Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    27
Korkmayın hepimiz kahverengi leke yaşadık :) 8. Haftadayım ben de. Daha geçeli 2 gün oluyor lekelerim. Progestan hapı ağızdan da içtim fitil olarak da verdi. Hatta göbekten iğnesini de oldum. Siz bence doktora danışarak progestan alın eczaneden 200 lük. Ağızdan için bi zararı olmaz. Yüzdüğünüz için hareketlilik belki eski kanı bile atmış olabilir. Ben kırmızı kanama geçirdim 5. Haftada sonrasında bol bol yatış verdi :( şu an yok çok şükür 🙏🏻
He bir de sol tarafınıza yatmaya çalışın

Korkmayın hepimiz kahverengi leke yaşadık :) 8. Haftadayım ben de. Daha geçeli 2 gün oluyor lekelerim. Progestan hapı ağızdan da içtim fitil olarak da verdi. Hatta göbekten iğnesini de oldum. Siz bence doktora danışarak progestan alın eczaneden 200 lük. Ağızdan için bi zararı olmaz. Yüzdüğünüz için hareketlilik belki eski kanı bile atmış olabilir. Ben kırmızı kanama geçirdim 5. Haftada sonrasında bol bol yatış verdi :( şu an yok çok şükür 🙏🏻

Daha öncesinde yaşamadığım için korktum ama yaşayan çok doğru söylüyorsunuz.
Doktora ulaşamadım henüz. Şehir dışında olduğum için hastaneye de gidemedim. O yüzden buradan fikir alıyorum.
Çok teşekkür ederim.

Teşekkür ederim. Size de geçmiş olsun.
Herhangi bi ilaç varildi mi peki?
Bir de hala devam ediyor mu bitti mi lekelenme?
Dinlenin gibi bir öneride bulundu mu doktor?
annem bacaklarının altına yastık koyup dinlen dedi. Şu an dinleniyorum.
Ben yurtdışında yaşıyorum. Burada bana herhangi bir ilaç vermediler. 3 gün önce kahverengi akıntı geldi sonra hafif leke şeklinde gelmeye devam etti bugün hiç gelmedi. 11. Haftama girmek üzereyim çok şiddetli bulantılarım oluyor yataktan zaten hiç kalkamıyorum 😂 bence dinlenmek sana da iyi gelebilir büyüklerin sözü doğrudur diyorum ben 🥰

Daha öncesinde yaşamadığım için korktum ama yaşayan çok doğru söylüyorsunuz.
Doktora ulaşamadım henüz. Şehir dışında olduğum için hastaneye de gidemedim. O yüzden buradan fikir alıyorum.
Çok teşekkür ederim.
Bana tam olarak doktorun dediği; şiddetli kasık-bel ağrısı ve eşlik eden kırmızı parlak renkte kanama olmadığı sürece normal görünüyor. Ama tabi cok kaygılı olduğum için dayanamadım gittim yine de. Seni çok iyi anlıyorum

Ben yurtdışında yaşıyorum. Burada bana herhangi bir ilaç vermediler. 3 gün önce kahverengi akıntı geldi sonra hafif leke şeklinde gelmeye devam etti bugün hiç gelmedi. 11. Haftama girmek üzereyim çok şiddetli bulantılarım oluyor yataktan zaten hiç kalkamıyorum 😂 bence dinlenmek sana da iyi gelebilir büyüklerin sözü doğrudur diyorum ben 🥰

Yurt dışı çok rahat bu konularda. Biz daha evhamlıyız. İçim rahatladı gerçekten😇🙏🏻🙏🏻

Kızlar 11 haftalık olduk cinsiyet tahmini yapabilecek olan var mı 😊
IMG_20250716_151311~2.webp

Eklentiler

• IMG_20250716_161544.webp
    IMG_20250716_161544.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 40
Nub doğru çıkıyor. Yanlış çıkanı duymadım 😅 sen hazırlıklara başla 😅
Yaa 😄 belli olmaz şimdi ya bugün hep elim kız kıyafetlerine gittti Dr dan önce bi gezelim demiştik 😁 hisler de karıstı artık.
Onu görmek yetti ama 🥰 hareketler öğrenmiş bir şeyler bir şeyler yapıyor içeride çok sevimliydi Allâh isteyen herkese versin ya 🤲🏻

Yaa 😄 belli olmaz şimdi ya bugün hep elim kız kıyafetlerine gittti Dr dan önce bi gezelim demiştik 😁 hisler de karıstı artık.
Onu görmek yetti ama 🥰 hareketler öğrenmiş bir şeyler bir şeyler yapıyor içeride çok sevimliydi Allâh isteyen herkese versin ya 🤲🏻
11. Haftada öğrenen bir arkadaşımız vardı. Yeni yazdı hatta. Sizin dr da az çok bi tahminde bulunmadı mı :) biz de görürüz inşallah sağlıkla 11. Haftaları. 8. Haftadan selamlar

Kızlar canım aşırı limon yemek istiyor 🥺 Kendime engel olamıyorum elma gibi elime alıp ısırmak istiyorum o derece
Geçici süreç bunlar. Aşırıya kaçmadıkça sıkıntı olmaz bence. Kaç gün ben de yarım limon kesip tuzlayıp yedim, çayımı limonlu içtim günde 1 limon tüketiyordum. Şimdi midem yanıyor yiyemiyorum geçti gitti yani

Back
X