Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    59
Merhaba bugün kontrole gittim vajinal muayene ile görebildi doktor keseyi. Haftasıyla uyumluymuş. Kızlar benden kan falan almadı doktor normal mi

Kızlarrrrrr sözde doktora yarın gidecektim ama bugün gittim ani bir kararla bebeğim çok iyi maşallah büyümüş ve kalp atım hızı da iyi çıktı çok şükür
Maşallah maşallah Allahım sen bugün gülümseyerek dolaşırsın insan onu görüp onla ilgili bişeyler duyunda deli oluyor sevinçten :)

Maşallah maşallah Allahım sen bugün gülümseyerek dolaşırsın insan onu görüp onla ilgili bişeyler duyunda deli oluyor sevinçten :)
Ayyy vallahi öyle kız aşırı mutluyum Allahım daim etsin inşallah doktor sorun yok çok iyi dedi kalbini duydum öyle ama yolculuk yapmama izin vermedi daha önce gebelik kayıpları yaşamış biriyim ne olur ne olmaz diye ilk üç ay yapma dedi bende tamam dedim napim nezaman geleyim tekrar dedim 2 hafta sonra gel dedi

Ay maşallah ne güzel Allah daim etsin daha güzel etsin, sende gitme o zaman artık o zamana cinsiyetini öğrenir öyle gidersin

Maşallah 120-160 olması gerekiyormuş. İnşaallah sağlıkla kucağınıza alırsınız hissettiğiniz bir cinsiyet var mı
Yani nedense kız hissediyorum sanki böyle kızım diye sevesim geliyor ama rüyalarımda hep erkek görüyorum Sağlıklı olsunda cinsiyetin bir önemi yok ama gönlüm kızdan yana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…