Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    55
Gözün aydın canım sende bizlere dua et ben geçen hafta Salı gitmiştim kalp atışı az da olsa duymuştuk bu hafta da perşembe yasa cuma günü gideceğim inşallah büyümüştür minnoşum
Sağol canım benim, Rabb'im yüzümüzü hep güldürsün. Büyümüştür inşallah. Hastaneden sonra yaz mutlaka hayırlı haberlerini. Dualarım seninle

Allah razı olsun çok teşekkür ediyorum gerçekten dua çok önemli sizinnde ne isteğini var ise Mevla kabul eylesin

Maşallah berakallah Rabbim kucağıma almayı nasip eylesin çok güzel ya

Almadım daha erken kız ama favoriledim aventin yenidogan biberon setini ne marka aldın
Benim bu 2.oluyor . 6 aylık kızım var ondan tecrübeliyim diye bazılarına başladım Ben de avent aldım bu sefer küçüğü antikolik varmış ondan aldım gaz sorunundan korkuyorum diye.En iyisi avent bencede

Kızlar hiç alışveriş yaptınız mı ben biberon aldım 2 tane çok hoş geliyor bir şeylerinin olması
Biz eşimle totem yaptık.bir tane pembe zibin aldik.
Daha önce oğlum için yapmıştık. Şükür Allah nasip etmişti. İnşallah bu da hayırlısı ile tutar.
Bu arada bebek ürünleri ne kadarda pahalanmis.

Tecrübelisin maşallah bize deneyimlerini aktar canım benim süreç olsun yapacaklar olsun hiç bilgim yok

Gözün aydın canım sende bizlere dua et ben geçen hafta Salı gitmiştim kalp atışı az da olsa duymuştuk bu hafta da perşembe yasa cuma günü gideceğim inşallah büyümüştür minnoşum
Geçen yaşadığın lekelenme yüzünden mi bu hafta tekrar randevu oluşturdular canım ?ben kalp atışı gördükten sonra 12. Haftada tekrar çağırdı doktorum da o yüzden merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…