Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    27
Merhaba son adet tarihimiz aynı ben de aynı ha ha hamileyim hayırlısı olsun inşallah sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza 🤲🏻
harika:) amin inşallah kalp atışlarını dinlediniz mi ? bizim doktorumuz 12 haftadan önce dinlettirmek istemedi. 28inde gittiğimizde dinleyeceğiz inş

kızlar benim saçlarım aniden uzadı kirpiklerim kıvrıldı ve uzadı iyi belirtilerim bunlar😆 vücudum ödem toplamaya başladı iki gündür kendimi çok şiş hissediyorum yürüyüşe gitmem lazım ama midem yandigi için bütün hevesim kaçıyor ben de kaşlarımı açardım ama hamileliğimi öğrendiğimden beri açmadım onu da boyayla açıyordum sizce açsam tehlikesi olur mu
Yapma deriyle direkt temas olur kaş boyarsan. En azından 3. Ayı geçene kadar dayan. Sonra da kötü değilse bence hiç yapma

ben de gittiğimde doktoruma söyleyeyim o zaman
Bence de söyleyin ben onun için gitmemiştim ama muayene ederken akıntımı gördü normalde oluyor mu dedi ,her zaman olmuyor kaşıntı ,koku ,idrarda yanma vs de yaşamıyorum dedim .zaten testlerin temiz gelmiş ama yine de kullan sen üç gün kullansan yeter ve bol bol su iç dedi

Hanımlar benim sürekli sol kasigim ağrıyor batma şeklinde gebeliğin başından beri ağrısı bazen sol bacağıma vuruyor sizde de tek taraflı kasik ağrıları oluyor mu . Bende ayrıca çikolata kistim var ondan mi kaynaklı yoksa gebeliğin belirtilerinden mi bu .

Back
X