- 25 Mayıs 2025
- 363
- 379
- 18
- 24
- Konu Sahibi Mrs Dalloway
-
- #1.541
Bence zaten bu zamanlarda hissetmek mümkün değil bulantım veya ağrım vs olmasa bana da boş gibi geliyor karnım ilerleyen zamanlarda hareketlerini hissedince geçer bu his diye düşünüyorumBen bebeği hissedemiyorum henüz sanki karnım boşmuş gibiAma cuma embrıyoyu görürüm umarım. Umarım cuma gösterir keratalar
Bulantınız nasıl ne boyutta? Kacıncı haftanız? Ya benim 2 gundur midem şişti bulanmıyordu sanki yanıyordu . Ben soda içtim dayanamadım. Bugün hafif bulanır gibi oldu ama şimdi iyiyim. İştahım kesiliyor.Bence zaten bu zamanlarda hissetmek mümkün değil bulantım veya ağrım vs olmasa bana da boş gibi geliyor karnım ilerleyen zamanlarda hareketlerini hissedince geçer bu his diye düşünüyorum
Sekizinci haftamdayim canım .altıncı haftaya girerken aşırı bir bulantı başlamıştı yedinci haftada prilam verdi doktor ilacı aldığım günlerde hiç bulantım olmuyor ama her gün de içmiyorum açıkçası icmedigim günlerde yine alttan alttan o bulantı oluyor .benim bulantım zirvede iken bile iştahım var her şeyi canım istiyor ama önüme gelince midem kalkiyordu ilaçtan sonra rahatladım diyebilirim.sen Hac haftaliktin kaçırmışımBulantınız nasıl ne boyutta? Kacıncı haftanız? Ya benim 2 gundur midem şişti bulanmıyordu sanki yanıyordu . Ben soda içtim dayanamadım. Bugün hafif bulanır gibi oldu ama şimdi iyiyim. İştahım kesiliyor.
Benim 6 haftaya yaklaştı.Bulantı yaşamaktan öok korkuyorum bir deSekizinci haftamdayim canım .altıncı haftaya girerken aşırı bir bulantı başlamıştı yedinci haftada prilam verdi doktor ilacı aldığım günlerde hiç bulantım olmuyor ama her gün de içmiyorum açıkçası icmedigim günlerde yine alttan alttan o bulantı oluyor .benim bulantım zirvede iken bile iştahım var her şeyi canım istiyor ama önüme gelince midem kalkiyordu ilaçtan sonra rahatladım diyebilirim.sen Hac haftaliktin kaçırmışım
Ne kadar doğrudur bilmiyorum geçenlerde sağlıkla alakalı bir sayfada güncel markaların gebelikte tüketilmemesi gerektiğini görmüştüm.bir marka söylüyorlardı bu kullanılabilir diye ama unuttum adını . açıkçası normalde soda içen bir insan olmadığım için çok araştırmadım doktoruna gidince daha doğru bilgi alırsın bence .bulantıya da yapacak bir şey yok umarım daha fazlasını yaşamazsın ama yaşarsan da zaten doktor ilaç verir canım biraz dişimizi sıkacağız bebeklerimiz içinBenim 6 haftaya yaklaştı.Bulantı yaşamaktan öok korkuyorum bir deAcaba cuma gidicem doktora söylesem mi? Sizce soda zararlı mı? Ben soda içiyorum
Günde bir şişe sorun olmaz diye biliyorum hatta içeriğindeki minerallerden dolayı yararlıBenim 6 haftaya yaklaştı.Bulantı yaşamaktan öok korkuyorum bir deAcaba cuma gidicem doktora söylesem mi? Sizce soda zararlı mı? Ben soda içiyorum
Sade maden suyu içindeki minerallarden ve magnezyum dan dolayı çok faydalı günde 1 tane muhakkak için meyveli soda içmeyin full şeker çünküBenim 6 haftaya yaklaştı.Bulantı yaşamaktan öok korkuyorum bir deAcaba cuma gidicem doktora söylesem mi? Sizce soda zararlı mı? Ben soda içiyorum
Sade maden suyu içindeki minerallarden ve magnezyum dan dolayı çok faydalı günde 1 tane muhakkak için meyveli soda içmeyin full şeker çünkü
Çok teşekkürler. Valla anca rahatlıyorum soda ile, şimdide içim rahatladıGünde bir şişe sorun olmaz diye biliyorum hatta içeriğindeki minerallerden dolayı yararlı
5+6 yım bugünKacıncı haftada başladı acaba
En kolay sağlıklı nasıl geçecekse öyle olur inşallahGebeliğin ortasından sonra zaten kilo alımı hızlanacak canım o zaman alırsın diye düşünüyorum.Ben de sezeryandan çok korkuyorum normal doğumdan da korkuyorum ama normal doğum daha mantıklı geliyor sezeryandan sonra bebeğimle ilgilenirken daha çok zorlanırım gibi geldiği için ama zaman neyi gösterir bilemiyoruz tabiki
Etiketlerine bakıp karsilastirma yapın markalar arasinda. Sodyumu düşük, kalsiyum magnezyumu yüksek olanlar tercih edilmeli genel olarak. Ne kadar içilebilir gebelikte orasını bilmiyorumÇok teşekkürler. Valla anca rahatlıyorum soda ile, şimdide içim rahatladı
Aynen oyle muhakkak sade olmalı maden suyuSade maden suyu içindeki minerallarden ve magnezyum dan dolayı çok faydalı günde 1 tane muhakkak için meyveli soda içmeyin full şeker çünkü
Doktor muayene nasıl geçti son durum nedir canım bebişler ne durumda hayırlı haberlerle gellRabb'im korktuğunuza uğratmasın inşallah, şimdi bunu yazarken ezan okunuyor. Size dua ettim, Rabb'im kucağınıza almanızı nasip etsin kolaylıkla. Bende 3te gideceğim doktora, 2 kese göründü. Kalp atışı için gideceğiz. Çok korkuyorum, hayırlı sonuçlar alalım hepimiz inşallah
Doktoruna danış canım belki rennie gibi mide yanması için bi tablet verir. Bide baharatlı falan yememeye çalış bi süre belki ağır geliyordur bu ara biraz sebze çorba meyve ağırlıklı beslenmeyi dene istersenKızlar ben yediğim her yemekten sonra mide yanması yaşıyorum ve saatlerce geçmiyor yediğim herşey çok ağır geliyor sanki midem ağır yemek ve yağlarla dolu gibi hissediyorum ne yapacağımı şaşırdım artık bu histen nasıl kurtulacağım
Benim de olmuştu canım öyle yoğun yandığı zaman normal yemekten ziyade yayla çorbası gibi hafif çorbalar ve haşlama sebze tüketiyorum iyi geliyor yine de doktoruna söylersin gidinceKızlar ben yediğim her yemekten sonra mide yanması yaşıyorum ve saatlerce geçmiyor yediğim herşey çok ağır geliyor sanki midem ağır yemek ve yağlarla dolu gibi hissediyorum ne yapacağımı şaşırdım artık bu histen nasıl kurtulacağım
Bence çatlak kremi için daha erken canım kilo almaya başlayıp da göbeğim çıkmaya başlayınca çatlak kremi kullanmayı düşünüyorum ben .bana hamilelikten ziyade aşırı evham yüklendiKızlarr hamilelik fikri size de hala çok ilginç geliyor mu? Ben hala şaşkınım. Geçen hafta çok uyku halim vardı bu hafta geçti , sabah mide bulantım oluyo . Bi de inanılmaz keskin koku alıyorumkendime deodorant falan asla sıkamıyorum.
Çatlak kremi vs için erken mi daha sizce ?
Bende böyle ya doktorun kapısında ağlayarak bekliyorum korkudanBence çatlak kremi için daha erken canım kilo almaya başlayıp da göbeğim çıkmaya başlayınca çatlak kremi kullanmayı düşünüyorum ben .bana hamilelikten ziyade aşırı evham yüklendiher şeye evham yapıyorum geçen kalp atışı dinlemeye gideceğimde ya kalbi atmiyorsa diye ağlayarak gittim .hayatta en sevdiğim koku kahve kokusu olabilir o bile burnuma kötü gelir oldu
Kalp atışlarını duyduk çok şükürDoktor muayene nasıl geçti son durum nedir canım bebişler ne durumda hayırlı haberlerle gell
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?