Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    58
Bunu bilmiyordum teşekkür ederim ben 2 Dr a gidiyorum hem devlet hem özele. nasıl yapayım bilemedim ki riskli gebelik Bi de öncesinde kaybım olduğu için. İnsanın kafası çok karışıyor bu dönemde

Merhaba arkadaşlar. Aranıza yeni katıldım. İki ay önce kimyasal gebelik geçirdiğim için aralıklı beta baktırdım. Bat 16 hazirandı. Yarın tam 5 haftalık oluyoruz.
15 Haziran beta 31.
17 Haziran 131
18 Haziran 260
20 Haziran 690
23 Haziran 2800
Yarın doktor kontrolüm var kese görünür mü? Kalp atışını duyma ihtimalim var mı? Boş gebelik beni korkutuyor düzenli artışlarda yine de risk var mıdır? teşekkür ederim şimdiden

Bunu bilmiyordum teşekkür ederim ben 2 Dr a gidiyorum hem devlet hem özele. nasıl yapayım bilemedim ki riskli gebelik Bi de öncesinde kaybım olduğu için. İnsanın kafası çok karışıyor bu dönemde
Bu dediğim risk 16 hafta falan. Ayrıca cihazda doppler modunu hekim her zaman açmıyor. Kalp atışı, kan akımı vs değerlendirmek için açıyor. Sakıncalı olan doppler modu. En azından hekimden gereksiz yere kalp atışı dinlemeyi talep etmeyebiliriz.

6 haftalık oldum bugün

6 haftalık oldum bugün
Ozaman normaldir kısa dinletmesi tekrar gel demedimi bence 7 8 haftalık olunca tekrar git daha net duyarsın için rahatlar çünkü kalp atışının hızı da önemli ben cuma gittiğimde soracam zaten söylüyorlarda o gün amaç keseydi diye kısa dinletti hatta bebeği ölçmedim daha çok küçük dedi Oyüzden bir hafta sonra gel demişti

Evet canım kesen görünür ama bebek için bişey diyemem kişiden kişiye değişiyor bazılarında görünüyor bazılarında daha geç kalp atışı da öyle bence öncelikle keseye odaklan kese görünsün zaten bir hafta on gün sonra kalp atışı için çağırır tekrar

Teşekkür ederim çok stresli geçiyor zaman geçmiyor gibi

Bugün benimde kontrolüm vardı 5+5 haftasıyla uyumlu çok şükür 7 Temmuz kontrole çağırdı ama inanılmaz kasık ve bel ağrım var bu kadar olması normal mi
Kasık ağrısı bende de çok oluyor bel ağrısını da sayfada okumuştum. Sürekli kendimi dinliyorum ben de ama daha sakin ilerlemeliyiz herhalde

Aa bu ayrıntıyı vermen iyi oldu. Ben zaten ozeldeki Dr un cihazı iyi olduğu için orda dinlemek istiyorum o da zarar verebileceği için 7-8 hafta oncesi açmayalım dedi bebek göründüğü halde, sadece görüntüde atımı izledik. Devlette ultrasona girmeden rica edecektim zaten dinlemek istemiyorum ilk haftalar zararı olabileceğini biliyorum diye. Fazla ısı gönderiyormuş yanlış bilmiyorsam ses açtığında

Kese görünür, kalp atışı düşük ihtimal.

Doktorum gayet normal karşıladı ve bir ay sonra gel dedi hiçbir sıkıntı yok dedi ama ben gümbür gümbür bir ses duymayınca endişelendim belki de cihazın sesi kısıktı bilemiyorum iki hafta sonra tekrar gideyim en iyisi çok teşekkür ederim

Progestan kullanıyordun sanırım canım olmadı eğer artarsa direk git doktoruna düşük önleyici iğne var yapsınlar önlem amaçlı ne olur ne olmaz inşallah geçer
Evet yan etki çok yapıyor diye vajinal almaya başlamıştım ama şimdi ağızdan aldım 1 saat falan vardı dozu almaya. Geçmezse gideyim

Evet yan etki çok yapıyor diye vajinal almaya başlamıştım ama şimdi ağızdan aldım 1 saat falan vardı dozu almaya. Geçmezse gideyim
Canım çalışıyordun sen sanırım bence rapor al evde dinlen bolca işte yoruyordur çok etkiler kendini riske atma tam olarak ne işle mesgulssün hastanede ?

Cihazın sesi deildir o dediğim gibi ilk haftalarda hızlı atmaz ondandır doktorun sorun yok dediyse yoktur zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…