Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    56
Maşallah kız oda dolap geçen seneden ben şok ilk kez duyuyorum bunu vallaha helal inşallah sağlıkla kucağına alırsın ben tayinci olunca oda işine girmeyi düşünmüyorum imreniyorum böyle heveslere
Benim boş bir odam vardı evde çocuk olunca bebek odası yaparız diye düşünüyorduk o odaya 8 kapılı dolap yaptırdık çocuk olana kadar kendimiz kullanırız diye evde ekstra dolap çok lazım oluyor çünkü. Ama bebeğe uygun şekilde yaptırmıştık öyle işte. Ben seni hep çok olumsuz görüyorum heveslen artık her şey güzel olacak. Doğmamış portakalda vitamin olan bebeğe dolap yaptırdık diyorum daha sana ne diyeyim

Daha önce doğum yaptınız mj bence erkenden almaya gerek yok.belki çocuğunuz hemen aliscak ve emcek.
Yada calisiyormusunuz evde süt bırakmayı mi düşünüyorsunuz.
Ben de emzirmeyi düşünüyorum ama herhangi bir işim olduğunda birakabilmek veya emzirmeme engel bir durum olursa mama vermek istemediğim için stok yapmak istiyorum açıkçası.daha önce doğum yapmadım ama yakınlarımda şahit oldum ağır antibiyotik tedavisi almaları gerektiğinde bebeklerini emziremediler stok sütleri de yoktu .bünyesi zayıf bir insanım o yüzden her ihtimale karşı stok sütüm olsun istiyorum

Vallaha diyorum ya helal olsun kız olumsuzluktan deil canım Emin ol yaşadıklarımı yaşayan benim gibi olurdu Allahım yaşatmasın da kimseye birde normal de de cidden oda düşünmüyorum tayinci insanlarız biz bana saçma geliyor eşyaların orda oraya taşıyınca kırılıyor hep tecrübeyle sabit eşya konusunda çok şükür maddi durumumuz iyi birşey eksik etmem minnoşumdan herşeyin en iyisini alırım normalde ama erken daha 3 4 aydan sonra başlarım inşallah ben eğitimci olarak hep zeka oyunları bebek kitapları çoğunlukta aşırı merakım olunca çok önceden favorilemiştim

Aminn inşallah kuşum, sendenee hayırlı haberler duyalım inşallah
Kızlar Dr a gittim geldim bebek göründü fakat çok minik daha kalp atışını net sayamadı ama normal gibi gorunuyor haftaya daha net konuşabiliriz dedi. Kese de düzgün şu an için dedi 1 hafta daha kullanacağım progestan. Çok yan etki yapıyorsa birakabilirsin de dedi ama korkuyorum kullanayim diyorum kontrole kadar. Haftaya da güzel sonuçlar alırsak daha belli olacak yani durumlar kalp atışını 7-8 haftadan önce duyamayiz dedi sadece ordan atımı gördük Bir de Dr progestanın sağlıksız Bi bebekte kullanılsa da Bi işe yaramayacağını eğer saglikliysa bunu kullanmadan da gebeliğin devam edeceğini söyledi. Ama işte insanın içi rahat etmiyor 1 hafta daha kullanma durumunu bana bıraktığı için kullanacağım

Bence genetik kayinvalidem eşim için 4 kilo doğurdum derdi hep bence ona benzedi.
Doğum yaptıktan sonra doktoruma sormuştum hemen. ikinci demi böyle olur diye genelde ilki gibi yüksek olma ihtimali çok demişti.
Ama ilk gebeligimde her gün birer adet fındık badem ceviz kaju yerdim.gerci çok kilo almıştım.
Siz doktor konusunda sanliymissiniz.devletten bende randevu aldım oraya gidince sorayim.ozeller iki katı ücret istiyor ssvd de.

Aşkım tabikide yaşadıkların çok zor kayıpların olduğunu biliyorum ama bu öyle uzun bir yolculukki hepimizin başına her an her şey gelebilir ama sürekli ya bir şey olursa olduysa diye yaşayamayız. Olumlu düşünelimki olumlu olsun. Tayin konusunda tabi çok haklısın eşyalar yıpranıyor taşınırken mantıksız olur zaten. Benimde favoriler dolu gerçekten tummy timelar, hikaye kitapları, etkinlik kitapları, eğitici oyuncaklar.. Allah hepimize alım gücü versin inşallah. Şuan kendimi yeniden çeyiz düzüyor gibi hissediyorum bebek çeyizi

Aşkım tabikide yaşadıkların çok zor kayıpların olduğunu biliyorum ama bu öyle uzun bir yolculukki hepimizin başına her an her şey gelebilir ama sürekli ya bir şey olursa olduysa diye yaşayamayız. Olumlu düşünelimki olumlu olsun. Tayin konusunda tabi çok haklısın eşyalar yıpranıyor taşınırken mantıksız olur zaten. Benimde favoriler dolu gerçekten tummy timelar, hikaye kitapları, etkinlik kitapları, eğitici oyuncaklar.. Allah hepimize alım gücü versin inşallah. Şuan kendimi yeniden çeyiz düzüyor gibi hissediyorum bebek çeyizi
canım bende Progestan fitil olarak kullanıyorum. Dediğin gibi bolca yan etkisi var. Bende uyku, bulantı ve halsizlik yaptı. Bazen bıraksam mı acaba diye düşünüyorum ama sonra ya benim yüzümden bişey olursa o zaman çok büyük vicdan azabı yaşarım diye bırakamıyorum. Birde bana 3 ay boyunca kullanmamı önerdi doktorum

Süt sagiminin negatif yönde etkisi de oluyor malesef.ben 5 ayda 5 kere mastit oldum.
Örnek vereyim sagimi her gün yapmam lazımmış.hqftaici sagip ise gidiyordum cumartesi evdeyim nasil olsa bisey olmaz dedim mastit oldum .sütü artırıyor ama bebeğin ihtiyacı olmayan sütü sağım yapmayınca da bende ters tepiyordu.tabi herkesin bünyesi farklı.umarim memnun kalırsınız siz.

Normal doğumu yayginlaştirmak istediklerinden ssvd yapan doktorları çoğaltmışlar devlet hastanelerinde. Sen gene izlemeye sorabilirsin ssvd yapan doktorları. Onlar söylüyor zaten

saydıklarına ek bas donmesi falan da var hatta benim. Oral almak daha beterdi. Bu ilacı geçen gün lekeleme olup acile gittiğimde başladı ordaki doktor. Bugün özel gittiğim folik asit harici hicbirseye gerek yok kafasında. Sağlıklı ise tutunur değilse eni sonu gider mantığında. Lekelenme olduğunda ona gitsem baslamazdi bile

Neyse biraz sabredelim. Ben bir iki gün kullanmadım sanki kasık ağrım daha yoğun oldu gibi hissettim. Bende hiçbir kanama olmadı ama doktorum pcos olduğumdan dolayı düşük riskimin olabileceğini söyledi

Normal doğumu yayginlaştirmak istediklerinden ssvd yapan doktorları çoğaltmışlar devlet hastanelerinde. Sen gene izlemeye sorabilirsin ssvd yapan doktorları. Onlar söylüyor zaten
Evet araştırayım.
Açıkçası sağlıklı bir gebelik olduğundan emin olana kadar bekleme modundayim biraz

Aaa evet canım sen bugün doktora gidecektin nasıldı bebeğin durumu ne dedi doktor

Bilemiyorum ya çok kararsızım bir gün ihtiyaç duymayacağımdan emin olsam hiç ugrasmam ama ihtiyaç duyarsam kısmı de var işte .verdiğin bilgileri dikkate alacağım çok teşekkürler

Bilemiyorum ya çok kararsızım bir gün ihtiyaç duymayacağımdan emin olsam hiç ugrasmam ama ihtiyaç duyarsam kısmı de var işte .verdiğin bilgileri dikkate alacağım çok teşekkürler
Bütçeniz varsa alın kafaniz rahat olsun.
Ben şu şekilde düşünmüştüm modele karar vermiştim zaten. lazim olursa her yer dükkan alır gelirim diye.oyle de oldu sütüm hemen gelmedi stres oldum. Eşime söyledim hemen alıp geldi avmden.

Tatlışım çok sevindim hadi gözün aydın, Allah ogünleri de gördürüp duyursun inşallah sen kullan gerisi rabbimden inşallah daha da güzel şeyler duyacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…