Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    55
Korkma Allahın izniyle bişey olmaz içini ferah tut ara ara sancı girmesi normal rahim genişliyormuş sen içini ferah tut herhangi bi akıntın varmı beyaz yada lekelenme gibi
İnşallah birşey olmaz yok hiç lekelenme yaşamadım, sadece peçeteye çok az geldi pembe pembe. Bugün 3te randevum var, kalp atışı için gideceğiz dua edin

Rabb'im korktuğunuza uğratmasın inşallah, şimdi bunu yazarken ezan okunuyor. Size dua ettim, Rabb'im kucağınıza almanızı nasip etsin kolaylıkla. Bende 3te gideceğim doktora, 2 kese göründü. Kalp atışı için gideceğiz. Çok korkuyorum, hayırlı sonuçlar alalım hepimiz inşallah

Kuzu nasıl oldun?
İlaçtan mi bilmiyorum acayip Bi bulantı oluyor bende. Ağzımda garip Bi tat. Gece vajinal alayım dedim belki daha az yan etkisi olur. Yine bulantı ile uyandım ama çok fena bi bulantı. Birseyler zorladım yemek için öyle öyle biraz bastırdı gibi. İlaç akıntı yaptı vajinal alınca ama şükür ki renksiz Bi akıntı. İnşallah kontrollere gidince de hersey yolunda olur ağrılarım biraz daha hafifledi gibi ilk haline göre. Teşekkür ederim sordugun için Sen nasılsın bu arada?

Çok sevindim canım Allah kalp atışını duyurup sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

İyi olmana sevindim canım inşallah muayenendede bir sorun olmayacak Bende iyiyim beta takibine devam bugün gittim ama doktor geç kaldı bende işe geç kalmamak için muayene olamadım cumartesi gidicem hayırlı haberler alırım inşallah

İnşallah canım içini ferah tut güzel olacak inşallah Ben şimdi Dr u aradım özel randevu aldım. 4.30 gibi gitcem. Dayanamadım merak içindeyim. İlaç dozunu falan da sorarım hem yan etkilerini söylerim. Cuma da devlette randevum var ona giderim yine

canım nasılsın oksaparı ücretlimi alıyosun kadın doğum rapor çıkarmıyormuş artık

Aminn inşallah kuşum, sendenee hayırlı haberler duyalım inşallah

İyiyim çok şükür canım yok bana direk rapor çıkardılar ama özel hastaneye gitmiştim yani ben bişey demeden direk doktor hemşiresine rapor çıkartalım dedi ücret ödemiyorum canım
bende özele gidiyom canım anlamadım ben yarın tekrar görüşücem herkes raporlu alıyormuş sanırım sekreterin haberi yok

Kızlarr çok şükür kalp atışlarını duydumm Birinin kalp atışını çok net duyduk, diğeri biraz nazlı ve küçük Ağlamaktan dinleyemedik başta ay hayal gibi kızlar, o kadar tüp bebekten sonra imkansız geliyordu ki bana. Rabb'im hepimizin yüzünü güldürsün. Hepiniz ama hepiniz dualarımdasınız. Banada dua edin

Canım çok sevindim ömrünüz hep bir olsun uzun sağlıklı birlikte nice anılarınızda atsın kapleriniz, Allah kucağına sağlıkla kolaylıkla almayı nasip etsin benimde hepiniz duamdasınız

Gözün aydın canım sende bizlere dua et ben geçen hafta Salı gitmiştim kalp atışı az da olsa duymuştuk bu hafta da perşembe yasa cuma günü gideceğim inşallah büyümüştür minnoşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…