- 16 Ekim 2016
- 3.079
- 2.452
- 133
- Konu Sahibi Mrs Dalloway
-
- #1.701
Yok benim 2. Bu fakat ilkini 8 haftalık kaybettim. 6 ay önce kürtaj olmustumSizin ilk gebeliginiz mi 2022 kasim annelerinde var miydiniz
Evde de kalkma canım sürekli uzan zor ama ben de üç haftadır evdeyim toplasan iki üç defa kısa süreli dışarı cıkmışımdır evde de hiç bi iş yapmıyorum bazen yemek yapıyorum onda da ayakta kalmamaya çalışıyorum ha bunlar önlem bişey olacaksa zaten oluyor inşallah devam etmez kanamanSu an izindeyim canım 1,5 hafta daha iznim var. Korkuyorum ama evdeyken boyleyse
İnşallahEvde de kalkma canım sürekli uzan zor ama ben de üç haftadır evdeyim toplasan iki üç defa kısa süreli dışarı cıkmışımdır evde de hiç bi iş yapmıyorum bazen yemek yapıyorum onda da ayakta kalmamaya çalışıyorum ha bunlar önlem bişey olacaksa zaten oluyor inşallah devam etmez kanaman
Tatlım bak öncelikle sakin ol ama yanına birini al bu psikolojiyi tek başına atlatamazsın sana sürekli kendini dinleme modundan çıkaracak biri lazım arkadaş eş dost anne ben aynı şeyleri yaşadım etrafın kalabalık olursa yani sevdiklerinle unutursun kendini biraz düşünmeSu an izindeyim canım 1,5 hafta daha iznim var. Korkuyorum ama evdeyken boyleyse
Biz sizinle aynıyız sanırım benim de bugün kontrolüm. Dün benim niye midem bulanmıyor diye bütün gün araştırma yaptımMerhaba arkadaşlar bende 4+6 ile aranıza katılıyorum yarın keseyi görmeye gideceğiz inşallah. Benim hiç bir belirtim yok Çok imkansız yollardan geldiğim için inanamıyorum hala . Eşime ben bir şey hissedemiyorum dedim Kızdı bana öyle söyleme dedi Ama ne bir belirtim var ne başka bir şey bu normal mi
Canım öncelikle hayırlı olsun benim de öğrendiğimden beri hiç bir belirtim olmadı korkma herkes aynı şeyi yaşamıyor ayrıca daha yeni seninki bak benim 7 haftalık oldu hala belirtim yokMerhaba arkadaşlar bende 4+6 ile aranıza katılıyorum yarın keseyi görmeye gideceğiz inşallah. Benim hiç bir belirtim yok Çok imkansız yollardan geldiğim için inanamıyorum hala . Eşime ben bir şey hissedemiyorum dedim Kızdı bana öyle söyleme dedi Ama ne bir belirtim var ne başka bir şey bu normal mi
Böyle düşünmeyin 2.gebeliğim öyle yoğun bulantım hiç olmadı doktorlarda bunun gelişimle alakası yook diyor kadınların yüzde 20 sinde bu durum olabilirmişBiz sizinle aynıyız sanırım benim de bugün kontrolüm. Dün benim niye midem bulanmıyor diye bütün gün araştırma yaptımgerçekten ihtimaller insanı yoruyor sizi o kadar iyi anlıyorum ki. Belki de çok sağlıklı ve kolay bir gebelik süreci olacak. İyi düşünmemiz lazım.
Keseyi görür müsünüz bugün acaba bende kese yerinde mi diye merak içindeyim yarını iple çekiyorumBiz sizinle aynıyız sanırım benim de bugün kontrolüm. Dün benim niye midem bulanmıyor diye bütün gün araştırma yaptımgerçekten ihtimaller insanı yoruyor sizi o kadar iyi anlıyorum ki. Belki de çok sağlıklı ve kolay bir gebelik süreci olacak. İyi düşünmemiz lazım.
Canım öncelikle hayırlı olsun benim de öğrendiğimden beri hiç bir belirtim olmadı korkma herkes aynı şeyi yaşamıyor ayrıca daha yeni seninki bak benim 7 haftalık oldu hala belirtim yokkalp atışını falan da aldık yani
Çok teşekkür ederim insan acabaları düşünmeden edemiyor Sizede hayırlı olsun güzel bir gebelik geçirin inşallahCanım öncelikle hayırlı olsun benim de öğrendiğimden beri hiç bir belirtim olmadı korkma herkes aynı şeyi yaşamıyor ayrıca daha yeni seninki bak benim 7 haftalık oldu hala belirtim yokkalp atışını falan da aldık yani
Pembe akıntı gelmesinin psikolojik Bi yanı yok. Tam iyiyim diyorum pembe akıntı beni allak bullak ediyor. Tavsiyen için teşekkürlerTatlım bak öncelikle sakin ol ama yanına birini al bu psikolojiyi tek başına atlatamazsın sana sürekli kendini dinleme modundan çıkaracak biri lazım arkadaş eş dost anne ben aynı şeyleri yaşadım etrafın kalabalık olursa yani sevdiklerinle unutursun kendini biraz düşünme
İçini ferah tutmaya çalış canım dualarım hep seninleİnşallahtakip ediyorum
Sabah Dr a gittim kese ve bebek iyi durumda dedi. Kanaman artar veya şiddetli ağrın olursa gel, progestan devam dedi. Hala geliyor ama rengi bi tık açık gibi geldi demin. Insallah kesilir. Aşırı bulantı başladı Bi de geceden beri. Prilam kullan aksamlari dedi. Allah razı olsun canımİçini ferah tutmaya çalış canım dualarım hep seninlenasıl oldun
Bence şanslısınız hiç üzülmeyin. Geceden beri bulantidan mahvolmuş biri olarak söylüyorum hiç güzel değilBiz sizinle aynıyız sanırım benim de bugün kontrolüm. Dün benim niye midem bulanmıyor diye bütün gün araştırma yaptımgerçekten ihtimaller insanı yoruyor sizi o kadar iyi anlıyorum ki. Belki de çok sağlıklı ve kolay bir gebelik süreci olacak. İyi düşünmemiz lazım.
Çok şükür canım ozaman korkma bunlar normal rahim büyüyünce de kanama yaparmış kılcal damarlardan inşallah bir an önce sonlanırSabah Dr a gittim kese ve bebek iyi durumda dedi. Kanaman artar veya şiddetli ağrın olursa gel, progestan devam dedi. Hala geliyor ama rengi bi tık açık gibi geldi demin. Insallah kesilir. Aşırı bulantı başladı Bi de geceden beri. Prilam kullan aksamlari dedi. Allah razı olsun canım
Doktordan çıkına hemen yazacağım size görünür diye düşünüyorum. Bugün benimki yarın sizinki görünecek inşallahKeseyi görür müsünüz bugün acaba bende kese yerinde mi diye merak içindeyim yarını iple çekiyorum
Ayyy dimi inşallah hem sağlıklı hem de sakin ve gebelik süreci atlatırız. Mide bulantısı ben de yaşamıştım ilk gebeliğimde berbat bir şey ama canlılık belirtisi yazmış birkaç kişi. Aman Allahım beni bir düşünün midem bulanmıyor demek ki canlılık yok mu diye diye gün bittiBence şanslısınız hiç üzülmeyin. Geceden beri bulantidan mahvolmuş biri olarak söylüyorum hiç güzel değilçok sorunsuz geçiren kişiler de oluyor inşallah öyledir sizin
Çok geçmiş olsun çok dinlenmek gerekiyor çok sağlıklı bir gebelik geçireceksiniz inşallah. Bu arada prilam akşamları iki tane mi önerdi?:Sabah Dr a gittim kese ve bebek iyi durumda dedi. Kanaman artar veya şiddetli ağrın olursa gel, progestan devam dedi. Hala geliyor ama rengi bi tık açık gibi geldi demin. Insallah kesilir. Aşırı bulantı başladı Bi de geceden beri. Prilam kullan aksamlari dedi. Allah razı olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?