Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    20
Merhaba herkese ,bu sabah yani reglime 3 gun kala yaptigim test silik cikti, onceki testler negatifti , kimyasal gebelik midir sat 11 mayıs

Eklentiler

• IMG_E86DF3A7-E90C-43A2-9A08-993596270596.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 118
Merhaba herkese ,bu sabah yani reglime 3 gun kala yaptigim test silik cikti, onceki testler negatifti , kimyasal gebelik midir sat 11 mayıs
Merhabalar canım belki biraz erken test yapmış olabilirsin veya test bozuk olabilir günün geçince daha doğru sonuçlar alırsın güzel haberlerini bekliyoruz iki kez test mağduru olup kanda sonuç öğrenmiştim

Kızlar benim sat 2 mayıs
29 mayıs 507
31 mayıs 1377
2 haziran 3841

Beta değerlerim biraz fazla yükseliyor sanki gününe göre ilk muayenem yarın olacak ama biraz tedirgin oldum ister istemez fikri olan yada bu durumu yaşayan var mı aranızda

Canım muayene olmadın mı 3800 de kese görünür

Randevum yarın ben bilerek bekledim aslında bayram sonrasına beklemekti niyetim ama artış normalin üstünde olunca tedirgin oldum ister istemez o yüzden yarına randevu aldım bakalım güzel haberler alırım herşey yolundadır inşallah
Canım muayene olmadın mı 3800 de kese görünür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…