Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    59
Canım sende tüm düşüncelerime tercüman olan şeyler yazmışsın kesinlikle öyle katılıyorum sana inşallah ilk yaşadığımız bizim sınavımızdır onu verebilmişizdir şimdi evlatlarımızı kucağımıza alırız böyle tatlı minik telaşlarla , kolaylıkla sağlıkla, sen bugün 6+1 misin bi hafta vardı sanki aramızda

İnşallah canım evet 6+1 benim hafıza berbat yalnız uygulamaya baktım emin olmak için sen nasılsın ne zaman gideceksin

Canım benide çok etkiliyor ilacı içtikten sonra yaklaşık 4 saat aşırı uyuşuk oluyorum mide bulantısı yapıyor böyle bayılacak gibi gözlerim kararıyor ayakta dura duramıyorum yani aynı etki bende de var ama dayanmaya çalışıyorum napalım mecburuz

İnşallah canım evet 6+1 benim hafıza berbat yalnız uygulamaya baktım emin olmak için sen nasılsın ne zaman gideceksin
Bende 5 temmuzda gitcem 6+3 olcak bakalım inşallah kalp atışını görürüm, ama dinlemek istemedim söyledim doktorum geçen sefer ki gebelikte dinletmemişti zararlı olabilir diye ekranda görürürm inşallah

Hayırlı olsun canım Allah sağlıklı sıhhatli sağ salim bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin
Kendini yalnız hissetme ben de aynı duyguları hissediyorum biz de çok zorlu yollardan geldik hala inanamıyorum çok farklı duygular yaşıyorum bunları aşacağız güzel günler bizi bekliyor

Kızlar bu arada canı bir şeyler çeken aşeren oldu mu? benim hala sanki midemde bir yağ kütlesi var her şey çok ağır geliyor yemek istemiyorum ama bugün bir kase yoğurdun içine salatalık soydum patates soyacağıyla,içine 1buçuk limon sıktım sulu sulu ekşi ekşi öyle bir yedim ki size anlatamam yarım limonun tadı asla gelmedi sıktıkça kendimden geçtim sanki şifamı buldum

Ben bir dönem erik yiyordum nerdeyse sadece erik ve turşuyla besleniyordum diyebilirim ama normalde de çok severim zaten .sonra geçti o isteğim günlük hayatta nelere eğilimli isem onları yiyorum ekstra bir şeyim yok

Bir de üstelik hayat boyu süreceğini biliyoruz. Sağlıklı alalım kucağımıza. Bir yakınım şey demişti annelik akıl işi değil delilik ama yine de istiyoruz Allah kimseyi evladıyla sınamasın

Ben aşeriyorum sanırım canım patlamış mısır, balık ekmek ve pastırma bu üçünü aşırı çekti. Çocuğum anlam karmaşası yaşıyor sanırım onunda kafası karışık

Ben iki tane almıştım çok zorlanırsanız iki tane de alınabilirmiş

Dr bulantı yapmaz dedi bana. Şaşırdım. Gebeliktendir o dedi. Baş dönmesi uyuşukluk yapıyormuş. Ben de ilaçtan sonra olmaya başlayınca ondan diye düşündüm dedim ama yorumu buydu bilmiyorum ki. Mecbur dayanacagiz yeter ki sağlıklı olsunlar

İnşallah canım. Biz de ekrandan bakmıştık, bugün de ekrandan gösterdi panikle gittiğimiz için. Pazartesi gitcem ben tekrar bu ara sık çağırdı riskli durumlardan dolayı haftada 1 devam simdilik

Geçen gün dondurma yerken tvde masterchef çıktı. Yemek yaparken turşu koydu Allah'ımmm ağzımın suyu aktı derler ya o hesap annemlerdeydik vardı onda küçük Bi tabak dolusu yedim. O kadar turşuyu tek seferde yiyemem normalde ama Bi de dondurmanın hemen üstüne asla yiyemem midem bulanır ama dünden beri de feci bulantim var midem yanıyor bı de. Hiçbir şey yemek istemiyorum. Yiyorum bulanıyor ac kalıyorum yine bulanıyor. Saatte bi bi lokma bastıracak birsey atmam gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…