Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    27
Bu şekilde olan varmı ya ben çok endişeliyim inşallah bir aksilik olmaz hala leke devam ediyor
Ben 10+0 ım, benim de 4 haftadir hep lekelenmem oldu, yeni yeni azaldi, 2 gun once yine geldi. Dun dr kontrolum vardi hersey normaldi. Dr. kahverengi akinti normal korkma diyor. Progestan fitil ya da igne kullanmanizi soyleyebilir dr eger kullanmiyorsaniz.. ama endiselenecek birsey yok, kahverengi kan eski kan..

Ben 10+0 ım, benim de 4 haftadir hep lekelenmem oldu, yeni yeni azaldi, 2 gun once yine geldi. Dun dr kontrolum vardi hersey normaldi. Dr. kahverengi akinti normal korkma diyor. Progestan fitil ya da igne kullanmanizi soyleyebilir dr eger kullanmiyorsaniz.. ama endiselenecek birsey yok, kahverengi kan eski kan..
Progestan fitil verdi bana da. Bugün kullanmaya başladım azalır mı bilmiyorum haftaya kontrole gideceğim

Kahverengi çamur tarzında sümüksü bi akıntı

Merhabalar,10+0 dayım. Dünden beri çamur şeklinde kahverengi akıntım var, korkup dün hemen doktora gittim, bebeğin kalp atışını duyduk rahimde açılma da yok dedi. Ama progestan fitil verdi. Bugün de leke gelince kullandım, haftaya tekrar gideceğim, korkuyorum umarım bir şey olmaz ilk gebeliğim bu arada

Ben 8+5’im. Tatilde olduğum yerde bir doktora gittim. Kanama alanı gördü doktor. Ama bebek gayet iyi. Kalp atışlarını dinledik kesede de sorun yok şükürler olsun. Zaten lekelenme 1 gün oldu sadece.

Bana da progestan verdi her ihtimale karşı.
1 hafta sabah akşam kullanacağım. Ben de ağızdan değil fitil olarak kullanmayı seçiyorum. Çok sersemlik ve uyku yapıyor aksi halde. Yüzmeyi, uzun süre ayakta durmayı, kızımı kucağıma almayı 2 gün yasakladı. Yüzmek enfeksiyona sebep olabilirmiş bu süreçte.
Ve dinlenmemi önerdi bolca. Siz de öyle yapın.

Benim 2.gebeliğim. İlkinde olmadı ama onda zaten ilk 3 ay progestan kullanmıştım. Bu doktor belki de onu kullandığın için ilkinde hiç yaşamadım lekelenmeyi dedi.
Normalde gayet yaygınmış yaşanması.

Bir de pembe ve kırmızı kan yeni kandır. Kahverengi, telve gibi kanlar eski kandır; zararsızdır dedi. Yoğun kanamada hastane yatışı gerekir. Ona dikkat et dedi. Ama öyle bir şey öngörmediğini söyledi.

İnşallah hiçbir şey olmaz. Hamilelik süreci böyle oluyor. Doğana kadar endişe yaşanıyor en ufak şeyde bile. Ama hep kendimi rahatlatıyorum. Doğacak olanın önüne hiçbir şey geçemez.

Size ne kadar süre kullanın dedi progestanı?

selamlar şuan benimde acil saçımı boyatmam lazım doktorla yeni konuştum özellikle sordum cevabı ise ilk 3 ay organlar yeni yeni oluşuyo bebek tam kapasite anneden besleniyor kesinlikle önermem ben dedi. kaldık böyle saç dibiyle 😭

selamlar şuan benimde acil saçımı boyatmam lazım doktorla yeni konuştum özellikle sordum cevabı ise ilk 3 ay organlar yeni yeni oluşuyo bebek tam kapasite anneden besleniyor kesinlikle önermem ben dedi. kaldık böyle saç dibiyle 😭
Bandana falan takın bebişin sağlığı için değmez mi öyle motive edin kendinizi artık 🥰

Kızlar burda biri sakız önermişti bulantı için. Denedim bende de faydası oldu yazayım dedim denemek isteyen olursa benim gibi 😅 yorulunca bırakıyorum ama olsun yarım saat de olsa bastirmasi nimet gibi geldi 😅 dün bulantidan açlıktan ağlamıştım çünkü o kadar çok kötü geçti ki🥲
Evet bende bu aralar sakızla rahatlıyorum naneli cok iyi geliyor. 😆

Kızlar bugün sabah ve az önce çok yoğun sarı bir akıntı geldi bir pedi doldurur neredeyse ilk kez böyle bir şey oldu. Kokusuz kaşıntı yanma yok. Neden olabilir sizce size oldu mu böyle bir şey 😕

Kızlar bugün sabah ve az önce çok yoğun sarı bir akıntı geldi bir pedi doldurur neredeyse ilk kez böyle bir şey oldu. Kokusuz kaşıntı yanma yok. Neden olabilir sizce size oldu mu böyle bir şey 😕
pedi dolduracak kadarsa kesin bi doktorunla görüş canım, fazla gibi geldi bana :110:

Canım büyük ihtimalle hormonal bir şeydir. Bir doktoruna sor bakalım, önemli olduğunu sanmıyorum

Back
X