Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    21
Canım benim doktor ozaman gel dedi diye gideceğim gaçen Salı gittim bana iki hafta sonra gel dedi gitme sebebim ilaç yazdırmaktı düşük önleyici falan ozaman sordum hafta sonra gel dedi Oyüzden çünkü doktorum alttan bakma taraftarı deil Oyüzden sanırım 😂 inşallah keseleri görürüz belki de kalp atışını da 🥰
Ahh inşallah ya 😊 🌺

Mrb arkdaslar ya benim bir sorum olacaktı ama daha yeni hamileyim 4 haftalık filan ama karnım aşırı şişiyor bazen patlayacak gibi bu normal midir korkuttu biraz araya bayram girdigi için doktora da randevu yok bilenler cevaplaarsa çok sevinirim şimdiden teşekkürler 🌸

Mrb arkdaslar ya benim bir sorum olacaktı ama daha yeni hamileyim 4 haftalık filan ama karnım aşırı şişiyor bazen patlayacak gibi bu normal midir korkuttu biraz araya bayram girdigi için doktora da randevu yok bilenler cevaplaarsa çok sevinirim şimdiden teşekkürler 🌸
Merhaba hayırlı olsun 😊 gazdan 🤭 bana da öyle oluyor

Metabolizma yavasliyor cunku vucut besinlerden maksimum faydayi almaya calisiyor , kendinizi kabiz hissedebilirsiniz, benim hamile oldugumu anladigim ilk belirti buydu :)

Metabolizma yavasliyor cunku vucut besinlerden maksimum faydayi almaya calisiyor , kendinizi kabiz hissedebilirsiniz, benim hamile oldugumu anladigim ilk belirti buydu :)
Evet 2,3 gündür kabizim bol su icmeye calisiyorum yemeklerden sonra az bile yesem direk şislik oluyor teşekkür ederim yorumunuz için 🌸

Merhabalar benim bugün adet tarihim 4 gün önce hamile olduğumu öğrendim test ile. Sat başlangıç ise 12 mayıstı. Çarşamba günü doktora gideceğim:) tahmini doğum şubat gösteriyor 2. Hafta

Kızlar selam, hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi. SAT 1 Mayıs benim de. Gebe olanlara sorum sanki alerji gibi bir hapşırık, burun akıntısı var mı sizde de? Yani normalde bahar alerjim vs. yok. Bebişten midir 😂

Kızlar selam, hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi. SAT 1 Mayıs benim de. Gebe olanlara sorum sanki alerji gibi bir hapşırık, burun akıntısı var mı sizde de? Yani normalde bahar alerjim vs. yok. Bebişten midir 😂
Bence alerjidir. Benim göğüs ağrım ve kasık ağrım çok

Çıkar bence canım silik de olsa. Kanda gördükten sonra yerleşme lekesi oldu bende
Merhaba, kanda değeri kaç gördükten sonra yerleşme kanaması yaşadınız? Benim de bugün bat günüm yerleşmeye benzeyen açık pembe kanama geldi. İdrar testi yaptım pozitif çıktı ama kasıklarımda sızlama da var. Olağan bir şey mi bir sorun mu var anlamaya çalışıyorum. 😊

bende çok vaar, sürekli burun geniz kaşıntısı hapşırık devam

Kızlar inşallah bu grupta olurum diye ilk mesajı atmıştım. 🥹 Bugün bat günüm çok az pembe kahve bir akıntı geldi. Regl mi değil mi diye test yaptım çok koyu pozitif çıktı. Regl olacak gibi kasık ağrılarım da var. Daha önce düşüğüm olduğu için korkuyorum. Benzer şeyler yaşadınız mı?

Merhaba, kanda değeri kaç gördükten sonra yerleşme kanaması yaşadınız? Benim de bugün bat günüm yerleşmeye benzeyen açık pembe kanama geldi. İdrar testi yaptım pozitif çıktı ama kasıklarımda sızlama da var. Olağan bir şey mi bir sorun mu var anlamaya çalışıyorum. 😊
Ben bat günü itibariyle test yaptım hep pozitifti. Gecikmemin üçüncü günü tuvalette pembe kanama yaşadım iki defa gittiğimde de. Dedim heralde düştü ertesi gün kan verdim beta değerim 221 çıktı 😊

Ben bat günü itibariyle test yaptım hep pozitifti. Gecikmemin üçüncü günü tuvalette pembe kanama yaşadım iki defa gittiğimde de. Dedim heralde düştü ertesi gün kan verdim beta değerim 221 çıktı 😊
Tekrar değerinize baktırdınız mı? Sağlıkla ilerliyordur umarım 🥰🙏🏻

Back
X