınız mj bence erkenden almaya gerek yok.belki çocuğunuz hemen aliscak ve emcek.
Yada calisiyormusunuz evde süt bırakmayı mi düşünüyorsunuz.

Maşallah kız oda dolap geçen seneden ben şok ilk kez duyuyorum bunu vallaha helal inşallah sağlıkla kucağına alırsın ben tayinci olunca oda işine girmeyi düşünmüyorum imreniyorum böyle heveslere

Bende normal doğum istiyorum ama doktor ile hiç konuşmadım. Kabul etmez diye.
Ssvd doktorları ayrı oluyor haliyle.biraz korkmuyor da değilim oğlum 4300 doğmuştu buda öyle olur mu bilemiyorum tabi
Gerci sezeryandan da korkuyorum

Herkese merhaba. Bugün kontrole gittim ve 7+3 haftası ile uyumlu gidiyor. Kalp atışı uyumlu. Sadece bir şey soracağım. İlki sezeryan olmuştu ve kızım 20 aylık. Şimdi normal doğum istiyorum. Doktorum da ssvd yaptırıyor. Eğitim alman gerek dedi. Şimdi eğitimlere katılacam. Benim gibi olan var mı aranızda
Ben devlet hastanesine gidiyorum. Şansıma kendi doktorum ssvd yaptırıyor. Zaten 2 doktor yaptiriyormuş. İlki 2400 doğmuştu. Maşallah ne yediniz de bebiş böyle geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…