Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    56
Ay bu ben evham = ben bu bizde geçmez canım 9 ay sürecek gibi

Ay bu ben evham = ben bu bizde geçmez canım 9 ay sürecek gibi
Ay bilmiyorum ya önce evham yapıp ağlıyorum sonra agladigim için bebeğime stresli bir hamilelik süreci yaşattığımı düşünüp tekrar ağlıyorum etrafımdaki insanlar ruh sağlıklarını korumak için büyük çaba gösteriyor

Ay dimi bende çok ağlak ve evhamlıyım. Şarkı dinlerken bile ağlıyorum . Benim kalp atışı 4 Temmuz günler geçmiyor
Dimi bende erken diye düşündüm Memişler büyüyor ama daha çatlamalık değil galiba

Meme büyüdüğünü ağrı yada acıdan mı anlıyor sunuz?

Meme büyüdüğünü ağrı yada acıdan mı anlıyor sunuz?
Bende regl olmadan önceki o şişlik hissi varya tam olarak o var mesela ve zaten gözle görülür düzeyde o şişlik büyüme durumu canım.ama herkeste aynı mı oluyor nasıl hissediliyor bilmiyorum
Evet benimkide çok gerildi büyüdü , dolgulu sütyenlerimi hiç kullanmama gerek kalmadı.

Kızlar bugün 6+0 olduk. Dünden beri kasık ağrım biraz artmış durumda ve adet öncesi ağrı gibi bel ağrım var. Normal mi önceki haftalara göre artması sizde de öyle mi oldu?

Kızlar bugün 6+0 olduk. Dünden beri kasık ağrım biraz artmış durumda ve adet öncesi ağrı gibi bel ağrım var. Normal mi önceki haftalara göre artması sizde de öyle mi oldu?
Keseyi gördüyseniz, ağrıya kanama eşlik etmiyorsa normalmiş. Doktor bana bu şekilde söyledi

Selamlar, SAT’a göre 5+5te bir tüp bebek annesiyim. Henüz kalp atışı ve kese kontrolü için gitmedim, drumuz randevuyu 7 Temmuza verdi. Kanda beta hcg 11.günde 668, 13.günde 1524 çıkmıştı şimdi uzunca bir bekleme sürecindeyim. İnsan bekleyince de bazen merak ediyor acaba iyi mi diye. Ara ara karın ağrım oluyor, biraz fazla yürüsem ya da yorulsam hafif karın ağrısına beyaz akıntı eşlik ediyor. Bu normaldir dimi?

Aynı şeyleri ben de yaşıyorum. Fazla hareket edince ya da eğilip kalkıp birseylerle uğraşınca ağrım artıyor. Dinlenince hafifliyor ama. Sizin de hafifliyor mu

Kızlar progestan 1 doz atlansa birsey olur mu unuttum evden çıktım aksam dozuna anca evde olacağım öğlen de almam gerekiyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…