Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    27
Benim pembe lekelenmeler olduğu için riskli durumdayım. Hiç sormadım bile ilk 12 hafta düşünmüyorum nolur nolmaz, eşim de ayni görüşte. Sonrasında Dr a danisacagiz
Lekelenme olanlara yasaklıyorlar genelde, işte ben de buna takılıyorum tamamen zararsızsa bu durumda olanlara da yasak konmaması lazım değil mi.. Gecmiş olsun dikkat edin yine 😕

Bizde de aynısı canım bende de korku var nolur nolmaz diyorum uzak duruyorum😂. Hafif lekelenme olduğunda doktor yasaklamıştı ama sanırsam lekelenmen ağrın veya düşük riski yoksa girmekte sakınca yok diye düşünüyorum öylede okudum ama bilemiyorum bidaha ki randevumda sorarım artık.
Aynen yok lekelenmem çok şükür ama eşim için üzüldüğüm için bana kalsa hiç aklıma bile gelmiyor istemiyorum yani 🥲

Kızlar utanarak söylüyorum ama hamileliği öğrendiğimden beri ilişkiye giremedik eşimle hem korku hem de bi isteksizlik var 😓Sizde böyle bir durum var mı
Benim de düşük geçmişim olduğu için doktorum 12.haftaya kadar yasak koydu. Bir şey olmaz ama ufacık bir kanama olsa sen çok korkarsın kaldıramazsın diye yasaklıyorum dedi 😂

Teşekkür ederim. Benimde iki sene önce başladı aşılama yaptırmıştım ilk defa sonra tüp bebek onca hormonlardan stressten çatlatma iğnesi bilmem ne derken yüzümü tanıyamadım sivilceden akneye dönüştü yüz icin microneedling tedavisi yaptırdım iyi geldi ilk tüp bebekten sonra tutmuştu kalcadan iğne yiyodum sivilcelerim komple gitmişti yüzüm cok güzelleşmişti ama sonra kalbi durdu derken tekrar herşeye başlayınca yüzümde cıktı yine ama eskisi gibi değildi nedense şu ara biraz ufak ufak bi sürü yanyana çıkmaya başladı ürünlerimide kullanmıyorum doktora danışmadan bakalım inşaAllah fazla ilerlemez yüzüm bakım istiyor onun farkına vardım
Bakım gerekiyor gerçekten ama bu sefer de ürünlerin içeriği sıkıntı olabiliyor evet. Hangi Bi ürünü Dr a sorayım bilmiyorum ki 😅 Üşeniyorum araştırmaya bile. Dışarı cikmiyor olsam yine çok onemsemeyecektim acikcasi geçici bi süreç duzelir illa diye. Tek isteğim nobetten gelince uyumak yani baska herseye üşeniyorum 😂

Benim de düşük geçmişim olduğu için doktorum 12.haftaya kadar yasak koydu. Bir şey olmaz ama ufacık bir kanama olsa sen çok korkarsın kaldıramazsın diye yasaklıyorum dedi 😂
Haklı 🥲 ben de korkardım kanama olsa.. Aman olmasa da olur keşke komple dogurana kadar yasaklasalar da rahatlasak 🤣🤣

Lekelenme olanlara yasaklıyorlar genelde, işte ben de buna takılıyorum tamamen zararsızsa bu durumda olanlara da yasak konmaması lazım değil mi.. Gecmiş olsun dikkat edin yine 😕
Çok teşekkür ederim. Çok detaylı bilgim olan bi konu degil bilmiyorum açıkçası. İlk 3 ay onlar da sabretsin ya biz de nelere katlanıyoruz ama dimi birsey olmaz onlara da 😅

Çok teşekkür ederim. Çok detaylı bilgim olan bi konu degil bilmiyorum açıkçası. İlk 3 ay onlar da sabretsin ya biz de nelere katlanıyoruz ama dimi birsey olmaz onlara da 😅
Benimkini de ben ikna ettim bak üç ay tehlikeli diye o yüzden çok üstüme düşmüyor şimdi 🤣 ama üç aydan sonra ne yapacam bilmiyorum kdkdkkf

Kızlar küçük tansiyonum 4 çıkıyor midem bulanıyor iştah sıfır ateş basıyor çarpıntı oluyor iş yapamıyorum tuzlu ayran içtim ama kendime gelemiyorum sizdede oluyor mu böyle

Kızlar küçük tansiyonum 4 çıkıyor midem bulanıyor iştah sıfır ateş basıyor çarpıntı oluyor iş yapamıyorum tuzlu ayran içtim ama kendime gelemiyorum sizdede oluyor mu böyle
Canım benim geçen hafta komple böyle geçti. Sürekli fenalık geçirecek gibi oluyordum. Çok şükür bu hafta biraz toparladım 🙏🏻

Fenalıklar gelip gidiyordu iki üç hafta önce bende şimdi daha iyiyim. Tansiyonum genelde 6 ya 9 cıkar benim ama böyle fenalık halinde ölçtürmedim hiç. 4 baya düşükmüş. Soda iç canım yataktan aniden kalkma

Küçüğün gebeliğin başlarında düşmesi normal ama tuzlu ayrandan ziyade su içmeniz lazım bol bol, tuzlu ayran ancak o zaman etki gösterir
İştah sıfır da olsa ara öğün bile atlamadan beslenmek gerekiyor. Az ve sık yemek, susuz kalmamak önemli

Bakım gerekiyor gerçekten ama bu sefer de ürünlerin içeriği sıkıntı olabiliyor evet. Hangi Bi ürünü Dr a sorayım bilmiyorum ki 😅 Üşeniyorum araştırmaya bile. Dışarı cikmiyor olsam yine çok onemsemeyecektim acikcasi geçici bi süreç duzelir illa diye. Tek isteğim nobetten gelince uyumak yani baska herseye üşeniyorum 😂
Evet bakım gercekten şart bazı ciltler bakım istiyo hele ki yaş ilerledikçe. Ben chatgpt ye sordum kullandığım ürünleri kullanabilirim ama yinede doktora danışmadan sürmeyeyim diyorum idare etcem artık iki hafta daha. İyi yine işe gidebiliyosun ben hemen rapor aldım işim biraz ağır ve stressli hic gidemem doktorumda hemen veriyor zaten.

Benim de 8-5 çıkıyor hergün ölçüyorum. mide bulantısı yapıyor günde 2 bardak tuzlu ayran içiyorum içtikten sonra bir süre iyiyim sonra yine kötüleşmeye başlıyorum 😣😣

Evet bakım gercekten şart bazı ciltler bakım istiyo hele ki yaş ilerledikçe. Ben chatgpt ye sordum kullandığım ürünleri kullanabilirim ama yinede doktora danışmadan sürmeyeyim diyorum idare etcem artık iki hafta daha. İyi yine işe gidebiliyosun ben hemen rapor aldım işim biraz ağır ve stressli hic gidemem doktorumda hemen veriyor zaten.
3. Aya kadar mı rapor kullancaksın sonrasında da devam edecek mi raporun. Benimde rapor veriyordu evden çalışmaya çevirttim 12. Haftaya kadar evdeyim. Sonrasında emin değilim. Arabaya çok binmemi istemedi doktor

3. Aya kadar mı rapor kullancaksın sonrasında da devam edecek mi raporun. Benimde rapor veriyordu evden çalışmaya çevirttim 12. Haftaya kadar evdeyim. Sonrasında emin değilim. Arabaya çok binmemi istemedi doktor
Bana komple sonuna kadar rapor verdi calışma yasağı. Ben yurt dışında kalıyorum orda belki biraz daha farklı olabilir.

Fenalıklar gelip gidiyordu iki üç hafta önce bende şimdi daha iyiyim. Tansiyonum genelde 6 ya 9 cıkar benim ama böyle fenalık halinde ölçtürmedim hiç. 4 baya düşükmüş. Soda iç canım yataktan aniden kalkma
Merhaba siz öğretmendiniz değil mi devlette misiniz acaba? Memurlara yeni çıkan hakkı gördünüz mü? Doğum yapan kadınlara yarı çalışma izni verildi ilkokul çağına kadar.. bu ne zamandan itibaren geçerli olacak bilginiz var mı ? Eylül de ise devam edecek misiniz

Haklı 🥲 ben de korkardım kanama olsa.. Aman olmasa da olur keşke komple dogurana kadar yasaklasalar da rahatlasak 🤣🤣
İstemiyorsanız yapmayın zaten. Normal bir cinsel hayat yaşamayacaksınız hamile olduğunuz için. Daha hassas,daha dikkatli olunmalı gibi…
Eşinizi değil kendinizi düşünmelisiniz bence. Yorumlarınıza istinaden böyle genel yazdım. Önceliğiniz her zaman kendiniz olsun. En azından bu süreciniz içinde 😇🪽

İstemiyorsanız yapmayın zaten. Normal bir cinsel hayat yaşamayacaksınız hamile olduğunuz için. Daha hassas,daha dikkatli olunmalı gibi…
Eşinizi değil kendinizi düşünmelisiniz bence. Yorumlarınıza istinaden böyle genel yazdım. Önceliğiniz her zaman kendiniz olsun. En azından bu süreciniz içinde 😇🪽
Evlilikte sadece kendini düşünmek gibi bişey malesef olamıyor haklısınız ama karşı tarafı da düşünmek gerekiyor. Her zaman her konuda işin gerçeği

Back
X