Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    55
Kan değerlerine bakıldı mi şeker falan da bakılıyor ya hani. Eğer Bi sorun yoksa dert etme sebze meyve ağırlıklı atistir istersen kalorisi az olur

Bana kalp atışını duyduktan sonra arayıp bilgi ver dediler

Ben rapor almak için gitmiştim geçen cuma ozaman bilgi verdim kaydettiler gitmişken tüm değerlerime baktırdım çok şükür hepsi iyi çıktı
Bi ben kalmışım meğer ben de giderim bir iki güne artık keseyi görmeye gittiğimde devlette baktı benim de degerlerime. Normalde kalp atışı sonrası oluyor bunlar ama senin kaybın var tedirgin görünüyorsun aç da gelmişsin madem baktıralım demisti sonuçları daha cuma göstereceğim ama bugün ozeldeki Dr a gösterdim sorun yok dedi sonuçlarda

Ben göstermedim direk kendim de anlıyorum baktım sorun yoktu hatta kan şekerim biraz düşüktü

Sigara içeniniz var mıydı hanımlar, bırakabildiniz mi? Benim gibi anca azaltabildiniz mi?
Merhaba arkadaşım, ben kan tahlili sonucumu web’de gördüm. Gördüğüm anda direkt bıraktım. Herkesin durumu kendine özgü. Bebeğimizin bize bağlı olduğunu ve her dumanın ona da bize de zarar olduğunu içselleştirerek bırakabiliriz diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…