- Konu Sahibi Mrs Dalloway
-
- #1.401
Bana doktorum tatile gidebilirsin , ıslak mayo ile kalma yeterli dedi. bi de havuz yasak deniz her türlü serbest dediKızlar ilk 3 ay denize girmek riskli mi bir bilginiz var mı?
Bende aynıyım hafta olarakta ağrı olarakta bendede oluyor bende çarşamba gidiyorumKızlar ben 5+2 oldum ama henüz doktora gitmedim çarşamba günü randevu aldım rahim ağrısı sizde oluyor mu
İnşallah birşey olmazKorkma Allahın izniyle bişey olmaz içini ferah tut ara ara sancı girmesi normal rahim genişliyormuş sen içini ferah tut herhangi bi akıntın varmı beyaz yada lekelenme gibi
Kuzu nasıl oldun?Bakalım ilerleyen süreçte zaman ne gösterecek ona göre bakayım duruma
Rabb'im korktuğunuza uğratmasın inşallah, şimdi bunu yazarken ezan okunuyor. Size dua ettim, Rabb'im kucağınıza almanızı nasip etsin kolaylıkla. Bende 3te gideceğim doktora, 2 kese göründü. Kalp atışı için gideceğiz. Çok korkuyorum, hayırlı sonuçlar alalım hepimiz inşallahSelam kızlar ben doktordan çıktım elhamdulillahirabbilaleminkese gözüktü dış gebelik yok elhamdülillah tam 5 haftalık ultrason gösteriyor dedi dua eden herkesten Allah razı olsun 2 dış gebelik sonrası korktuğuma uğratmadı Mevla
İlaçtan mi bilmiyorum acayip Bi bulantı oluyor bende. Ağzımda garip Bi tat. Gece vajinal alayım dedim belki daha az yan etkisi olur. Yine bulantı ile uyandım ama çok fena bi bulantı. Birseyler zorladım yemek için öyle öyle biraz bastırdı gibi. İlaç akıntı yaptı vajinal alınca ama şükür ki renksiz Bi akıntı. İnşallah kontrollere gidince de hersey yolunda olurKuzu nasıl oldun?
Çok sevindim canım Allah kalp atışını duyurup sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahSelam kızlar ben doktordan çıktım elhamdulillahirabbilaleminkese gözüktü dış gebelik yok elhamdülillah tam 5 haftalık ultrason gösteriyor dedi dua eden herkesten Allah razı olsun 2 dış gebelik sonrası korktuğuma uğratmadı Mevla
İyi olmana sevindim canım inşallah muayenendede bir sorun olmayacakİlaçtan mi bilmiyorum acayip Bi bulantı oluyor bende. Ağzımda garip Bi tat. Gece vajinal alayım dedim belki daha az yan etkisi olur. Yine bulantı ile uyandım ama çok fena bi bulantı. Birseyler zorladım yemek için öyle öyle biraz bastırdı gibi. İlaç akıntı yaptı vajinal alınca ama şükür ki renksiz Bi akıntı. İnşallah kontrollere gidince de hersey yolunda olurağrılarım biraz daha hafifledi gibi ilk haline göre. Teşekkür ederim sordugun için Sen nasılsın bu arada?
İnşallah canımİyi olmana sevindim canım inşallah muayenendede bir sorun olmayacakBende iyiyim beta takibine devam bugün gittim ama doktor geç kaldı bende işe geç kalmamak için muayene olamadım cumartesi gidicem hayırlı haberler alırım inşallah
Güzel haberlerini bekliyoruz canım içini ferah tutİnşallah birşey olmazyok hiç lekelenme yaşamadım, sadece peçeteye çok az geldi pembe pembe. Bugün 3te randevum var, kalp atışı için gideceğiz dua edin
canım nasılsın oksaparı ücretlimi alıyosun kadın doğum rapor çıkarmıyormuş artıkKızlar benim fikrim denize girmemekten yana daha önceki gebeliklerimde sorun yaratmıştı kim ne derse desin hijyen deil ve enfeksiyon olma riski fazla ben kaç doktora sorduysam kesinlikle girme demişti ilk ayla çok önemli aman dikkat
Lanisoh almıştım memnun kaldimDaha önce bebeği olan arkadaşlar süt sağım makinası almış miydiniz hangilerinden memnun kaldınız?
Aminn inşallah kuşum, sendenee hayırlı haberler duyalım inşallahİnşallah canımiçini ferah tut güzel olacak inşallah Ben şimdi Dr u aradım özel randevu aldım. 4.30 gibi gitcem. Dayanamadım merak içindeyim. İlaç dozunu falan da sorarım hem yan etkilerini söylerim. Cuma da devlette randevum var ona giderim yine
İyiyim çok şükür canım yok bana direk rapor çıkardılar ama özel hastaneye gitmiştim yani ben bişey demeden direk doktor hemşiresine rapor çıkartalım dedi ücret ödemiyorum canımcanım nasılsın oksaparı ücretlimi alıyosun kadın doğum rapor çıkarmıyormuş artık
bende özele gidiyom canım anlamadım ben yarın tekrar görüşücem herkes raporlu alıyormuş sanırım sekreterin haberi yokİyiyim çok şükür canım yok bana direk rapor çıkardılar ama özel hastaneye gitmiştim yani ben bişey demeden direk doktor hemşiresine rapor çıkartalım dedi ücret ödemiyorum canım
Canım çok sevindim ömrünüz hep bir olsun uzun sağlıklı birlikte nice anılarınızda atsın kapleriniz, Allah kucağına sağlıkla kolaylıkla almayı nasip etsin benimde hepiniz duamdasınızKızlarr çok şükür kalp atışlarını duydummBirinin kalp atışını çok net duyduk, diğeri biraz nazlı ve küçük Ağlamaktan dinleyemedik başta ay hayal gibi kızlar, o kadar tüp bebekten sonra imkansız geliyordu ki bana. Rabb'im hepimizin yüzünü güldürsün. Hepiniz ama hepiniz dualarımdasınız. Banada dua edin
Canım başka doktora git mutlaka nasıl bilmez ben direk düşüklerim var deyince yazdılar bana hemenbende özele gidiyom canım anlamadım ben yarın tekrar görüşücem herkes raporlu alıyormuş sanırım sekreterin haberi yok
Gözün aydın canımKızlarr çok şükür kalp atışlarını duydummBirinin kalp atışını çok net duyduk, diğeri biraz nazlı ve küçük Ağlamaktan dinleyemedik başta ay hayal gibi kızlar, o kadar tüp bebekten sonra imkansız geliyordu ki bana. Rabb'im hepimizin yüzünü güldürsün. Hepiniz ama hepiniz dualarımdasınız. Banada dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?