- Konu Sahibi Mrs Dalloway
-
- #1.741
Canım sende tüm düşüncelerime tercüman olan şeyler yazmışsın kesinlikle öyle katılıyorum sana inşallah ilk yaşadığımız bizim sınavımızdır onu verebilmişizdir şimdi evlatlarımızı kucağımıza alırız böyle tatlı minik telaşlarla , kolaylıkla sağlıkla, sen bugün 6+1 misin bi hafta vardı sanki aramızdaNe güzel dua maşallah güzel kalpli arkadaşımRabbim kalbinden geçenlerin çok daha güzellerini nasip etsin sana ben de kaybettiğimde çok üzüldüm çok ağladım ama neden diye değil vardır Bi hayır sen en iyisini bilirsin dedim. Tekrar nasip ettiyse vardır yine bildigi. Biz aciz kullar ancak aklımızın yettiğince düşünüp konuşabiliriz. İlahi planlar çoğu zaman bizim düşündüğünüzden kat ve kat güzel olur. Biz kötü oldu sanırız birseylerden korundugumuzu çok sonra farkederiz. Rabbim sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin, kolaylaştırsın bize bu süreci
İnşallah canımCanım sende tüm düşüncelerime tercüman olan şeyler yazmışsın kesinlikle öyle katılıyorum sana inşallah ilk yaşadığımız bizim sınavımızdır onu verebilmişizdir şimdi evlatlarımızı kucağımıza alırız böyle tatlı minik telaşlarla , kolaylıkla sağlıkla, sen bugün 6+1 misin bi hafta vardı sanki aramızda
Canım benide çok etkiliyor ilacı içtikten sonra yaklaşık 4 saat aşırı uyuşuk oluyorum mide bulantısı yapıyor böyle bayılacak gibi gözlerim kararıyor ayakta dura duramıyorum yani aynı etki bende de var ama dayanmaya çalışıyorum napalım mecburuzDün gece öyle yaptım ama beni fena çarpıyor ya ben niye bu kadar etkileniyorum bilmiyorum. Dr a bunu sormak aklıma gelmedi ya.. Yarım saat önce vajinal attim yine o yüzden. Bakayım tekrar pembelik artarsa öyle yapayım. İnşallah gerek kalmaz
Bende 5 temmuzda gitcem 6+3 olcak bakalım inşallah kalp atışını görürüm, ama dinlemek istemedim söyledim doktorum geçen sefer ki gebelikte dinletmemişti zararlı olabilir diye ekranda görürürm inşallahİnşallah canımevet 6+1 benim hafıza berbat yalnız uygulamaya baktım emin olmak için sen nasılsın ne zaman gideceksin
Merhaba, benim de aynı şey oldu. Bir sorun mu var yoksa hormon dalgalanması mı emin olamadım :/Merhaba kizlar hamileligimi ogrendigimde gogus siskinligim vardi dun bugun gogus siskinligim gitti aranizda boyle olan var mi daha once dusuklerim oldugu icin endise ettim
Hayırlı olsun canım Allah sağlıklı sıhhatli sağ salim bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsinMerhaba arkadaşlar bende 4+6 ile aranıza katılıyorum yarın keseyi görmeye gideceğiz inşallah. Benim hiç bir belirtim yok Çok imkansız yollardan geldiğim için inanamıyorum hala . Eşime ben bir şey hissedemiyorum dedim Kızdı bana öyle söyleme dedi Ama ne bir belirtim var ne başka bir şey bu normal mi
Ben bir dönem erik yiyordum nerdeyse sadece erik ve turşuyla besleniyordum diyebilirim ama normalde de çok severim zaten .sonra geçti o isteğim günlük hayatta nelere eğilimli isem onları yiyorum ekstra bir şeyim yokKızlar bu arada canı bir şeyler çeken aşeren oldu mu? benim hala sanki midemde bir yağ kütlesi var her şey çok ağır geliyor yemek istemiyorum ama bugün bir kase yoğurdun içine salatalık soydum patates soyacağıyla,içine 1buçuk limon sıktım sulu sulu ekşi ekşi öyle bir yedim ki size anlatamam yarım limonun tadı asla gelmedi sıktıkça kendimden geçtim sanki şifamı buldum
Bir de üstelik hayat boyu süreceğini biliyoruz. Sağlıklı alalım kucağımıza. Bir yakınım şey demişti annelik akıl işi değil delilik ama yine de istiyoruzDr un ne dediği önemli. Herkesin gebeliği kendine özgü. Bunu hepimiz bilsek de iş kendimize uygulamaya gelince boyle olmuyorben de soğuk kanlı olamıyorum mesela seni çok iyi anlıyorum o yüzden Bu hormonlar bize bunu yapıyor işte annelik=evham daha karnımıza düştüğü anda başlıyoruz onlar için evham yapmaya
Ben aşeriyorum sanırım canım patlamış mısır, balık ekmek ve pastırma bu üçünü aşırı çekti. Çocuğum anlam karmaşası yaşıyor sanırım onunda kafası karışıkKızlar bu arada canı bir şeyler çeken aşeren oldu mu? benim hala sanki midemde bir yağ kütlesi var her şey çok ağır geliyor yemek istemiyorum ama bugün bir kase yoğurdun içine salatalık soydum patates soyacağıyla,içine 1buçuk limon sıktım sulu sulu ekşi ekşi öyle bir yedim ki size anlatamam yarım limonun tadı asla gelmedi sıktıkça kendimden geçtim sanki şifamı buldum
Ben iki tane almıştım çok zorlanırsanız iki tane de alınabilirmişİnşallah cok teşekkür ederimAdet belirtmedi o yüzden 1 diye düşündüm. Eczacıya sordum her ihtimale karşı zorda kalırsam kaç içilebilir günde diye 2 dedi en fazla. Ama Dr a sormadan 2 tane almam merakımdan sordum sırf
Dr bulantı yapmaz dedi bana. Şaşırdım. Gebeliktendir o dedi. Baş dönmesi uyuşukluk yapıyormuş. Ben de ilaçtan sonra olmaya başlayınca ondan diye düşündüm dedim ama yorumu buydu bilmiyorum ki. Mecbur dayanacagiz yeter ki sağlıklı olsunlarCanım benide çok etkiliyor ilacı içtikten sonra yaklaşık 4 saat aşırı uyuşuk oluyorum mide bulantısı yapıyor böyle bayılacak gibi gözlerim kararıyor ayakta dura duramıyorum yani aynı etki bende de var ama dayanmaya çalışıyorum napalım mecburuz
İnşallah canım. Biz de ekrandan bakmıştık, bugün de ekrandan gösterdi panikle gittiğimiz için. Pazartesi gitcem ben tekrar bu ara sık çağırdı riskli durumlardan dolayı haftada 1 devam simdilikBende 5 temmuzda gitcem 6+3 olcak bakalım inşallah kalp atışını görürüm, ama dinlemek istemedim söyledim doktorum geçen sefer ki gebelikte dinletmemişti zararlı olabilir diye ekranda görürürm inşallah
Geçen gün dondurma yerken tvde masterchef çıktı. Yemek yaparken turşu koydu Allah'ımmm ağzımın suyu aktı derler ya o hesapKızlar bu arada canı bir şeyler çeken aşeren oldu mu? benim hala sanki midemde bir yağ kütlesi var her şey çok ağır geliyor yemek istemiyorum ama bugün bir kase yoğurdun içine salatalık soydum patates soyacağıyla,içine 1buçuk limon sıktım sulu sulu ekşi ekşi öyle bir yedim ki size anlatamam yarım limonun tadı asla gelmedi sıktıkça kendimden geçtim sanki şifamı buldum
Cigkofte benim de geçen çekti ama zaten sindirim sistemim can çekişiyor diye korktum yemedimBen şu aralar ekşi ve kuru şeyler yiyebiliyorum bir de akşam yemeği o kadarpoğaça simit erik şaşıttıcı bi şekilde çiğköfte bide haha
Teşekkür ederimBen iki tane almıştım çok zorlanırsanız iki tane de alınabilirmiş
Çok güzel bi haber maşallah bebişineKızlarrrrrr sözde doktora yarın gidecektim ama bugün gittim ani bir kararlabebeğim çok iyi maşallah büyümüş ve kalp atım hızı da iyi çıktı çok şükür
Amin canım inşallah hepimizinkiniÇok güzel bi haber maşallah bebişinedaim etsin Rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?