- 29 Haziran 2024
- 1.805
- 2.399
- 53
- Konu Sahibi Mrs Dalloway
- #3.321
Biri erkek işaretlemiş. Kim cinsiyet öğrendi? 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de öğrenmek istiyorum artıkkBiri erkek işaretlemiş. Kim cinsiyet öğrendi?![]()
Çok merak ediyorum. Şu teoriler falanda falso çıkıyor sanırımBen de öğrenmek istiyorum artıkk![]()
Nuba ve çin takvimine göre kız gözüküyor. 2-3 hafta sonra anlayacağız bakalım teoriler falso mu değil miÇok merak ediyorum. Şu teoriler falanda falso çıkıyor sanırım![]()
Aa sizinki kaç haftalık? :)Nuba ve çin takvimine göre kız gözüküyor. 2-3 hafta sonra anlayacağız bakalım teoriler falso mu değil mi![]()
Şu an 11. Haftadayız. Haftaya fetal dna testi yaptırmayı düsünüyoruz cinsiyeti de öğrenebiliyormuşuz bu test ileAa sizinki kaç haftalık? :)
Benim de biraz akıntım vardı ama kaşıntı vs yoktu fitil verdiler bana üç defa kullan yeter dedilermerhaba herkese :) 10+4 teyim ve akıntım diğer haftalara göre çok daha fazla arttı aynı sorunu yaşayanlar var mı
Benim de öyle kokulu vs değil yumurtlama dönemi akıntısı gibi ama cok daha fazla geliyorBenim de biraz akıntım vardı ama kaşıntı vs yoktu fitil verdiler bana üç defa kullan yeter dediler
Merhaba
son adet tarihim 5 mayıs
tahmini doğum tarihim 09 şubat 2026
10+4 haftalık hamileyim
Beni de ekler misiniz
Merhaba son adet tarihimiz aynı ben de aynı ha ha hamileyim hayırlısı olsun inşallah sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımızaMerhaba
son adet tarihim 5 mayıs
tahmini doğum tarihim 09 şubat 2026
10+4 haftalık hamileyim
Beni de ekler misiniz
Benim öyle aşırı değildi akıntım koku ,kaşınma vs hiçbir şey yoktu sadece biraz akıntım var 3 gün kullansan yeter dedi fitil içinBenim de öyle kokulu vs değil yumurtlama dönemi akıntısı gibi ama cok daha fazla geliyor
harika:) amin inşallah kalp atışlarını dinlediniz mi ? bizim doktorumuz 12 haftadan önce dinlettirmek istemedi. 28inde gittiğimizde dinleyeceğiz inşMerhaba son adet tarihimiz aynı ben de aynı ha ha hamileyim hayırlısı olsun inşallah sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza![]()
Yapma deriyle direkt temas olur kaş boyarsan. En azından 3. Ayı geçene kadar dayan. Sonra da kötü değilse bence hiç yapmakızlar benim saçlarım aniden uzadı kirpiklerim kıvrıldı ve uzadı iyi belirtilerim bunlarvücudum ödem toplamaya başladı iki gündür kendimi çok şiş hissediyorum yürüyüşe gitmem lazım ama midem yandigi için bütün hevesim kaçıyor ben de kaşlarımı açardım ama hamileliğimi öğrendiğimden beri açmadım onu da boyayla açıyordum sizce açsam tehlikesi olur mu
ben de gittiğimde doktoruma söyleyeyim o zamanBenim öyle aşırı değildi akıntım koku ,kaşınma vs hiçbir şey yoktu sadece biraz akıntım var 3 gün kullansan yeter dedi fitil için
Bende inanılmaz şişlik oldu normalde de beli sıkan şeyler sevmezdim. Şimdi şiştiğim için eşiminkilere başladım. Belimi asla sarmasını istemiyorum üstümdekilerinpijamalari yıkayıp yıkayıp giyiyorum sırayla![]()
Bence de söyleyin ben onun için gitmemiştim ama muayene ederken akıntımı gördü normalde oluyor mu dedi ,her zaman olmuyor kaşıntı ,koku ,idrarda yanma vs de yaşamıyorum dedim .zaten testlerin temiz gelmiş ama yine de kullan sen üç gün kullansan yeter ve bol bol su iç dediben de gittiğimde doktoruma söyleyeyim o zaman
Altıncı haftada duydum ben kalp atışını 29 unda gideceğiz biz de :)harika:) amin inşallah kalp atışlarını dinlediniz mi ? bizim doktorumuz 12 haftadan önce dinlettirmek istemedi. 28inde gittiğimizde dinleyeceğiz inş