Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    20
Benim de
26 Mayıs 221
28 Mayıs 706
30 Mayıs 1748 çıkmıştı. Hızlı yükseliyor gibi gelmişti ama bugün keseyi gördüm şükür 5+1 de
Sizinki haftanızla uyumlu ama ben şuan 4+3 teyim yanlış hesaplamıyorsam ve neredeyse 4000 lere geldi değerim

Doktorlar bu değerlerin her gebede farklı olduğunu söylüyor kimi de çok az artış gösteriyor ama şuan normal karindan gozukecrk degere gelmiş yarın insallah sağlıklı bir şekilde keseyi görürsünüz

Sizinki haftanızla uyumlu ama ben şuan 4+3 teyim yanlış hesaplamıyorsam ve neredeyse 4000 lere geldi değerim
Bu forumda bi kaç sayfa daha okumuştum. 3- 3.5 ve 4 kat artanlar olmuş. Bazıları erken döllenme nedeniyle erken artmış. Bazılarında iki kese oluşumu olmuş biri boş şekilde. 4 kat artan bir arkadaşta ikiz gebelik varmış. Yani bence endişelenmeyin hiç

İnşallah ya ben ikiz olursa mutlu bile olurum keşke olsa ama ne bileyim stres oldum bugün 3800 değerini görünce inşallah sorunsuz sağlıkla kolaylıkla kucaklarımıza alırız bebişleri

Bence hiç endişe etmeyin. Ne güzel iki kattan fazla artmış, size çok gelse bile zaten değeriniz kendi içinde uyumlu artıyor. Olumsuz durumlarda genelde saçma sapan bir düşük bir aşırı yüksek garip değerler oluyor. Maşallah gayet sağlıklı bir bebiş var gibi düşündüm

İnşallah çok teşekkür ederim hepinize içim biraz rahatladı sayenizde

Merhaba arkadaşlar 21 mayıs ta 5. Gün embriyo transferi olmuştum.
Transfer + 9. Gun = 93
Transfer + 12. Gün = 384 şeklinde kan sonuçlarım geldi
Doktorum bir daha kan vermemi istemedi artışı da gayet yeterli buldu. İki hafta sonra da keseyi görmek için çağırdı. İnşallah hepimiz için sağlıklı bir süreç oluuur

Merhabalar. Sat 30 Nisan. Adet az gecikince kaset test yaptım pozitif çıktı. Dün de kadın doğuma gittim vajinal muayene etti ve kese göründü. 5+4 çıktı. Sonrasında kan aldı onda da 3500 çıktı. Yarına muayene çağırdı ikinci gebeliğim olacak inşallah sağlıkla gelir kuzum. Sat 30 Nisan olunca bu grupta mi oluyorum

Hayırlı olsun sanırım evet şubat başı doğum olur gibi

Hayırlı olsun sanırım evet şubat başı doğum olur gibi
Hayırlı olsun öncelikle inşallah sağlıkla alırsınız kucağınıza. Bugün bende gittim doktora keseyi gördük ama bana hafta vs gibi birşey söylemedi doktor onu özellikle sormam mı lazımdı acaba

Merhabalar. Sat 30 Nisan. Adet az gecikince kaset test yaptım pozitif çıktı. Dün de kadın doğuma gittim vajinal muayene etti ve kese göründü. 5+4 çıktı. Sonrasında kan aldı onda da 3500 çıktı. Yarına muayene çağırdı ikinci gebeliğim olacak inşallah sağlıkla gelir kuzum. Sat 30 Nisan olunca bu grupta mi oluyorum
Ultrason fotoğrafı vermedi mi size. Orda kese boyunu işaretlerken söylüyor zaten. Eksta sorulmuyor normalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…