- Konu Sahibi Mrs Dalloway
-
Sizinki haftanızla uyumlu ama ben şuan 4+3 teyim yanlış hesaplamıyorsam ve neredeyse 4000 lere geldi değerimBenim de
26 Mayıs 221
28 Mayıs 706
30 Mayıs 1748 çıkmıştı. Hızlı yükseliyor gibi gelmişti ama bugün keseyi gördüm şükür 5+1 de
Doktorlar bu değerlerin her gebede farklı olduğunu söylüyor kimi de çok az artış gösteriyor ama şuan normal karindan gozukecrk degere gelmiş yarın insallah sağlıklı bir şekilde keseyi görürsünüzRandevum yarın ben bilerek bekledim aslında bayram sonrasına beklemekti niyetim ama artış normalin üstünde olunca tedirgin oldum ister istemez o yüzden yarına randevu aldım bakalım güzel haberler alırım herşey yolundadır inşallah
Bu forumda bi kaç sayfa daha okumuştum. 3- 3.5 ve 4 kat artanlar olmuş. Bazıları erken döllenme nedeniyle erken artmış. Bazılarında iki kese oluşumu olmuş biri boş şekilde. 4 kat artan bir arkadaşta ikiz gebelik varmış. Yani bence endişelenmeyin hiçSizinki haftanızla uyumlu ama ben şuan 4+3 teyim yanlış hesaplamıyorsam ve neredeyse 4000 lere geldi değerim
İnşallah ya ben ikiz olursa mutlu bile olurum keşke olsaBu forumda bi kaç sayfa daha okumuştum. 3- 3.5 ve 4 kat artanlar olmuş. Bazıları erken döllenme nedeniyle erken artmış. Bazılarında iki kese oluşumu olmuş biri boş şekilde. 4 kat artan bir arkadaşta ikiz gebelik varmış. Yani bence endişelenmeyin hiç
İnşallahDoktorlar bu değerlerin her gebede farklı olduğunu söylüyor kimi de çok az artış gösteriyor ama şuan normal karindan gozukecrk degere gelmiş yarın insallah sağlıklı bir şekilde keseyi görürsünüz
Bence hiç endişe etmeyin. Ne güzel iki kattan fazla artmış, size çok gelse bile zaten değeriniz kendi içinde uyumlu artıyor. Olumsuz durumlarda genelde saçma sapan bir düşük bir aşırı yüksek garip değerler oluyor. Maşallah gayet sağlıklı bir bebiş var gibi düşündümKızlar benim sat 2 mayıs
29 mayıs 507
31 mayıs 1377
2 haziran 3841
Beta değerlerim biraz fazla yükseliyor sanki gününe göre ilk muayenem yarın olacak ama biraz tedirgin oldum ister istemez fikri olan yada bu durumu yaşayan var mı aranızda
İnşallah çok teşekkür ederim hepinizeBence hiç endişe etmeyin. Ne güzel iki kattan fazla artmış, size çok gelse bile zaten değeriniz kendi içinde uyumlu artıyor. Olumsuz durumlarda genelde saçma sapan bir düşük bir aşırı yüksek garip değerler oluyor. Maşallah gayet sağlıklı bir bebiş var gibi düşündüm
Benim 4 günde 10 katı artmıştı değerim. İkiz sanmıştım tekmiş. Doktor hiç bir sorun değil yeter ki az artmasın demişti. Endişe edecek bir durum yok korkma için rahat olsun. Güzel bir durum bu.İnşallah çok teşekkür ederim hepinizeiçim biraz rahatladı sayenizde
Hayırlı olsunben de dün susam tanemi gördüm :))) çok şükürrr
Hayırlı olsunMerhabalar. Sat 30 Nisan. Adet az gecikince kaset test yaptım pozitif çıktı. Dün de kadın doğuma gittim vajinal muayene etti ve kese göründü. 5+4 çıktı. Sonrasında kan aldı onda da 3500 çıktı. Yarına muayene çağırdıikinci gebeliğim olacak inşallah sağlıkla gelir kuzum. Sat 30 Nisan olunca bu grupta mi oluyorum
teşekkür ederimm. 1 mayıs :))Hayırlı olsunsat ne zamandı sizin
Hayırlı olsunsanırım evet şubat başı doğum olur gibi
Hayırlı olsun öncelikle inşallah sağlıkla alırsınız kucağınıza. Bugün bende gittim doktora keseyi gördük ama bana hafta vs gibi birşey söylemedi doktor onu özellikle sormam mı lazımdı acabaMerhabalar. Sat 30 Nisan. Adet az gecikince kaset test yaptım pozitif çıktı. Dün de kadın doğuma gittim vajinal muayene etti ve kese göründü. 5+4 çıktı. Sonrasında kan aldı onda da 3500 çıktı. Yarına muayene çağırdıikinci gebeliğim olacak inşallah sağlıkla gelir kuzum. Sat 30 Nisan olunca bu grupta mi oluyorum
Beta değeriniz kaç acaba?teşekkür ederimm. 1 mayıs :))
Ultrason fotoğrafı vermedi mi size. Orda kese boyunu işaretlerken söylüyor zaten. Eksta sorulmuyor normaldeHayırlı olsun öncelikle inşallah sağlıkla alırsınız kucağınıza. Bugün bende gittim doktora keseyi gördük ama bana hafta vs gibi birşey söylemedi doktor onu özellikle sormam mı lazımdı acaba
Yorgun bol uyumalıNasılsınız kızlarr nasıl gidiyor hamişlikk
Ayy ben de 4 haftalıgım 4+4..ben de bayramdan sonrasını bekliyorum. Her ağrı sızıda korkuyorumYorgun bol uyumalıbiraz stresli henüz kese görmeye gitmedim bayram sonrasını bekliyorum insallah sorunsuz ilerler senin nasıl gidiyor canım kaç haftaliktin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?