Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    59
Canım 2000 değerde karından görünmesi zor bildiğim kadarıyla 3 4 bin üstü olmalı karından görünmesi için ya bekle bir iki gün daha yada vajinal baktır ne olur ne olmaz

Kızlar selam, uygulamaya göre 4+4 hamileyim. Regliden 5 gün öğrenmiştim gebeliğimi testle. 22 haziranda kan verdim 84,5 çıktı 25 haziranda kan verdim 362 çıktı. Doktora temmuzun 10 ı gibi gitmeyi düşünüyorum keseyle kalp atısını aynı anda öğreneyim diye. Beta artısı iyi mi sizce yoksa doktora daha erken mi gitmeliyim? Kalp atısını duymadan kimseye söylemekte istemiyoruz zor dayanıyorumm

Canım üzülme benim alttan betam 2500 lerde falan göründü ayrıca cihazdan cihaza değişiyor içini ferah tut Allah sağlıkla kucağını almayı nasip etsin :)

Bence duyabilirsin kalp atışını tam 6 haftalık olacak galiba :) yani erken gitmen zaten kese görmek yolk görmek için iyi ama bir anormal durum olmazsa beklemekte mantıklı sonra zaman hiiiiç geçmiyor :)

Çok şükür canım ozaman korkma bunlar normal rahim büyüyünce de kanama yaparmış kılcal damarlardan inşallah bir an önce sonlanır
Yerlesme süreci devam ediyormuş zaten bu haftalarda evet. Kahverengi olsa hiç önemsemiyorlar biliyorum ama pembe iki tarafa da yorumlanabiliyor o sıkıntı. İnşallah biter ve hiç olmaz

Dr un ne dediği önemli. Herkesin gebeliği kendine özgü. Bunu hepimiz bilsek de iş kendimize uygulamaya gelince boyle olmuyor ben de soğuk kanlı olamıyorum mesela seni çok iyi anlıyorum o yüzden Bu hormonlar bize bunu yapıyor işte annelik=evham daha karnımıza düştüğü anda başlıyoruz onlar için evham yapmaya

Çok geçmiş olsun çok dinlenmek gerekiyor çok sağlıklı bir gebelik geçireceksiniz inşallah. Bu arada prilam akşamları iki tane mi önerdi?:
İnşallah cok teşekkür ederim Adet belirtmedi o yüzden 1 diye düşündüm. Eczacıya sordum her ihtimale karşı zorda kalırsam kaç içilebilir günde diye 2 dedi en fazla. Ama Dr a sormadan 2 tane almam merakımdan sordum sırf

Benimde belirtim yok ya ne göğüs ağrısı ne mide bulantısı
Bence normal canım yani daha önce gebelik geçirmiş arkadaşlarım var onlarda aynı şeyi söylüyorlar hiç gebelik boyu belirti yaşamamışlar hatta biri belirtim yok diye doktora gitmişti doktor sevin demiş belirtisiz geçirmek en güzeli sağlıkla aldı da kucağına darısı bizlere bence tam tersi kasık ağrımız olsaydı mesela evham yapacaktık neden ağrıyor diye bizi rahatsız edecekti böyle iyi benim göğüs uclarında hafif ağrı kaldı eskisi gibi ağrımıyor ama iki gündür sabahları hafif sanki bulantım oluyor ben de onu ilaçlara bağladım ama

Tabi öyle olsaydı da yine evham olacaktık ayyy gerçekten annelik kutsalmış, benim göğsüm hiç ağrımadı ama bi önceki gebeliğimde ağrımıştı mesela, belki sonradan başlar bulantılarda bilemedim, miniklerimiz sağlıklı olsunda inşallah razıyım çekerim onun için Allah çiçekler gibi hamilelik nasip etsin

Aminnnn inşallah canım

Kuzu bende onlar rahim kaynaklı kanamalar olabilir sıkma canını hani konuşmuştuk senle rahat ol biraz tutunacak sımsıkıııı
Haklısın canım inşallah öyle olacak tutunacak bebeğim benimle kalacak onu seviyorum iyi olduğunu biliyorum diyorum ona da insan kayıp yaşayınca ister istemez kıyas ediyor biliyorsun. Onda da pembe oldu ya bunda da görünce insan kötü oluyor. Farklı birsey olsa bu kadar panik olmam. Ağrılarım bulantım çok oluyor ciddiye almıyorum rahim büyüyor diyorum hormonlar yükseliyor vs. Bi gün iyi bi gün kötü hissediyoruz bunlarin hepsi dogal surecler. Vücudumuzun Bi anda dengesi şaştı sonucta. Ama kanama görmenin psikolojik Bi tarafı yok gerçekten. Herseye "psikolojik" etiketi yapıştırılması canımı sıkıyor. Progestan baslatmazdi heralde psikolojik olsa. Ya da birakabilirsin sorun yok diyen Dr bugün tekrar olunca devam et demezdi. Senin gibi anlayan motive eden birkaç arkadaşım da olmasa buralara da girmiycem gerçekten. Ben burda hepimiz benzer süreçler yaşıyoruz sevinçlerimizi ve korkularımızı birbirimizi yargılamadan yaşıyoruz diye takılıyorum. Dilerim herkesin sağlıklı güzel Bi gebelik süreci olur

Bence duyabilirsin kalp atışını tam 6 haftalık olacak galiba :) yani erken gitmen zaten kese görmek yolk görmek için iyi ama bir anormal durum olmazsa beklemekte mantıklı sonra zaman hiiiiç geçmiyor :)
Evet beklemeye calısıyorum 2 hafta kadar, inşallah beklediğime de hiç bir sorun çıkmaz

İnşallah canım bazen vajinal alınan Progestan da kanama yapabiliyor bence ağız yoluyla al
Dün gece öyle yaptım ama beni fena çarpıyor ya ben niye bu kadar etkileniyorum bilmiyorum. Dr a bunu sormak aklıma gelmedi ya.. Yarım saat önce vajinal attim yine o yüzden. Bakayım tekrar pembelik artarsa öyle yapayım. İnşallah gerek kalmaz

Canımm çok haklısın bizi sadece biz anlarız, ben seni çok iyi anlıyorum ama sözlerin gücüne inanıyorum o yüzden bazen yazdıklarımı sili düzeltiyorum hep güzel yazıyorum ki hep güzel olsun, bu arada benim önceki gebeliğimdede kahverengi akıntım olmuştu bir sorun olmamıştı tabi kalbi trizomiden durdu ama, şimdi arada yine geliyor akıntıyla karışık kahverengi ben yinede kullanıyorum progestan zararı olmayıp faydası olan bi destek bence, birde çok üzüldüm çok yıprandım galiba içimde acıyacak şeyleri hatırlamaktanda kaçıyorum, Allahım sen verdin sen sağlığını ruhunu en güzel şekilde tamamlayıp kolaylıkla kucağıma ver diyorum bazen çok kötü şeyleri geçirirken buluyorum aklımdan sonra Allahım içimi biliyorsun bunlar sadece korku ne dediğimi bilmiyorum sen affet güzel eyle diyorum. Dolu tarafından bakalım bak miniğin iyi onu biliyorsun

Hayırlı olsun öncelikle bildiğim kadarıyla 1500 lerde vajinal görülebiliyor karından değil. Benim 3500 çıktığının ertesi günü karından zar zor gördü.

Çok geçmiş olsun. Benim de 1 haftadır 2. Kez oldu pembe lekelenme. Progestan kullanıyorum. Kontrollerde sorun görünmüyor o yüzden kanamaya çevirir ya da şiddetli ağrın olursa gel dedi. Bu haliyle başka yapacak birsey yokmuş. İnşallah geçer sizin de benim de çabucak

Ne güzel dua maşallah güzel kalpli arkadaşım Rabbim kalbinden geçenlerin çok daha güzellerini nasip etsin sana ben de kaybettiğimde çok üzüldüm çok ağladım ama neden diye değil vardır Bi hayır sen en iyisini bilirsin dedim. Tekrar nasip ettiyse vardır yine bildigi. Biz aciz kullar ancak aklımızın yettiğince düşünüp konuşabiliriz. İlahi planlar çoğu zaman bizim düşündüğünüzden kat ve kat güzel olur. Biz kötü oldu sanırız birseylerden korundugumuzu çok sonra farkederiz. Rabbim sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin, kolaylaştırsın bize bu süreci

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…