Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    21
Ayy ben de 4 haftalıgım 4+4..ben de bayramdan sonrasını bekliyorum. Her ağrı sızıda korkuyorum ilk gebeliğim
Canım mesajlarini okudum da senin testler negatif falan çıkmış ya önce yumurtlamanın kaçıncı gününde sen pozitif o silik çizgiyi gordun ? Kafam çok karışık biraz açıklar mısın bir de pik gördüğümüz günü 1. Gün diye mi sayıyorsunuz chatgpt o günü 0 olarak başlatıyor

Ben yumurtlamadan sonra 10.gün çok çok silik gördüm, koyulaştı sonra bat dan 2 önce 9.5 tu bat günü 34 oldu. Belirtim yoktu. Bat gününden sonra oldu

Ayy ben de 4 haftalıgım 4+4..ben de bayramdan sonrasını bekliyorum. Her ağrı sızıda korkuyorum ilk gebeliğim
Hiç korkma canım söyle düşün sağlıksız bebek zaten ne olursa olsun tutunmuyor ilk 12 hafta böyle zaten sakın kendini strese sokma ilk zamanlar özellikle 12 haftaya kadar kasik ağrısı devam ediyor rahim genişlediği için sağlıkla kucağına al insalllah

Merhaba kızlar istanbul avrupa yakasında gebe takibi yapabilcek doktor arayışındayım öneriniz varmı
Tüpbebekle pozitifi gördüm çok şükür daha çok yeni 20 haziranda kese kalp atışı için son kontrol tüpbebek doktoruma gidicem daha sonra başka doktorda devam etmeliyim

Verdi ama birşey söylemedi bana

Eklentiler

• 6cc16ef1-4d23-4f5e-920d-f3cbb1088869.webp
    36,5 KB · Görüntüleme: 85
Aminn hepimiz inşallah canım

Merhaba. Prof. Dr. Yavuz Aydın var. Benim doktorumdu. Şu an Florya Medical Park’ta. Kendisi tüp bebek uzmanı ama normal gebelik takibi de yapıyor. Akrabam 53 yaşında baba oldu kendisine giderek. Benim bebeğim tüp bebekle olmadı. Kendiliğinden oldu ama ben de ona gittim. Sezaryen doğum yaptım. Yine gebe kalabilirsem inşallah ona gideceğim.
Rutin takibiniz için deneyebilirsiniz. Çok titiz bir adamdır. Ekibi de harikadır.
Bir de benim erkek doktor takıntım vardı o yüzden tercihim o oldu. Kadınlardan asla memnun kalmadım maalesef.

Çok teşekkür ederim öneriniz için instagramı varsa bi bakayım

Verdi ama birşey söylemedi bana
Bak burda GA değeri yazıyor. Orda haftası yazıyor. Yaninda da tahmini doğum tarihi. Benimkinde hafta biraz ileri gösterdiği için ben tahmini tarihi değil de adet tarihini baz aldim

Eklentiler

• IMG_20250604_135449.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 77
Merhaba arkadaşlar Allah kısmet ederse bende şubat annesi olucamm 3.5 yaşında Bi kızım var ona hamile kalmadan önce de sistit olmuştum bu sefer de olunca şüphelendik pazartesi kan verdim beta 135 çıktı bugün de verdim sonucu bekliyorum. Yalnız kafama bişey takılıyor 10 gün önce çook hastalandım başım ağrıdı novalgin içtim normal de ilaç içen biri değilim ama mecbur kaldım açıkcası bebeği de beklemiyordum.
Bugün hemşireye sordum kadın doğum doktorunuza sorun dedi daha Bi doktorda ayarlamadım çook yeni diye fikri olan var mı

Pazartesi Beta Değeriniz 135 çıktıysa zaten bebiş yeni yeni oluşup yerleşmiş demektir. Yani 10 gün önce sizden beslenmesi ya da ilacın etkisine maruz kalması mümkün değil. Zaten o kadar erken dönemler için doktorlar etkilense tutunmaz, tutunmuşsa zaten etkilenmemiştir diyorlar. İçinizi ferah tutun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…